Supersunnuntai ja ilouutisia

ulkoilemassa.JPG

Eilinen oli ihana päivä. Lähdettiin pitkäaikaisen ystäväni Jennin kanssa pitkälle kävelylle sankasta lumisateesta huolimatta. Lumi oli onneksi puuterisen pehmeää ja askeltaminen tuntui kevyeltä. Tuli hyvä olo! Olen sitä mieltä, että kenties yksi parhaista tavoista käyttää aikaa on juurikin ulkoilla oman ystävän kanssa. Samalla kertaa saa erinomaisesti liikuntaa, raitista ilmaa, vaihdettua kuulumiset ja jaettua ilot ja surut (kutsun näitä terapiakävelyiksi) ja voihan siinä yhdessä pysähtyä vaikka kupposelle kahvia – niinkuin me tehtiin!

ulkoilemassa2.JPG

Parin tunnin kävelyn jälkeen tilattiin yhdestä lempikahvilastani isot lattet, muhkeat täytetyt croissantit ja voipulla puoliksi. Nam! Lämpöpatteri selän takana tuntui istuessa ja herkutellessa melko ihanalta pakkasessa taivaltamisen jälkeen.

ulkoilemassa3.JPG

Kävelylenkin jälkeen lähdettiin Kimin kanssa katsomaan meille uutta sohvaa (joka tosin osoittautui harmillisesti pettymykseksi) ja sen jälkeen mentiin Kimin äidille kylään. Siellä muuten jatkui sopivasti samat herkulliset tarjoilut – croissantteja ja korvapuusteja! Oli kiva ilta, ja oli ihana nähdä heitä.

Läheisistä, ihanista ihmisistä puheenollen, olen suunnittellut tekeväni teidän iloksenne (ja omaksikin ilokseni) YSTÄVÄT –juttusarjan, näin pikkuhiljaa lähenevän ystävänpäivänkin kunniaksi. Se tulee pitämään sisällään palasia minulle niin rakkaista ihmisistä, odotan innolla, että pääsette tutustumaan heihin paremmin! Ystävistä, ja ystävänpäivästä puheenollen, olemme lapsuudenystävieni/tyttöporukkani kanssa suunnitelleet ystävänpäiväviikonlopulle jotain ihanaa häppeninkiä. Tällä hetkellä odotan tarjousta eräästä ihanasta rauhan tyyssijasta, oikeasta rentoutumisen mekasta, josko vaikka päätyisimme sitten sinne. Olen muuten unohtanut kertoa, että näiden samaisten naisten (valitettavasti vain osan heistä) ja heidän puolisoidensa kanssa suuntaamme kesällä Italiaan. Vuokrasimme sieltä ihanan villan, jossa saamme yhdessä viettää aikaa ruhtinaalliset kymmenen päivää!

Näillä iloisilla asioilla on aika mukava aloittaa uusi viikko. Juon tässä vasta aamukahvia, minulla on tänään vapaapäivä. Tarkoituksenani olisi käydä Fredalle vastikään avatussa uudessa kirjakaupassa sekä tavata (ketäs muitakaan kuin) ystäviä!

Hymyilevää viikkoa,

Miia

Kommentit (0)