Pikaiset moikat

Viimeisimmästä tekstistä on tovi, mutta alkusyksy on pitänyt hyvällä tavalla kiireisenä. Aloitin joogaopettajan työt vihdoin ihan kunnolla harkkatuntien jälkeen ja olen saanut siitä ihan super paljon uutta virtaa ja intoa. Olen niin oman intohimoni äärellä, että olen tietenkin saanut lisäpuhtia myös kaikkeen muuhun tekemiseen (ja oikeastaan ihan kaikkeen) elämässä tuon kautta.

Pidän tällä hetkellä yhtä viikkotuntia aina sunnuntai-iltaisin, mutta olen myös pitämässä naistenpiirin lokakuun lopulla. Haluan tarjota yhteisöllisyyden kokemusta, mutta myös koettaa näyttää jokaiselle, miten tärkeitä, rakastettuja, hyväksyttyjä ja riittäviä jokainen on juuri omana itsenään. Se on se, mikä motivoi mua tekemään tätä.

Tää vuosi on ollut todella outo, niin hyvässä kuin pahassa. Monenlaista muutosta ja mullistusta, turbulenssia. Varmaan jollain tasolla jokainen voi samaistua tähän ajatukseen. Itse olen saanut paljon, mutta myös menettänyt paljon.

Kaikki kuitenkin täällä nyt kohtalaisen reilassa ja halusin tulla vain sanomaan, että täällä ollaan, joskin hieman enemmän harvakseltaan blogin äärellä. Tulen taas kirjoittamaan, kun koen että mulla on jotain sanottavaa, mutta somekanavien kautta mua pystyy myös seurailemaan!

Lempeää syksyä!

hyvinvointi oma-elama ajattelin-tanaan hyva-olo
Kommentit (0)