Joulukalenteri – 2.luukku (sis.arvonnan)

Kaupallinen yhteistyö: Prof Jyväskylä

Joulukalenterin toinen luukku kätkee sisälleen ihanaa hemmottelua pimeyden keskelle. Kylläpä tuntui erityisen ihanalta astella pimeänä ja loskaisena joulukuisena lauantaina tuttuun osoitteeseen Yliopistonkadulle. Pääsin nimittäin aivan ihanaan hiusten hemmoteluhoitoon Prof Jyväskylään. Luvassa oli pieni hemmotteluhetki hiusanalyysin ja hiustenhoidon parissa. Prof Jyväskylä on pitkäaikainen yhteistyökumppanini, ja halusimme yhdessä luoda joulumieltä. Prof Jyväskylä halusikin lahjoittaa hiusten hemmotteluhoidon myös yhdelle blogini/instani seuraajista. Jos arvonta kiinnostaa, niin se löytyy postauksen lopusta.

Hiusanalyysiä ja hemmottelua

Pieni hetki omaa aikaa ja rentouttava hemmotteluhetki. Voin kertoa, että pieni breikki tuli kyllä tämän kummallisen vuoden ja raskaan syksyn vuoksi todellakin tarpeeseen. Kiireessä se omasta hyvinvoinnnista huolehtiminen meinaa olla se, mistä ensimmäisenä luopuu. Mikään ei oli niin ihanaa kuin se, että joku pesee sun hiukset antaen samalla päähierontaa. Lähdimme Janinan kanssa liikkeelle Kerastasen hiusanalyysistä, jotta tietäisimme, mitä hiukseni sekä hiuspohjani tällä hetkellä eniten tarvitsevat. Analyysin tulosten pohjalta Janina sekoitteli minulle sopivan hiushoidon Kerastasen Fusio-Dose tuotteilla.

Istahdin pesupaikan tuoliin, nojasin taaksepäin ja rentouduin. Hiusanalyysin tuloksena sain hoidon, joka sopii värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Hiustenhoitotuotteiksi analyysi antoi minulle Kerastasen Chronologiste-sarjan hiustenhoitotuotteet. Chronologiste hoitaa intensiivisesti elottoman oloisia hiuksia, jotka kaipaavat vahvistusta ja korjausta. Korjaava hoito parantaa kaikkien hiustyyppien laatua ja tekee ihmeitä aina hiuspohjasta latvoihin saakka.

Kampaaja auttaa valitsemaan oikeanlaiset tuotteet

Oman arvailujeni perusteella sain siis testitulokseksi Chronologiste-sarjan. Janina tarkasteli hiuksiani ja hiuspohjaa, ja ehdotti kokonaiskuvan perusteella, että ottaisin kotiin testiin Chronologisten sijasta Spécifique-sarjan tuotteita. Spécifique-sarja on kehitetty hoitamaan hiusten ja hiuspohjan erityisiä ongelmia, kuten herkkää hiuspohjaa, kutinaa, hilsettä, hiustenlähtöä ja rasvoittuvaa tyveä. Hoidot ja kuurit vastustavat ja rauhoittavat ongelmia sekä antavat hiuksille uutta energiaa ja kiiltoa. Selkeästi stressi, pipokausi ja hiustenhoitorutiinini olivat tehneet hiuspohjastani hieman ärtyneen.

Kampaajan ammattitaito on kullanarvoista! Se, miten omaa hiuslaatuaan arvioi, ei aina osu yksiin sen kanssa, mitä ammattitaitoinen kampaaja päässäsi näkee. Hemmottelun jälkeen lähdin kotiin kiiltävät, pehmeät ja ilmavat hiukset tuulessa hulmuten. Pää tuntui monella tavalla kevyemmältä, vaikka hiuksille ei oltu näytetty saksia tai väriainetta. Mukaani sain oikeanlaiset tuotteet, joilla hoitaa hiuksia kotona.

Arvonta!

Yhteistyössä Prof Jyväskylän kanssa arvomme yhden hiusten hemmotteluhoidon (sisältää hiusanalyysin*, hemmotteluhoidon sekä hiustenhoitotuotteet kotiin vietäväksi) blogin/instagramin seuraajalle!

Näin osallistut arvontaan:

  • Kommentoi tähän postaukseen 14.12.2020 klo 23.59 mennessä mitä hiuksesi tällä hetkellä kaipaisivat. Muista jättää toimiva sähköpostiosoite!
  • Osallistua voi myös instagramissa seuraamalla @minneanmuruja sekä @profjyvaskyla tilejä instagramissa, ja tykkäämällä arvontakuvasta. Kuvaan voi myös tägätä kaverin, joka saattaisi innostua arvonnasta.
  • Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen/instan DM:llä, joka on jätetty osallistumisen yhteydessä (s-postiosoite ei näy muille). Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Onnea arvontaan! Arvon voittajan 15.12.2020.

*hiusanalyysin voi myös tehdä jo kotona/hiusanalyysi ei ole pakollinen

Lue myös: Tehdäänkö sun hiuksiin sateenkaari? ja Hiusten uusi talvinen ilme

kauneus hyva-olo hiukset
Kommentit (33)
  1. Hiukset kaipais varmaankin kosteutusta ja kuivien latvojen leikkausta🤔

  2. Näin talvella varmastikin kosteutusta 😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *