Kolme lempivaatetta

Hey Girl-blogin Marika haastoi minut instan puolella kertomaan kolme lempivaatettani. Tehtävä vaikutti aluksi ihan mahdottomalta, sillä vaateintoilijana minulla on niin monta vaatetta, jotka tähän kolmen kärkeen olisivat pyrkimässä. Jos kyse olisi ollut top kympistä, niin olisin osannut valita lempparit aika lailla heti, mutta kolme on vaikea luku.

Lähdin miettimään haastetta siltä kannalta, että mitkä vaatteet vaatekaapissa saavat eniten käyttöaikaa. Mitkä vaatteet on aina ihana vetää päälle. Valitsin lopulta sellaiset kolme lempivaatetta, jotka ovat usein päällä, ja jotka tuntuvat eniten omilta. Koska nyt on talvi, en edes miettinyt kesävaatteita, vaan rajoitin valikoiman tämän hetken kapselipuvustoon, eli talvivaatteisiin. En ole kirjoittanut talvikapselista postausta, mutta käytössä on tällä hetkellä reilut 20 vaatekappaletta.

Olen paitaihminen, ja olisin helposti voinut valita kaikki kolme lempparia yläosista. Ajattelin kuitenkin, että ehkä lempivaatteissa olisi hyvä olla tasapuolisesti yläosa, alaosa ja mekko. Omassa päässäni miellyn aina yläosiin ja mekkoihin, ja alaosat jäävät vähemmälle huomiolle. Ne ovat vähän sellainen pakollinen paha. Ilmankaan ei voi olla, mutta ne eivät aiheuta suurta intohimoa.

Ensimmäisen lempparin valinta oli helppo. Viimeisen parin vuoden aikana käytetyin lempivaate on Aarrekidin musta Bubble-tunika. Tunika on tainnut vilahtaa blogissa  asukuvissa vain kerran, mutta tämä tunika on sellainen turvavaate, joka on aina kiva laittaa päälle. Malli on hauska, ja kuplamuovia muistuttava kangas persoonallinen. Musta toimii värinä aina, ja tunikan malli on sellainen, että sen voi laittaa niin töihin kuin vähän edustavampaankin tilaisuuteen.

Harmillisesti musta väri on alkanut hieman haallistumaan kovassa käytössä, ja useissa pesuissa. Mietinkin, että pitäisiköhän ostaa toinen samanlainen kaappiin valmiiksi, nyt kun näitä on vielä omassa koossa myynnissä*. Vai voisitkohan tätä värjätä mustalla värillä?

Toisen lempparin paikasta taisteli useampi yläosa. Luotin kuitenkin intuitioon, ja valitsin sen mekon, joka ensimmäisenä tuli mieleen, kun mietin lempimekkoa. Lindexin alesta viime kesänä ostettu oranssi mekko on naisellinen, mutta silti rento. Kietaisumalli korostaa kivasti kurveja, ja joustava materiaali on mukava päällä.

Bongasin mekon Iidan matkassa-blogista, ja odottelin, että mekko tulee alennusmyynteihin. Mekko on vilahtanut blogissa ainakin synttäripostauksessa. Päällä se on ollut monta kertaa niin treffeillä kuin ihan kotona omaksi iloksi. Rakastuin murrettuun oranssiin väriin heti. Ihanaa, kun joskus sattuu kohdalle ihan täydellinen mekko!

Kolmas lempivaate on KappAhlin farkkutregginsit. Jos jotkut housut ovat kulkeneet mukanani pitkään, niin ne ovat nämä! Aina, kun yksi pari kuluu loppuun, käyn hakemassa KappAhlista toiset samanlaiset. Näissä farkuissa on kaikki kohdallaan omalle vartalolleni. Lahkeen pituus on sopiva, vyötärö on tarpeeksi korkea, ja kangas miellyttävän joustavaa. En edes katso enää tavallisia farkkuja, vaan vedän suosiolla kuminauhavyötäröiset tregginsit jalkaan. Nämä ovat mulla jalassa melko lailla aina, kun en ovat puhtaat. Ansaitsevat siis paikkansa top kolmosessa.

Kiitos haasteesta Marika <3

Miltä sun top kolmonen näyttäisi? Löytyisikö lempparit helposti, vai onko liian monta ihanaa, mistä valita?

Suloista sunnuntaita!

*mainoslinkki

muoti ostokset paivan-tyyli
Kommentit (6)
  1. Iina / MouMou
    11.2.2020, 21:02

    Ooh, tää haaste pitääkin napata omaan blogiin. Kiitos ideasta! <3

    http://moumou.fi

  2. Minulla käytännössä on kaikki vaatteet lempivaatteitani nykyään. Mutta osa erottuu voima vaatteinani joukosta. Ne voimauttaa monin tavoin. Kolme on helppo sen vuoksi valita. Kaksi mekkoa ja yksi tunika.

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *