Antaisitko kampaajalle vapaat kädet?

Kaupallinen yhteistyö: Prof Jyväskylä

Tiedätkö sen tunteen, kun hiuspehko kaipaa kipeästi jotain uutta, mutta kampaajalle mennessä et oikein osaa sanoa, mitä haluaisit hiuksilllesi tehtävän? Mulla on itse asiassa useinkin juuri tällainen fiilis. Harmaata pukkaa ja hiusten latvat ovat kuin kuivaa heinää. Oma mielikuvitus ei kuitenkaan aina riitä muuhun kuin kertomaan kampaajalle, että ”jotain pitäisi tehdä”. Tässä vaiheessa kuvaan astuu luottokampaaja tai rautainen ammattilainen, joka tuntee hiuksesi ja tyylisi, tai osaa muuten arvioida sinulle sopivan hiusuudistuksen.  Antaisitko kampaajalle vapaat kädet?

Eroon etuhiuksista verho-otsiksella

Nyt on alkanut näyttää siltä, että rakkauskuplani etuhiuksien kanssa on puhjennut. Ehkä ongelmana on talven sähköistämät hiukset tai hiusten kuivuus, mutta viime aikoina otsis ei ole ollut yhteistyökykyinen, ja olenkin yhä useammin piilottanut sen hiuspannan alle. Ehkä on aika jollekin uudelle.

Luottokampaajani Maija Prof Jyväskylästä sai ajatuksestani kiinni, ja ehdotti, että etuhiuksia kevennettäisiin sivuilta reippaasti, jolloin uutta kuontaloa voi pitää sekä verho-otsiksena että myös vaihtelemalla jakauksen paikkaa. En ole aikaisemmin oikein lämmennyt verho-otsikselle, mutta nyt teki mieli kokeilla jotain uutta. Ja täytyy sanoa, että ainakin Maijan laittamana siitä tuli upea!

Harmaat piiloon ja kylmempi sävy hiuksiin

En ole edelleenkään valmis harmaisiin hiuksiin, joten niiden lisääntyminen ei ole ollut mieltä ylentävä asia. Mitä tummemmat hiukset, sitä helpompi ne harmaat pirulaiset on bongata peilistä. Ainoa toiveeni kampaajalle astellessani oli, että harmaista on päästävä. Oma sävytekokeiluni oli jättänyt hiukseni aika lämpimän sävyiseksi, ja siihen Maijalla oli parannusehdotus jo valmiina.

En itse asiassa tiedä, mitä sävyjä hän päähäni sekoitteli, mutta tunnen olevani onnekas, että joku tietää tämän minun puolestani. Jos kuulin oikein, niin Maija puhui jotain sinisestä ja vaaleanpunaisesta väricocktailia sekoitellessaan. Väristä tuli kylmän ruskea, ja aivan täydellinen. Taas kerran. Olen viihtynyt vuosien varrella monen eri sävyisessä kuontalossa, mutta aina palaan luonnolliseen ruskeaan.

Kysyin otsikon kysymyksen instan puolella, ja yllätyin todella vastauksista! Olen ajatellut, että ihmiset ovat hyvin tarkkoja hiuksistaan, eivätkä todellakaan uskaltaisi antaa kampaajalle vapaita käsiä. Kyselyn tulos kertoi kuitenkin päinvastaista. Vastaajista 86% luottaisi hiuksensa täysin kampaajalle ja antaisi vapaat kädet. Antaisitko sinä kampaajalle vapaat kädet?

Erityisesti ilahdutti useampikin viesti, jossa mainittiin, että Maijalle kyllä antaisi vapaat kädet. Seuraajissani taitaa olla aika monta Maijan tyytyväistä asiakasta. <3

Mutta mitä sanot tästä lopputuloksesta? Tykkäätkö verho-otsiksesta?

Lue myös: Muista hemmotella myös hiuksia ja Hiusten syyspäivitys – strawberry blonde

kauneus hiukset
Kommentit (3)
  1. Vantaalainen
    26.12.2022, 17:16

    Helppo vastata: antaisin vapaat kädet, ja olen antanutkin. Lopputulos oli hieno.<3

  2. Loistava tulos! Luota aina stylistiksi ja kampaajaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *