Recovering

Makuuhuoneessamme on leveä ikkunalauta, ikkunalaudalla on kasapäin lempikirjojani ja niiden päällä Pariisista ostamamme Eiffel -torni. Olen maannut melkein kokonaisen viikon kyljellään sängyssä ja tuijottanut tuota ikkunalautaa, noita kirjoja, Eiffel -tornia. Meidän eteisen sähkökaapin valot heijastuu makuuhuoneen ikkunalasiin  ja välillä öisin on näyttänyt siltä, kuin siinä tornissa vilkkuisi valot. Jossain kohtaa yötä olen hetkeksi nukahtanut, kunnes olen taas herännyt vapinaan, yskään tai kipuihin.

Olen sairastanut influenssan ja olen vasta toipumassa siitä. Ihmettelin reilu viikko sitten sunnuntaina, kun minulle tuli yskä – kuin tyhjästä. Maanantaina olin jo aika kipeisenä töissä ja kotiuduttuani kipusi kuume 39 asteeseen. Siinä se viime viikko sitten meni. Joka päivä kuume huiteli taivaissa. Luulin kuolevani. Nyt jäljellä on yskä, hurja uupumus ja väsymys sekä huimaus. En enää epäröi ottaa rokotetta, oli sen verran raju tauti.. 

Sairastamisen vuoksi päivitykset on jääneet aika vähiin, lupaan kuitenkin tässä pikkuhiljaa palata taajuudelle kunhan olen taas kunnossa!

Pitäkää itsenne terveenä,

Miia

Kommentit (0)