Häähumua

Hei ystävät,

pikkuisen tullut kirjoitustaukoa. Oikeastaan olen ihan tyystin vain unohtanut. Ensiksi ihan lyhyesti, mitä on tapahtunut tässä 16.9.-28.9. päivien välissä ja mitä muuten tänne kuuluu.

Olimme reilu viikko sitten ystäviemme upeissa häissä 20-luvun henkeen. Tanssittiin aamun pikkutunneille asti ja seuraavana päivänä ajeltiin sitten takaisin Helsinkiin. Vähän meinasi väsyttää. Oli tosi hauskaa ja ihanaa. Kiitokset hääparille vielä kerran. Ja kiitokset myös rakkaalle veljelleni ja hänen perheelleen meidän majoittamisesta. Ollaan nyt oltu vuoroin toistemme luona omien ystäviemme häitä viettelemässä. Minulla oli tuolla häissä lauluosuus ja se vei minut aikamoiseen lukkoon, koska mua jännitti nuo häät toki muutenkin. Mutta, hyvin se sitten meni ja paras tunnehan on se, kun saa pelot ylitettyä!

Viime viikonloppuna pidettiin pienet juhlat meillä kotona. Ajatuksena oli pitää alunperin pihajuhlat, mutta tuolla alkaa olla jo sen verran koleaa, että päädyttiin pysymään sisällä. Kynttilöitä, viiniä, vähän ruokaa ja hyviä tyyppejä, mikäs sen parempaa? Illan kruunasi kavereiden iloiset uutiset. Jatkettiin sitten vielä Helsingin yöelämään.

Kun nyt ollaan näin juhlahumussa ja iloisissa asioissa, niin kerrompa yhden lisää; me ollaan aloitettu hääsuunnittelut. KUINKA JÄNNÄÄ! Nyt lähetellään tarjouspyyntöjä eri paikkoihin, katsotaan mihin päädytään. Päässäni on tavallaan melko selkeä visio häistä kaikkinensa ja ihanaa, että ehditään rauhassa viilata kaikki asiat kuntoon. Emme siis mene naimisiin vielä ensi kesänä, eli aikaa on. Mutta kyllä niihin vaan rahaa uppoaa ja säästäminen olisi pakko aloittaa asap. Jos joku siellä keksii ehdottaa ihanaa ja kohtuuhintaista hääpaikkaa pääkaupunkiseudulta, niin saa laittaa vinkkejä tulemaan.

Mulla on ollut tänään vapaapäivä. Olen pessyt viinilasit, syönyt aamiaisen kaikessa rauhassa, kävin ostamassa synttärilahjan täditettävälleni Patrikille, kävin lounaalla Raflassa ja jalkahoidossa kollegallani. Loppupäivän olenkin kokkaillut kotona ja tutkaillut näitä hääjuttuja. Kääk!!

Suloista viikkoa kaikille sekä paljon hymyä ja iloa pimeneviin päiviin!

kimimiia.jpg

Tämä kuva tuolta 19.9. lauantailta, juuri ennen Reetan ja Roopen häitä.

 

suhteet oma-elama rakkaus ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)