Hiusten syyspäivitys – strawberry blonde

Kaupallinen yhteistyö: Prof Jyväskylä

Kylläpä olikin hiusväri kulahtanut ja hiusten pituus venähtänyt kesän aikana. Monta viikkoa mietin, että pitäisi saada aikaiseksi varata aika kampaajalle, mutta kampaamokäynti on lykkääntynyt ja lykkääntynyt. Nyt, kun syysloma on ihan nurkan takana, ja pojankin hiukset ihan takuilla, niin päätin järjestää aikaa. Onneksi Maijalla oli aikaa perjantai-iltapäivälle, niin saimme perheen kuontalot kuntoon. Tässäpä siis hiusten syyspäivitys – ruskeaan listättiin strawberry blonde sävyä.

Ruskeaan ryhtiä strawberry blonde -sävyllä

Viime kerralla Maija vaalensi hiusosioita airtouch-tekniikalla. Ruskea sai kesäksi kaverikseen pehmeitä hiekan sävyjä. Kesän aikana aurinko on ehtinyt tehdä taikojaan, ja haalistaa hiusväriä aika hirveäksi. Myös stressi ja lähestyvä keski-ikä näyttää harmaannuttavan naamaa ja hiuksia ihan urakalla. Viime aikoina en ole ehtinyt juuri muuta kuin huokailla peilistä tuijottavalle väsyneelle naamalle ja harmaille hiuksille. Olikin korkea aika päivittää hiukset kuntoon. Hiusten kevennettyä keveni taas vähän myös koko pää.

Koska raidat olivat päässä jo valmiiksi, oli helppo lähteä miettimään, mitä sävytettä päähän laitettaisiin. Hiuksia ei varsinaisesti värjätty, vaan sävytettiin siten, että koko väri piristyi, ja vaaleammat osiot saivat mansikkaisen sävyn. Vitsi, miten kivalta strawberry blonde näyttää! Se tuo jotenkin ruskeankin esiin hehkuvampana. Sävyte on paitsi nopea, niin myös hiuksia hellivä tapa saada vähän väriä päähän.

Pirteää polkkaa

En oikein osaa sanoa, minkä mittaiset haluaisin hiusteni olevan. Tiedän, että pitkiä hiuksia en enää kaipaa, mutta samalla polkka tuntuu jotenkin tätimäiseltä. Näiden välimitta sen sijaan on usein ”ei-minkään-mittainen-tai-mallinen”. Muutamalla viime kampaamoreissulla minulle on leikattu skarppi pitkä polkka, ja varsinkin suoristettuna se on tuntunut kivalta. Pitkä polkka on mukava mitta myös etuhiuksien kaverina. Etuhiuksiin olen edelleen niin ihastunut, että en osaa niistä luopua.

Ehkä se on tämä pitkä polkka eli long bob, joka sopii tähän elämänvaiheeseen ja tyyliin parhaiten. Vai mitä sanot? Sopisiko sinusta minulle pidempi malli paremmin?

Tämä oli muuten viimeinen kerta, kun suuntasin tuttuun Prof Jyväskylän liikkeeseen Yliopistonkadun ja Asemakadun kulmaukseen. Heitä odottavat jännittävät ajat, sillä Prof Jyväskylä muuttaa marraskuussa! Uudet liiketilat sijaitsevat onneksi kuitenkin edelleen lähellä. Uusi osoite tulee olemaan Yliopistonkatu 19. Samaa tuttua Yliopistonkatua kuljetaankin kohta muutama sata metriä alaspäin.

Mitä tykkäät lopputuloksesta? Lämpenetkö mansikkaiselle strawberry blonde -sävylle?

Kivaa sunnuntaita!

Lue myös: Kevyt kesätukka Airtouch-tekniikalla ja Inspiraatiota arkikampauksiin

kauneus hiukset
Kommentit (4)
  1. Oi, kivat hiukset!

    1. Kiitos! 😊💕

  2. Todella kaunis sävy ja ihana otsis, sopii sinulle hyvin!

    1. Kiitos! 😊💕

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *