Tervetuloa, syksy!

Pahoittelut pienestä blogitauosta. Päivät ovat vaan lipuneet ohitse, ja niin näyttäisi olevan pian kesäkin. Viime viikonloppua vietettiin ystävien kanssa Hernesaarenrannan Venetsialaisissa, ja eilinen oli ansaittu loikoilupäivä. Lauantain ilotulitukset kruunasivat tämän huikean kesän ja jollain tapaa pistivät tämän kesän pakettiin. Tänään vietetään elokuun viimeistä ja huomenna onkin jo syyskuu. Onko se sitten virallisesti syksy? Toivottavasti aurinko jaksaa kuitenkin paistaa ja lämmittää mahdollisimman pitkään. Syksy on kenties mun lemppari kuukausi ja se on tervetullut.

Mitäs kaikkea muuta tässä onkaan tapahtunut.. Reilu viikko sitten tanssittiin ystävien häitä. Ja samaisella viikolla oli siskoni lennähtänyt lämpimään. Tulevana viikonloppuna saadaan meidän rakas ystäväpariskunta meille, ensi viikolla saapuu veljeni, hänen vaimonsa ja heidän pieni poika tänne viikonlopun viettoon. Kahden viikon päästä taas tanssitaan ystävien häitä. Ja siellä minulla on laulajan rooli. Se jännittää. Siitä viikko, niin järkkäämme hyvin pienimuotoiset pihajuhlat. Paljon siis ohjelmaa tiedossa, mutta erittäin kivaa sellaista. Töissä on kiirettä ja paljon puuhaa, mutta nautin siitä valtavasti. Arki siis pääasiassa täyttyy hyvistä asioista ja fiilis on hyvä. Siihenhän sitä tässä elämässä pyritäänkin. Mulla olisi paljon kerrottavaa ja aiheita, mistä tahtoisin kirjoittaa, mutta täytyy tehdä se paremmalla ajalla. Nyt täytyy laittaa siveltimet heilumaan, pukeutua ja hypätä pyörän selkään ja lähteä töihin. Ehdin kenties käydä vielä kaupungilla, jos olen oikein nopea. Kiitos kesä. Olit täydellinen. Kaunista ja hyvää kuukaudenvaihdetta, ystävät!

image1.JPG

Noista lauantaisista ilotulituksista tuli vahva fläsäri uuteen vuoteen, niihin onnenhetkiin, kun päätimme mennä Kimin kanssa kihloihin. Elämä on hieno asia.

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (0)