MILTÄ HÄÄKUTSUN TULISI NÄYTTÄÄ?

Miltä kutsun tulisi näyttää?

*Meidän iki-ihanat hääkutsut on tehty kaupallisessa yhteistyössä Eveliina Mikkosen kanssa.*

Maailma on täynnä ihania kutsuja, kutsuja, joita voisi käyttää, mutta ne eivät vain sovi tyylillisesti omiin häihin tai ajatukseen tulevista häistä.  Pidän itse juurikin kutsun ulkonäköä hyvinkin tärkeänä, sillä pelkällä fiiliksellä, jonka kutsu välittää voi viestiä jo paljon.

Tässä muutama kysymys, joita itseltämme kysyimme kutsuja miettiessä:

1. Milloin häät on? Onko teillä syksyhäät, häät keskikesällä, alku- tai keskitalvella tai vaikka keväällä. Voisiko vuodenaika näkyä kutsun ulkonäössä?

2.Onko teillä teemaa häissä? Teemahan voi olla väreihin, arvoihin, pukeutumiseen tai esimerkiksi musiikkimakuun liittyvä. Miten toisitte kutsuissa esille juhlan teemaa pelkästään ulkoisilla elementeillä?

3.Minkälaisen tunnelman olette ajatelleet häissänne olevan? Voisiko tunnelma välittyä kutsun kautta, miten?

Halusimme talven näkyvän kutsuissamme, joten päädyimme akryylilevyyn. Läpikuultavaan akryylilevyyn kaiverrettiin pääinfot. Akryyli kuvastaa jäätä ja kylmää, sekä tuo loppuun mietityn, että hienostuneen tunnelman.
Juhlapaikkamme on valkoista kiveä, emmekä ole ajatelleet rehvastella valojen käytössä. Juhlamme tulevat olemaan illallistyylisesti kynttilänvalossa, joten päädyimme mustaan infokorttiin valkoisilla teksteillä. Musta infokortti akryylilevyn takana jatkaa samaa tyylikästä linjaa, joka tulee jatkumaan myös häissämme.

Halusimme käyttää suomalaisia pienyrittäjiä ja antaa heille mahdollisuuden loistaa osana kutsujamme. Kutsujemme calligraphy designin suunnitteli Eveliina, jonka kautta löysimme myös painot, että kaiverruttajat. Tämän tyyppisiä kutsuja voi tilata Etsystä vähän halvemmalla, mutta mikään ei korvaa kotimaisuutta tai kotimaisen yrittäjän tukemista.

Oletteko te jo suunnitelleet tulevia kutsuja? Minkälaisia kysymyksiä kysyitte itseltänne kutsuja valittaessa?

-Kiira

Kommentit (4)
  1. Haha, mä en säästä kutsuja, kuten en myöskään kiitoskortteja tahi -kuvia.
    Ne ovat hääparille tärkeitä päiviä ja juhlia,
    mutta vieraille vain yhdet häät muiden joukossa. Kaikki tärkeitä, mutta en koe että jonkun kutsun säästäminen jättäisi mulle mitään spessua häistä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *