Alkuvuoden asut ja arvonta!

Maaliskuun viimeisenä päivänä on hyvä aika kerätä yhteen alkuvuoden asut, ja tehdä pieni katsaus, miltä tyylini on alkuvuodesta näyttänyt. Kovin montaa asua ei ole blogin puolelle eksynyt, vaikka vannon, että minulla on kyllä joka päivä ollut vaatteet päällä 😀

Tänä vuonna olen ottanut entistä vastuullisemman ja kestävämmän asenteen kulutukseen, ja se on alkanut näkyä kivasti myös vaatekaapissa. Olen osanut vähemmän, ja ostanut käytettyä. Maaliskuussa olen myös aloittanut kapselivaatekaapin testaamisen.

Tammikuun ensimmäinen asu oli HM+ -malliston ihana musta ohutkankainen tunika, josta pidin todella paljon. Sain kuitenkin karvaan opetuksen siitä, miksi halpaketjun vaatteita ei kannata ostaa. Ehdin käyttää tätä kaunokaista vain kolme kertaa, kun huomasin hihan sisäsivun revenneen noin 15 cm matkalta. Kangas on niin haperoa, etten usko, että hihaa saa korjattua :/

Tammikuussa tein myös pienen yhteistyön O.O.T.D. Jyväskylän kanssa, ja pääsin valitsemaan heidän uudesta kierrätysmallistosta muutaman ihanan jutun. Sekä bombertakki että kiiltäväpintaiset leggingsit ovat Zizzin.

Alkuvuoden asuni ovat selkeästi Zizzi painotteisia, sillä tässäkin helmikuisessa asussa sekä tunika että leggignsit ovat Zizzin. Ihana graafinen mustavalkoinen tunika on kuin tehty kesän lämpimiä suvituulia varten. Päällä on myös ONLYn jakku sekä New Yorkerista ostettu pieni keltainen laukku.

Alkuvuoden ehdoton suosikkiasu on ihana kukkamekko HM+-mallistosta. Tätä mekkoa olen ehtinyt käyttää jo varmaan tusinan kertaa, eikä se onneksi ole osoittautunut heikkolaatuiseksi. Mekon väritys, malli ja kuosi – kaikki vain natsaa!

Maaliskuun viimeinen asu oli Zizzin kevyt musta maksimekko, joka ei kuulunut maaliskuun kapseliini, mutta jonka halusin napata päälle tyttöjen iltaan. Aika tummasävytteisiä ovat olleet alkuvuoden asuni. Paljon mustaa!

Mistä asusta sinä pidit eniten? Näkisitkö mielelläsi tulevaisuudessa asuja enemmänkin, vai onko tämä hyvä tahti?

Ja sitten se pieni arvonta:

Olette instassa ja fbssä toivonnet kosmetiikkaa, joten arvonnan voittaja saa valita Bette boxin* tai minun valitseman ylläriboxin, joka sisältää viisi valitsemaani kivaa ja keväistä kosmetiikkatuotetta. Muuta ylläriboxista en paljasta kuin sen, että jotain keltaista on luvassa 😉

Voit osallistua yhden Bette boxin tai minun valitseman ylläriboxin arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen suosikkiasusi. Muistathan laittaa mukaan toimivan sähköpostiosoitteen!

Arvon postauksessa yhden palkinnon. Arvonnan Järjestäjänä toimii Minnean muruja-blogi. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen 7.4.2019 klo 23.59 mennessä ja palkinto arvotaan 8.4.2019.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen, joka on jätetty osallistumisen yhteydessä (s-postiosoite ei näy muille). Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Kivaa sunnuntaita ja onnea arvontaan!

*mainoslinkki

muoti paivan-tyyli kirppisloydot
Kommentit (65)
  1. Zizzin kevyt musta maximekko. Funky 🤗

    1. Kyllä, se on varsin funky 🙂 Jäi kuitenkin niin vähälle käytölle, että myin kirppiksellä.

  2. H&M:n kukkamekko on nätti. Voisin harkita itsekin ostavani.💐😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *