Suhteellista podcast – ensitreffien huumaa

Ah, ensitreffit, onko mitään jännittävämpää ja vatsaan perhosia tuovempaa tapahtumaa? Ensitreffit eivät olleet alunperin podcastin ekan kauden aihelistassa, mutta yhdellä kertaa aloimme Hannan kanssa puhua ensitreffeistämme, ja juttua riitti niin paljon, että päätimme ottaa aiheen podiin mukaan. Juuri päättynyt Ensitreffit alttarilla-ohjelma on vilahdellut podin jaksoissa, eikä siltä vältytä tässäkään jaksossa. Suhteellista podcastin 9.jaksossa käsitellään siis ensitreffien huumaa.

Parhaat ja pahimmat ensitreffit

Itse olen yltiöpäinen romantikko, ja rakastan ensitreffien tuomaa jännitystä. Toki voi olla, että aika on kullannut muistot ensitreffeistä, ja että todellisuudessa ne eivät aina olleet niin ihania. Tässä jaksossa muistelemme Hannan kanssa mieleenjääneitä ensitreffejä. Jokaisen kohdalle mahtuu varmaankin kaikenlaisia kokemuksia, ja jaamme tässä jaksossa muutamat omat treffimme.

Olen ollut onnellisesti parisuhteessa niin pitkään, että olen jo melkein unohtanut ensitreffien huuman. Tosisin sanoen, viimeisimmistä ensitreffeistä on jo hyvä tovi. Tarkalleen ottaen niistä on yli 19 vuotta. Huh, kylläpä tuntuu vanhalta. Mutta viimeisimmät ensitreffit olivat kyllä aika hyvät, sillä sillä teillä edelleen porskutellaan. Minun ja mieheni tapaamisesta olenkin jo blogissa kertonut, mutta podissa paljastan, millaiset olivat kohtalokkaat ensitreffimme.

Kaikki ensitreffit eivät luonnollisesti ole johtaneet ensitreffejä pidemmälle, ja aika hauskoja (tai jäätäviä) kokemuksia jaamme myös. Sekä minulta, että Hannalta löytyy aika mielenkiintoisia treffikokemuksia. Voit itse päätellä, kummalta löytyy ne pahimmat ensitreffit. 😀 Löytyykö sulta hauskoja treffikokemuksia? Nyt saat paljastaa hauskimmat (tai hirveimmät) ensitreffikokemuksesi!

Lähtisitkö Ensitreffit alttarilla ohjelmaan?

Jakson lopussa pääsemme vielä pohtimaan Ensitreffit alttarilla ohjelman formaattia, ja sitä, lähtisimmekö itse moiseen ohjelmaan mukaan. Vastauksemme saattavat yllättää! Olemme Hannan kanssa luonteeltamme aika erilaisia, mutta yllättävää kyllä, vastauksissamme päädyimme aika samanalaiseen tulokseen. Tämä yllätti ainakin minut.

Lähtisitkö sinä mukaan ohjelmaan? Uskotko, että rakkaus voi löytyä asiantuntijoiden avulla? Jos ei oteta huomioon sitä, että kävisin läpi erittäin henkilökohtaisia asioita kaiken kansan nähden, niin minusta konsepti voisi hyvinkin olla toimiva. Ohjelma on vähän kuin järjestetty avioliitto, jossa yhteen saatetaan kaksi ihmistä, joilla on samanlaiset elämänarvot, ja joiden katsotaan sopivan toisilleen. Ei ehkä kuulosta kovin romanttiselta, mutta saattaa hyvinkin toimia.

Jakson pääset taas tuttuun tapaan kuuntelemaan

Spotify
Anchor.fm
Apple Podcast

Seuraa meitä Instagramissa @suhteellistapodcast

Kylläpä tuntuu haikealta, että toiseksi viimeistä jaksoa viedään! Ensi viikolla päätämme ekan kauden jouluisissa merkeissä 😉

Psst! Vielä tänään ja huomenna ehtii osallistua @suhteellistapodcast instassa KOTO Designmarketin 50 euron lahjakortin arvontaan!

Lue myös: How I met your father, part 1 & part 2

suhteet parisuhde podcastit
Kommentit (1)
  1. Kiva aihe! Mulla ei ole ikinä ollut ensitreffejä sellaisen tyypin kanssa johon olisin ollut jo valmiiksi ihastunut, joten ensitreffien huumaa tai perhosia vatsassa en ole kokenut (ehkä vielä joku päivä!). Tinder-ensitreffit ovat aina sellainen pakollinen paha,joka vaan täytyy käydä läpi jotta voisi tavata jonkun edes potentiaalisesti kiinnostavan, koska pelkän viestittelyn perusteella mä en ikinä osaa etukäteen kiinnostua kenestäkään. Olen kyllä miettinyt että ovatko ne perhosetkaan niin hyvä tai tarpeellinen juttu, niitä olen kokenut vain epäterveessä vuoristoratasuhteessa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *