KYSY TAI EHDOTA (JA VOITA)!

Nyt, kun tässä suunnittelen kevään blogiaiheita, ajattelin kysyä teiltä, mistä te haluaisitte kuulla tai nähdä lisää! Välillä kun kirjoittelee näitä omia höpinöitään, niin väistämättä miettii, kiinnostaako ne ketään. Google Analytics toki kertoo minulle, mitä postauksia luetaan eniten, mutta haluaisin kuulla myös teitä! Tämän postauksen tarkoitus on antaa teille mahdollisuus ehdottaa postausaiheita tai kysyä asioita, jotka haluaisitte minusta tai elämästäni tietää. Kysyä saa toki myös mieheltä, ja yritän pusertaa hänestä jonkinlaisen vastauksen 😀 Jos kysymyksiä tulee useampi, niin teen sitten vastauspostauksen niiden perusteella!

Kiinnostaako sinua ruokapostaukset, helpot jälkkärivinkit tai meidän arkiruuat? Ruokapostaukset ovat aina suosittuja, ja itse nautin niiden tekemisestä, ja varsinkin ruokakuvien ottamisesta!

tonnikalapasta.jpgsuloisen tulinen tonnikalapasta

Kiinnostaako päivät asut ja jutut mun tyylistä? Haluaisitko lisää steal my style -postauksia, jossa kerron, miten tyylini voi kopioida? Mitä haluaisit nähdä Pihistä tai panosta -postauksissa seuraavaksi?

liukuvaritunika.jpgPäivän asu – harmaan sävyjä harmaassa säässä

Kuulisitko mielelläsi lisää juttuja kauneuteen liittyen? Bette Box tai muita tuote-esittelyjä? Vinkkejä hyväksi havaituista tuotteista? Ehkä jopa meikki- tai kampausideoita?

bettebox-lumene_0.jpgBette Box – marraskuu

Viihdytkö parhaiten ihan tavallisen arjen kuulumisien ja perhe-elämän ilojen ja surujen parissa? Koskettaako tai naurattaako ruuhkavuosien tarinat?

biitsillauimassa.jpgEräs surkuhuipaisa keskiviikko

Jaatko kanssani intohimon leffoihin ja sarjoihin? Fiilistelläänkö yhdessä Sillan uutta kautta tai uusinta Star Wars-leffaa? Haluatko kuulla lisää Netflix-vinkkejä?

The-Affair.jpg

The Affair – synkkä kolmas kausi

 

Vai kaipaatko kenties jotain ihan uutta? Mitä? Nyt on aika avata sanainen arkkusi! Ja toki minusta olisi mahtavaa kuulla, ketä siellä ruudun toisella puolella on 🙂 Pienenä kirsikkana kakun päällä on, että yksi kommentoija voittaa pienen ylläripalkinnon! Kommentoida toki saa ilman arvontaan osallistumistakin 🙂

Arvontaan voit siis osallistua kommentoimalla tähän postaukseen postausehdotuksesi tai kysymyksesi 19.1.2017 klo 23.59 mennessä. Onnea arvontaan! Hempeitä juttuja on ylläripalkintoon pakattu <3

Kivaa lauantaita ja kiitos, kun luet <3

 

Kommentit (43)
  1. Sun blogisi on niin mukaansatempaava ja hyvä kokonaisuus, että ilomielin luen postauksia ihan laidasta laitaan, vaikka kaikki postaukset ei ihan suoraan omaan elämäntilanteeseen sopisikaan niin se ei oo haitannut yhtään! 🙂 Tykkään lukea erityisesti niitä ihan tavallisen arjen postauksia 🙂 Kauneuteen liittyvät jutut kiinnostavat tietenkin tälläisenä kosmetiikanrakastajana ihan laidasta laitaan. Kaikenlaiset tuotevinkkaukset tietenkin, mutta toisaalta myös olisi kiva lukea epäonnistuneista ostoksista/tuotteista, joita et ostaisi uudelleen. 🙂 Lisäksi olisi kiva saada esimerkiksi kirjavinkkejä! 🙂 Pikkuhiljaa omassa elämässä alkaa olla sellainen vaihe, että olisi aikaa palata rakkaan harrastuksen pariin ja sitä myötä kirjavinkit tulisi enemmän kuin tarpeeseen 🙂 Ainiin ja ruokapostaukset! Oon itse niin kaavoihin kangistunut keittiön puolella, että kaikki herkulliset reseptivinkit olisi myös hyödyllisiä! 😀

  2. Sanna ja esteetön koti
    17.1.2018, 10:07

    Leffa- ja arkiruokavinkkejä on kiva lukea varsinkin tyylikkäillä kuvilla höystettynä. Ja niitähän blogistasi aina löytyy

    1. Kiitos ihanasta kommentista! Leffat ovat intohimoni, joten niistä riittäisi juttua vaikka kuinka 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *