Minunnäköistä elämää

puuvilla.JPG

Leppoisaa sunnuntai-iltapäivää,

eilen, lauantaina, päästyäni töistä kokkailin bataattiranskalaisia (jotka hiukan paloivat uunissa) sekä crépejä maailman helpoimmalla ohjeella btw (kiitos Vanelja!) Sitten katsottiin jotain sarjaa Netflixistä, jonka jälkeen minä menin aikaisin nukkumaan. Olen siitä hassu, että menen viikonloppuisinkin (jos vaan suinkin voin) samaan aikaan nukkumaan, kuin arkena. Mulle rutiinit, ja riittävä lepo ovat isoja ja tärkeitä asioita. Mä jaksan paremmin, mieli pysyy virkeänä ja hyvänä. Heti, jos nukkuminen myöhästyy, se myöhästyy sitten kunnolla, enkä enää aamun pikkutunneilla meinaa saada unta ollenkaan. Ja joskus en saakaan. Varsinkin, kun minulla on taipumusta unettomuuteen, on tosi tärkeää pitää kiinni rytmistä. Mulla ei siis yleensä koskaan ole su-ma yönä pyörimistä sängyssä (johtuen siitä, että olisi valvonut viikonloppuna pidempään ja vastaavasti nukkunut myöhään), päinvastoin. Nukuin siis viime yönä hyvät, pitkät ja sikeät yöunet, jonka vuoksi tämä sunnuntai starttasi hyvin käyntiin.

Sain itseäni hädintuskin sängystä, kun sain Skypepuhelun. Aamu meni Skypetellessä veljeni perheen kanssa ja Kimin valmistaman aamiaisen parissa. Tämä päivä oli tarkoituksellisesti tyhjää täynnä, mutta niin vaan ohjelmaa ollaan keksitty. Lähdin tapaamaan spontaanisti ystävää, käytiin syömässä todella herkulliset liuskat ja juomassa kahvit. Parhaillaan juon päivän neljättä kahvia, joka on poikkeuksellisen paljon minulle. Juon yleensä yhden päivän aikana maksimissaan kaksi! Ja nekin ihan aamulla ja aamupäivällä. No, nyt poiketaan rutiineista sen verran, hah 😉 On ollut ihanan leppoisa, iloinen, hyvä ja piristävä päivä. Poikkesin vielä kukkakaupan kautta kotiin. Tänään mennään kävelylle ja saatiin kutsu meidän ystäväpariskunnan luokse, ovat muuttaneet tuohon lähelle.

skiffer.JPG

Ajattelin lukaista seuraavaksi lempiblogit läpi sekä muutaman lehden ja henkäisen hetken! Mulla on tosi työntäyteinen ja aktiivinen viikko tulossa, jota odotan kyllä innostunein mielin! Tämmöistä täällä. Sopivasti rutiineja, sopivasti suunnittelemattomuutta. Minunnäköistä elämää.

Ihanaa, teidännäköistänne loppupäivää ja alkavaa uutta viikkoa!

Miia

Kommentit (0)