Viikonloppu

Tämä kulunut viikonloppu on ollut mitä mainioin. Minulla on kerrassaan upeita ystäviä elämässäni ja olen siitä sanoinkuvailemattoman kiitollinen. Kuten myös muutamasta muustakin jutusta.

Perjantaina töiden jälkeen treffattiin rakkaan, Milanossa asuvan ystäväni Jennan kanssa Apérossa. Olen välillä tosi haikeana ja surullinen meidän välimatkasta ja joka kerta Jennan paluu Milanoon tekee kipeää. Sen sijaan jälleennäkeminen on aina yhtä siistiä, sellaista, mitä ei malttaisi edes odottaa! Hymy nousi korviin saakka, kun pääsi halaamaan rakasta ystävää. Hän on kyllä mieletön kaunotar, vai mitä?

jehki.jpg

Lauantaina, (eli eilen) piipahdettiin Porvoossa mökillä tapaamassa Kimin perhettä ja sukua. Oli ilo nähdä heitä, eivätkä he osanneet odottaa meidän edes saapuvan. Oli kiva yllättää! Illasta mentiin meidän ihanan ystäväpariskunnan Maijan ja Tommin luokse syömään. Meillä on ollut tapana heidän kanssaan järjestää aina sellaisia ”ruokailtamia”, ollaan vuoroin toistemme luona syömässä. Viini virtasi ja nauru raikui. Tänään on kyllä ollut ihan hyvä olo, juotiin sen verran paljon vettä (onneksi). Pyörähdettiin ihan vaan heidän lähikuppilassa, ja oltiinpa kotona nukkumassa jo joskus puoli kahden jälkeen.

Tänään heti aamiaisen jälkeen käytiin hoitamassa kansalaisvelvollisuutemme (eli äänestämässä), muuten ollaan pakattu koko päivä. Haettiin välillä vähän sushia ja ollaan vaan jatkettu tätä urakkaa. Emme ole lähdössä tällä kertaa matkalle, vaan ollaan muuttamassa lauantaina uuteen kotiin. Ollaan asuttu himpun verran vajaa viisi vuotta tässä nykyisessä kodissamme, että hiukan kyllä kieltämättä tuntuu haikealta. Etenkin kesäisin tämä meidän koti on ollut superihana, koska ollaan voitu ihailla purjelaivoja parvekkeeltamme käsin. Uutta kotia ollaan kyllä odotettu jo kauan ja enemmän meillä on siis odottavainen ja hyvä fiilis, kuin haikea. Ja onneksi meri on uuttakin kotia lähellä, vaikkei ihan ikkunasta näykään.

Nyt otetaan loppuilta ihan rennosti, koska pahvilaatikot ja sanomalehdet on tältä erää loppu! Pian alkaa vaalivalvojaiset, eli kenties alamme seurata sitten niitä.

Toivotan hyvää, hymyntäyteistä ja keväistä alkavaa uutta viikkoa teille kaikille!

Kommentit (0)