KYSY TAI EHDOTA (JA VOITA)!

Minnean muruja

Nyt, kun tässä suunnittelen kevään blogiaiheita, ajattelin kysyä teiltä, mistä te haluaisitte kuulla tai nähdä lisää! Välillä kun kirjoittelee näitä omia höpinöitään, niin väistämättä miettii, kiinnostaako ne ketään. Google Analytics toki kertoo minulle, mitä postauksia luetaan eniten, mutta haluaisin kuulla myös teitä! Tämän postauksen tarkoitus on antaa teille mahdollisuus ehdottaa postausaiheita tai kysyä asioita, jotka haluaisitte minusta tai elämästäni tietää. Kysyä saa toki myös mieheltä, ja yritän pusertaa hänestä jonkinlaisen vastauksen :D Jos kysymyksiä tulee useampi, niin teen sitten vastauspostauksen niiden perusteella!

Kiinnostaako sinua ruokapostaukset, helpot jälkkärivinkit tai meidän arkiruuat? Ruokapostaukset ovat aina suosittuja, ja itse nautin niiden tekemisestä, ja varsinkin ruokakuvien ottamisesta!

suloisen tulinen tonnikalapasta

Kiinnostaako päivät asut ja jutut mun tyylistä? Haluaisitko lisää steal my style -postauksia, jossa kerron, miten tyylini voi kopioida? Mitä haluaisit nähdä Pihistä tai panosta -postauksissa seuraavaksi?

Päivän asu - harmaan sävyjä harmaassa säässä

Kuulisitko mielelläsi lisää juttuja kauneuteen liittyen? Bette Box tai muita tuote-esittelyjä? Vinkkejä hyväksi havaituista tuotteista? Ehkä jopa meikki- tai kampausideoita?

Bette Box - marraskuu

Viihdytkö parhaiten ihan tavallisen arjen kuulumisien ja perhe-elämän ilojen ja surujen parissa? Koskettaako tai naurattaako ruuhkavuosien tarinat?

Eräs surkuhuipaisa keskiviikko

Jaatko kanssani intohimon leffoihin ja sarjoihin? Fiilistelläänkö yhdessä Sillan uutta kautta tai uusinta Star Wars-leffaa? Haluatko kuulla lisää Netflix-vinkkejä?

The Affair - synkkä kolmas kausi

 

Vai kaipaatko kenties jotain ihan uutta? Mitä? Nyt on aika avata sanainen arkkusi! Ja toki minusta olisi mahtavaa kuulla, ketä siellä ruudun toisella puolella on :) Pienenä kirsikkana kakun päällä on, että yksi kommentoija voittaa pienen ylläripalkinnon! Kommentoida toki saa ilman arvontaan osallistumistakin :)

Arvontaan voit siis osallistua kommentoimalla tähän postaukseen postausehdotuksesi tai kysymyksesi 19.1.2017 klo 23.59 mennessä. Onnea arvontaan! Hempeitä juttuja on ylläripalkintoon pakattu <3

Kivaa lauantaita ja kiitos, kun luet <3

 

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Lapsiperhearkea kun itsekin elän, niin siitä on aina kiva kuulta muidenkin samantapaisesta. :) Ja sun asupostauksistakin tykkään. Pukeudut kivasti ilman, että vaatteet olisi jostain muotitalojen lahjoittamia, mihin tavan tallaajilla ei ole mahdollisuuksia. :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos ihanasta palautteesta! Lapsiperhearkea ja asupostausksia on varmasti tulossa!

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

Minäpä ehdotan kirppisaiheista postausta. Lopputuloksena esimerkiksi asupostaus,joka on kokonaisuudessaan kirpparilta tai kattaus, joka on kokonaan kirpparilta. Myös diy- postaukset kiinnostaa aina :)

Minnea
Minnean muruja

Hei, ihan loistava idea! Kiitos! Varmasti yritän toteuttaa tuon kirppisasu postauksen, sekä voisin enemmän kirjoittaa myös pojalle tehdyistä kirppislöydöistä! Itseänikin kiinnostaisi kokeilla jotain diy-juttuja, joten niitäkin voisin yrittää tehdä!

Katja / Lumiomena (Ei varmistettu) http://luminenomena.blogspot.fi/

Tykkään kaikista blogisi aiheista, mutta näistä erityisesti:
- ruoka, etenkin arkiruoat. Niiden keksiminen on vaikeaa ja mielikuvitus tuntuu loppuvan kesken. Millaisia ruokia tehdä nopeasti jne.
- vaatteet. Pidän tyylistäsi ja olenkin huomannut, että meillä on joitakin samanlaisia vaatteita. :) Pihistä ja panosta -aiheeksi ehdotan kevättakkeja ja niihin sopivia asusteita (kengät, huivit).
- valokuvaus. Aihe kiinnostaa minua alati: tekniikka, vinkit, valo jne.

Mukavaa viikonloppua!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos ihanasta palautteesta! Ruokapostaukset on munkin suosikkeja, joten niitä on tulossa lisää :) Arkiruokaan kaipaa itse kukanenkin vaihtelua! Kivaa, että meillä on samanlainen tyyli, ja että ollaan löydetty samoja lempparivaatteita! Laitan pihistä tai panosta-aiheesi ylös!

Valokuvausjuttuja lupaan myös tehdä lisää! Ne tuntuvat kiinnostavan monia, ja myös toki itseänikin!

kan_iid (Ei varmistettu)

Minä tykkään ruokapostauksista jos niistä sais aina jotain uutta kivaa inspistä arkiruokavalioon. Myös tottakai ruuhkavuosien surkuhupaisat jutut uppoaa koska on samaistumispintaa. Muoti ja itsellä etenkin kankaat kiinnostavat. Tykkään vierailla kaikenlaisissa tapahtumissa ja pop upeissa, joissa on muotiin, kankaisiin, kotimaiseen designiin liittyvää. Sinulla on jonkun verran ollut postauksia tällaisista tapahtumista ja niitä toivon lisää :)

Minnea
Minnean muruja

Ruokaa ja perhearkea on varmasti tulossa! Kotimaista suosin, joten varmasti luvassa on lisää juttuja myös kotimaisesta designista ja tapahtumista :) Kiitos kivasta palautteesta!

Laura / Tässä kaupungissa tuulee aina (Ei varmistettu) http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.fi

Minusta kaikista kivointa on lukea ihan siitä oikeasta elämästä, välillä pintaa ja välillä syvällisempää tekstiä: huolia, murheita, muistoja, haaveita, suunnitelmia ja arjen sattumuksia. Yhteistyöpostauksille olen nykyään vähän alleginen, ja kuluttamisen hehkuttamiselle ylipäätään, ihan se tavallinen elämä kiinnostaa eniten.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos ihanasta palautteesta! Kiva kuulla, että ne omasta mielestä joskus vähän tylsätkin arjen kuulumiset kiinnostaa :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Yhdyn edelliseen puhujaan. Kommellukset ja hauskat sattumukset teidän elämästä ovat kivoja, lapsiperheessä aina sattuu ja tapahtuu.

Myös ruokapostaukset kiinnostaa, etenkin jos sinulla on vinkata jotain välipala/iltapala tyyppistä, joka on nopea valmistaa, helppo kuljettaa esim, mukana ja syödä bussissa ja myös sillä tavalla kevyttä mutta nälän vievää, jos kotiintuloaika töistä onkin vasta seitsemän jälkeen illalla.

Koska minulla pitkä työmatka, syön yleensä bussissa ja se on melkein aina leipää, jos sille löytyisi vaihtoehto, ainakin välillä, olisi kiva. Ideoita kehiin. Kiitos Minnea. :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos ihanasta palautteesta! Ihan mahtavaa kuulla teidän mielipiteitä! En olekaan tullut ajatelleeksi välipaloja ruokapostausten aiheena, mutta nyt laitoin tämän ylös, ja alan kehittelemään välipalapostauksia!

Kirsikka W.

Kaikkia sun postauksia on kyllä ollut ilo lukea, eikä toistaiseksi ainakaan ole mitään tylsää tai epämiellyttävää tullut vastaan :) Arki- ja my day -postaukset kiinnostavat erityisesti, sekä tietysi vaatteet ja tyyli. Ja jälkkäripostaukset ihan varmasti, koska olen tällainen herkkuper... takapuoli.
Tää ei nyt kyllä varmaan auttanut yhtään, kun oikeastaan melkeen kaikki kiinnostaa :D

kirsikkaw@gmail.com

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Kyllä tämä auttoi! Ihanaa kuulla, mitä te tykkäätte lukea! My Day-postausta en olekaan hetkeen tehnyt, joten otan sen työn alle! Arkea ja tyyliä on varmasti myös luvassa! Ja tämmöisenä herkkutakapuolena myös itse tykkään tehdä jälkkärijuttuja, koska sitten saan syödä ne tuotokset, hah! 

Yhtä sirkusta!

Kaikki on ihan kivaa lukea, ehkä vähiten välitän noista pihistä tai panosta-jutuista. Ne on vain kerättyjä kuvia netistä, ei itse sinua :). Kaikki omat jutut kiinnostaa...

Minnea
Minnean muruja

Kiitos kivasta palautteesta! Arki- ja ruokajutut tuntuvat saavan paljon kannatusta!

Ninde K (Ei varmistettu)

Ruokaohjeet kiinnostavat minua erityisesti. Nopeat, arkeen sopivat reseptit sekä hieman enemmän aikaa ja vaivaa vaativat, joita voi kokeilla sitten viikonloppuisin. Erilaisia välipala/iltapala/aamupala vaihtoehtoja lapsille.
Lapsiperheen menovinkit eli mitä tapahtumia yms löytyy.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos kivasta palautteesta! Nopeita ja helppoja arkiruokia on tulossa! Tuo välipala on ihan uusi idea, jota en ole aikaisemmin tajunnutkaan! Alan heti ideoimaan! Ja mielelläni kirjoitan myös lastentapahtumista!

Kemisti Kirjoittaa (Ei varmistettu) https://kemistikirjoittaa.com/

Itse olen eniten kiinnostunut muodista sekä ruokaan liittyvistä postauksista :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos kivasta palautteesta! Ruokaa ja muotia on tulossa!

manicfatmom
Manic Fat Mom

Varmaankin eniten samastun niihin ruuhkavuosien juttuihin mutta ruokavinkit tuovat aina inspiraatiota omaan arkeen! t. Paulina www.lily.fi/blogit/manic-fat-mom

Minnea
Minnean muruja

Jes! Kiva kuulla! Lapsiperheen arki tulee näkymään mun jutuissa, ja voisin ehkä vielä enemmänkin siitä kirjoittaa. Ruokavinkkejäkin yritän kehitellä lisää!

tuulanneli (Ei varmistettu)

Kaikki aihealueet kiinnostavat, ehkäpä eniten ruokaan liittyvät jutut!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos kivasta kommentista! Ruoka saa paljon kannatusta!

Elise H. (Ei varmistettu)

Eniten kiinnostavat kosmetiikka-aiheiset postaukset, esim.tuotearvostelut ja uutuustuotteistakin on aina kiva saada tietoa. Myös helpot ruokaohjeet kiinnostavat ja tietysti ne herkutkin :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos kivasta palautteesta! Mukavia postausideoita! Hauska kuulla, että kosmetiikka kiinnostaa! Loppuviikosta on tulossa yksi aika muikea ihonhoitovinkki!

NelliX (Ei varmistettu)

Kiinnostaa erityisesti lapsiperhearjen tapahtumat ja helpot ruokavinkit sekä tuotetestaukset. Mukaan arvontaan.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos kivasta palautteesta! Mukava kuulla, mikä kiinnostaa!

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Sulla on ollut kiva kattaus vähän kaikkea! Tykkään itse tietysti kaikista kosmetiikkapostauksista, mutta otan ilolla vastaan myös ruokavinkit, leffavinkit, kirjavinkit yms. :)

Minnea
Minnean muruja

Jes! Kiva kuulla, että tykkäät! Ruokaa, leffoja ja kirjoja tulossa :)

Juulia S. (Ei varmistettu)

Mulla on vähän jakautunut nykyään että mihin haen inspistä mistäkin kanavalta. Erityisesti ruoka- ja kosmetiikkavinkit kiinnostaa tällä hetkellä blogeissa! :)

Minnea
Minnean muruja

Jes, kiitos palautteesta! Ruokaa ja kosmetiikkaa on varmasti tulossa!

Mandylor (Ei varmistettu)

Tykkään lukea postausksia nopeista arkiruuista, joskus jotain helppoja leivontavinkkejä. Uutuustuotteista ja shoppailuista on myös kiva lukea, niin kosmetiikan, vaatteiden kuin laukkujenkin osalta.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos kivasta palautteesta! Arkiruokia on suunnitteilla, kun niitä niin moni tuntuu toivovan :) Uutuustuotteet ja shoppailukin näkyy varmasti blogissa myös tulevaisuudessa!

piia / On elettävä huolella (Ei varmistettu) http://vauva.fi/blogit/on_elettava_huolella

Kyllä se aivan tavallinen arki on sitä kaikkein kiinnostavinta luettavaa :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Kiva kuulla! Lisää arkea siis :)

VenlaV (Ei varmistettu)

Ruokajutut kiinnostaa aina. :) Olisi myös kiva lukea siitä, millaisilla (isoilla ja pienillä) valinnoilla otat huomioon ekologisia ja eettisiä seikkoja lapsiarjessa! :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos hyvästä postausideasta! Pienet ja isot eettiset ja ekologiset valinnat on mainio idea!

Leah (Ei varmistettu)

Tavallinen arki sekä vaate- ja meikkivinkit kiinnostavat:)

Minnea
Minnean muruja

Jes, kiva kuulla! Vaatevinkkejä tulee varmasti, ja meikkeihinkin yritän panostaa :)

Sanna ja esteetön koti (Ei varmistettu) http://www.esteetonjakauniskoti.fi

Leffa- ja arkiruokavinkkejä on kiva lukea varsinkin tyylikkäillä kuvilla höystettynä. Ja niitähän blogistasi aina löytyy

Minnea
Minnean muruja

Kiitos ihanasta kommentista! Leffat ovat intohimoni, joten niistä riittäisi juttua vaikka kuinka :D 

mira. (Ei varmistettu)

Sun blogisi on niin mukaansatempaava ja hyvä kokonaisuus, että ilomielin luen postauksia ihan laidasta laitaan, vaikka kaikki postaukset ei ihan suoraan omaan elämäntilanteeseen sopisikaan niin se ei oo haitannut yhtään! :) Tykkään lukea erityisesti niitä ihan tavallisen arjen postauksia :) Kauneuteen liittyvät jutut kiinnostavat tietenkin tälläisenä kosmetiikanrakastajana ihan laidasta laitaan. Kaikenlaiset tuotevinkkaukset tietenkin, mutta toisaalta myös olisi kiva lukea epäonnistuneista ostoksista/tuotteista, joita et ostaisi uudelleen. :) Lisäksi olisi kiva saada esimerkiksi kirjavinkkejä! :) Pikkuhiljaa omassa elämässä alkaa olla sellainen vaihe, että olisi aikaa palata rakkaan harrastuksen pariin ja sitä myötä kirjavinkit tulisi enemmän kuin tarpeeseen :) Ainiin ja ruokapostaukset! Oon itse niin kaavoihin kangistunut keittiön puolella, että kaikki herkulliset reseptivinkit olisi myös hyödyllisiä! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.