UNELMIEN POLTTARIT – POIS SUOMESTA

 

-Korostan näin alkuun, että meillä kaikilla on unelmia, unelmia, joita ei välttämättä tule koskaan saavuttamaan, ja unelmia, joita ei edes oleta tapahtuvaksi. Tämä blogiteksti perustuu siis täysin haaveiluun, enkä oleta polttarieni menevän tällä kaavalla, saati harmistu jos niin ei käy.-

Unelmien polttarit, miksi ulkomailla?

Matkustelemme paljon muutenkin, joten ensimmäinen toiveeni polttareihin liittyen oli, että voisimme pitää ne Suomen kamaran ulkopuolella. Matkustaminen ei kuitenkaan ollut ainoa syy. Asumme kantakaupungin alueella, joten baari-ilta Helsingissä, yli hinnoitellussa baarissa ja 2km säteellä kodistamme yöpyminen ei oikeastaan tunnu huikealta ’’once in a life time’’-kokemukselta, joka mun tarvitsisi kokea polttareissa.

Lisäksi kun puhutaan rahasta, saattaa ulkomaille matkustaminen tulla huomattavasti edullisemmaksi, kuin Suomeen jääminen. (Huomatkaa superpihin tyypin ajatusmaailma, ajatuksena heti raha)
Mietitään esimerkiksi Gdanskia, jossa eläminen on edullisempaa kuin Helsingissä. Ravintolaillallisen saa 15€ juomineen, drinkkejä3-5€ ja yöpyminen on edullista AIRBNB:ssä. Edullisuuden lisäksi, ulkomailla polttarien järjestäminen tarkoittaa myös, että kaikki mukaan tulleet saavat kokea jotain uutta rahalla mitä polttareihin laitetaan.

Mieluummin muutama päivä, kuin yksi päivä ympättynä täyteen

Kun saan ystäviä kokoon, samaan aikaan yhteen paikkaan, olisin heidän kanssaan mieluiten niin kauan kuin mahdollista olisi. Vaikka unelmieni polttarit kestäisivät useamman päivän, ymmärrän ettei kaikille ole siihen mahdollisuutta. Siksi unelmieni polttareissa tekisimme asioita, joihin kaikki voisivat osallistua. Eli, jos ajatuksena olisi lähteä ulkomaille, toivoisin, että jotain tehtäisiin myös Suomessa ihmisten kanssa, jotka eivät pääse matkalle asti. Tietenkään kaikkea aktiviteettia ei voi järjestää niin, että jokainen haluaisi/pystyisi niihin osallistumaan, joten osallistumis- pakkoa ei olisi kenelläkään – tämän olen myös omille kaasoilleni ilmoittanut.

Naurua, kipeitä vatsalihaksia, poskipäidenpunotusta ja hölmöjä vitsejä

En tarvitse tanssituntia, pakohuoneita, yksityistä cross fit treeniä yms. En toivo strippareita, tylsiä nolaamisyrityksiä, exien muistelua, tai satojen eurojen huippu illallisia.
Nautin kuitenkin urheilusta, ja unelmieni polttareissa voisi olla jotain aktiviteettia, johon kaikki voisivat osallistua. Lisäksi olen sanonut, että jos polttarini sijoittuisivat joulun ajalle, toivoisin pääseväni paikalliselle joulutorille fiilistelemään tunnelmaa. Kaikista hauskinta olisi kuitenkin nauraa tyhmille vitseille,pelata korttia tai lautapelejä, keskustella, laulaa, tanssia, ja olla yhdessä.

Loppujen lopuksi, en toivo unelmien polttareiltani paljon, oikeastaan suurin toiveeni on ollut poistua Suomesta ja saada minulle tärkeitä ihmisiä samaan aikaan samaan paikkaan.

AINIIN! tärkeä! Toivon, että polttarit tulevat minulle yllätyksenä, mutta kuitenkin niin, että saisin vihjeitä ennen sitä. Kaikki minut tuntevat tietävät, etten pidä ajatuksesta, että joutuisin pakkaamaan 5minuutissa kaikki tavarani ja lähteä juosten seuraavaan pisteeseen.

Jään itse innolla odottamaan minkälaiset polttarit minulle järjestetään. Kaikki kaasoni ovat keskenään hyvin erilaisia, ja täten näkevät tietyllä tavoin myös minut erinäkökulmista. Onneksi uskon, ja tiedän, että monen näkökulman yhteis summa tulee antamaan ikimuistoisia hetkiä minulle tärkeiden ihmisten keskellä. 

-Kiira

suhteet tapahtumat-ja-juhlat ystavat-ja-perhe
Kommentit (2)
 1. Onko sinulla oma polttarirahasto hääkassasta, vai onko oletuksena, että kaverit maksavat myös sinun osuutesi mahdollisesta ulkomaanmatkasta? Tai ylipäänsä onko ajatuksenasi, että jos saat monipäiväiset polttarit, sinä maksat omat ruoat/drinkit/yms. itse, vai maksaako polttariseurue sinulle ihan kaiken?

  1. It's a Match Kiira
   8.7.2019, 15:02

   Olen ilmoittanut Kaasoilleni, että maksan mieluusti omia kuluja. Jos esimerkiksi matka maksetaan Gdanskiin, joka on n. 70€, eli 10 ihmiltä 7€ /kpl on huomattavasti halvempi kuin joku pakohuone 🙂
   Mutta kyllä, en pidä mitään itsestään selvyytenä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *