NYX ihastus + ARVONTA!

Paljon hehkutettu NYX on varmaankin teille jo tuttu? En ole trendien aallon harjalla, varsinkaan, mitä kosmetiikkaan tulee, ja NYX on minulle melko uusi tuttavuus. Harvemmin päätän testata uusia kosmetiikkamerkkejä, vaan pysyttelenkin yleensä hyviksi havaituissa luottotuotteissani. Meikkaan muutenkin aika luonnollisesti, ja en koe vahvaa meikkiä omakseni.

Olen kuitenkin täysin hullaantunut NYXin soft matte lip cream –huulipunista! Aikaisemmassa postauksessani kerroinkin, että ostin tämän sävyn numero 19 eräitä juhlia varten myyjän suosituksesta. Ihastuin mattaiseen punaan niin paljon, että olen käyttänyt tätä lähes päivittäin. Pidän siitä, että nestemäisessä punassa on paljon pigmenttiä, ja se on nestemäisyytensä vuoksi helppo levittää. Kiinnostukseni heräsi testata muitakin NYXin tuotteita! Näissä tuotteissa tuntuu olevan hinta-laatu suhde kohdillaan.PB150646.JPG

PB140613.JPG

PB140607b.jpg

Ja sitten siihen arvontaan! Kiinnostaako sinua meikkitrendi strobing jossa kasvojen hehkua korostetaan? Jos strobing ei ole tuttu, löytyy hehkutetusta trendistä tarkempaa tietoa ainakin ihanaisen Lilyn bloggaajan Erikan strobing tutorialista! Voisin kuvitella, että esimerkiksi tulevana pikkujoulukautena strobing-meikillä saisi uutta ulottuvuutta iltameikkiin sekä loistetta kasvoille 🙂

Sain käsiini (ei blogin kautta saatu) NYXin uusia meikkituotteita, ja ajattelin ilahduttaa yhtä teistä seuraavalla ihanalla NYX -paketilla!

NYX Strobe of Genius -hohdepaletti

NYX hydra touch brightener- hohdekynä

NYX High Definition Blush poskipuna(VÄRI 09 Bitten)

collagenyx.jpg

PB140615.JPG

PB140610.JPG

Näin osallistut tämän huipun kolmiosaisen NYX -meikkisetin arvontaan:

1. Kommentoi tähän postaukseen, onko NYX sinulle tuttu. Voit myös kertoa, jos sinulla on joku NYX suosikki. Muista toimiva sähköpostiosoite!

2. Seuraa @minneanmuruja instagramissa, ja tägää kilpailukuvaan kaveri, joka saattaisi olla kiinnostunut tästä arvonnasta.

Osallistua voi siis sekä blogissa että instassa. Ilmoita kommentissa, osallistutko yhdellä vai kahdella arvalla 🙂 Arvonta päättyy sunnuntaina 27.11.2016 klo 23.59. Onnea arvontaan!
PB140608bb.jpg

 

Kommentit (48)
  1. Olen kuullut merkistä vain hyvää, itselläni ei ole ollut vielä käytössä. Yhdellä arvalla mukaan.

  2. Moikka! Nyx nykyään on tosi suosittu kosmetiikka-merkki, mutta valitettavasti en vielä päässyt kokeilemaan Nyxin tuotteita. Olisi kiva testata! 🙂 seuraan instagramissa myös 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *