Kesän lemppariasut x 6 (+ARVONTA!)

Huomenta! Palaan vielä hetkeksi kesäisiin fiiliksiin kokoamalla kuusi kesän lempiasua kollaasiksi. Kesä oli kyllä niin huoletonta aikaa pukeutumisen suhteen, kun päälle saattoi vain heittää kevyen mekon. Aika kivoja asuja on tullut blogissa julkaistua kesän aikana, vai mitä sanot?

Tämän kollaasi-idean nappasin Optimismia ja energiaa-blogin Katjalta, joka ihastuttaa kuukausittain julkaisemillaan mitä kauneimmilla asukollaaseilla. Tykkään asukollaaseista, ja siitä, että niistä näkee elettyjä fiiliksiä. Niistä tulee mieleen kivoja muistoja! Siksi halusin toteuttaa myös itse tällaisen. En julkaise niin paljon asuja, että niistä riittäisi kuukausittaisiin kollaaseihin, mutta kesän lemppariasut tulevat tässä!kesänlempiasut.jpg

Asupostaukset kollaasin asujen takaa löytyvät seuraavista linkeistä:

Yhdet Kuje-housut – kolme eri tyyliä

London Shopping

Päivän asu – Festival vibes!

Päivän asu – Lindex-leningissä Lontoossa

Päivän asu – Riiminka Denim-mekko +ARVONTA

Päivän asu – mustavalkoista Tampereella

Ja sitten siihen ARVONTAAN! Haluaisin taas ilahduttaa teitä ihania lukijoita arvonnalla! Olen ihan arvontahullu 😀 Voit voittaa kokoamani ylläriboxin

kommentoimalla tiistaihin 12.9.2017 klo 23.59 mennessä kommenttiboxiin, mikä asu on sun suosikki! Muista toimiva sähköpostiosoite!

Paljastan palkinnosta sen verran, että se sisältää ainakin Dermosilin kosmetiikkaa. Kävin nimittäin hiljattain tekemässä pienen tilauksen Dermosilin verkkokauppassa tykästyttyäni Bette Boxin mukana tulleeseen Dermosilin kevyeen kasvovoiteeseen, ja klikkailin ostoskoriin muutaman tuotteen arvontaa varten 🙂 Muuta en paljasta, hihii! Onnea arvontaan! 

Onnekasta tiistaita, ystäväiset!

 

 

Kommentit (74)
  1. Ala rivin ensimmäinen asu on suosikkini.

  2. Lindexin vasemman alakulman mekko on ihanan pirteä ja sopii sulle hyvin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *