Hyvää elämää

Olen tämän kuluneen viikonlopun aikana saanut nauttia kauniista päivistä, hyvästä ruoasta ja maailman parhaasta seurasta.

Perjantaina mentiin töiden jälkeen ystävien kanssa syömään nepalilaista ja sen jälkeen he tulivat meille katsomaan uutta kotiamme. Nautiskeltiin vähän viiniä ja olutta, ja katsottiin vanhoja lukioaikaisia tapahtumia nauhalta, nostalgista…

Eilen herättiin aikaisin nautiskelemaan Ravintolapäivän antimista, iltapäivällä vaan loikoiltiin ja illalla käytiin tyttöjen kanssa vielä lenkillä, pitihän meidän pysähtyä Cafe Caruseliin punaviinilasilliselle, että jaksettiin kävellä loppumatka. Haha!

image33333.JPG

Tänään päätin univelkojen vuoksi nukkua vähän pidempään, sain aamulla ihanan iloisen ja yllättävän puhelun eräältä ystävältäni, söin hitaan ja rauhallisen aamiaisen (mm. itse keräämistäni nokkosista tehty smoothie – nam!), meillä oli skypetreffit veljeni perheen kanssa, sitten hyppäsimme Kimin kanssa pyörän selkään ja huideltiin mennä 14 kilometriä ympäri Helsinkiä. Käytiin kahvilla ja voisilmäpullilla Sinisen huvilan kahvilassa ja kotiuduttuamme tein kesänavaus-salaattia (joka sisälsi esimerkiksi mansikoita ja vuohenjuustoa), sen jälkeen ollaan vaan loikoiltu ja äsken Kimi teki meille lettuja. NAM! Hyvä viikonloppu antaa voimia alkavaan viikkoon! Vai oletteko eri mieltä?

image11111.JPG

image22222.JPG

Kommentit (0)