3 x dramaattinen lomakärhämä

IMG_2904.JPG

 

Koska edellinen postaukseni meidän dramaattisista parisuhdekärhämistä oli niin suosittu, ajattelin nyt koota sille jatko-osan – nimittäin lomaversion, Italian tyyliin! Vaikka kyseessä olikin niin kutsuttu Toscanan rakkausloma, mahtui matkaan myös muutama töyssy. Näistä on sittemmin selvitty (uskokaa tai älkää) ja suhteemme jatkuu yhä.

Nuollako vaiko eikö nuolla sitä gelatoa?

F on siinä mielessä ihmeellinen hyypiö, että sillä on kaikkia outoja ruokasääntöjä ja -ällötyksiä. Monikin niistä tuntuu liittyvän jäätelön syömiseen ja siihen, mikä on herran mielestä hyväksyttävä taktiikka siirtää jäde tötteröstä tai tikusta massuun (muistelen vielä kauhulla kesän 2016 episodia, kun menin barbaarimuikkelina imeskelemään meidän mehujään teräväkärkiseksi, ja siitäkös haloo seurasi).

Toscanassa koettiin draaman hetkiä kun nuolin meidän neljän palleron gelatoa, sen sijaan että oisin haukkaillut sitä.

Ja jos joku kysyy, että miksi helkutissa meidän pitää aina syödä yhteisiä jätskejä kun siitä syntyy kuitenkin ihan hirveä poru, ei se selkeesti koskaan oo ollut normaalissa, kypsässä parisuhteessa.

Se kun F halusi välttämättä lähteä Pisaan

No mikäs mä olen heittämään kapuloita toisen reissuhaaveiden rattaisiin, joten ei muuta kuin turvavyöt kii ja menoksi vaan. Puoli tuntia ajeltuamme kommentoin varovasti, että huuh vielä tunti matkantekoa jäljellä, jossa vaiheessa selvisi että F oli päätellyt karttaa katsoessaan että lähellähän tuo näyttäisi olevan ja sen perusteella päättänyt että Pisaan on ehdottomasti päästävä.

Ei se tietenkään enää suostunut tekemään uukkaria, joten ajettiin puoltoista tuntia Pisaan, etittiin parkkipaikkaa, otettiin kaltevan tornin edessä selfie ja ajettiin puoltoista tuntia takaisin hotellille. Siihen meni yksi aurinkoinen lomapäivä.

Kun oltiin eri mieltä siitä, pitääkö joka päivä saada pizzaa

Arvaatte varmaan, kuka meistä lähti Italiaan pelkät pizzat mielessään (vinkki: se en ollut minä). Väännettiin noin kerran päivässä kättä ruokapaikoista, koska kauhuksemme huomattiin, että ei Toscanassa saakaan jokaisesta raflasta pizzaa. Jollain peijooneilla oli peräti no pizza –kyltti ikkunassaan. Varoituksen sana siis muille matkaajille!

Kompromissina mä vedin reissussa naamariin paljon enemmän pizzaa kuin ois millään mennyt alas, F raasu näki pizzanälkää ja kärvisteli.

+ Mystinen tiramisu-muistiinpano

Listasin loman aikana näitä meidän kärhämiä puhelimeen, jotten vallan kaikkia unhoittaisi kun aika muistoni kultaa, ja yllä olevien kohtien lisäksi listalla koreilee sana tiramisu. Kuulostaa sysivakavalta riidan aiheelta, mutten nyt yhtään saa mieleen että mistä mahtoi olla kyse (veikkaan että liittyi tiramisuun jotenkin). Lupaan palata asiaan heti kun muistan!

Mitkä on teidän fiksuimmat lomakärhämät?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

3 x dramaattinen parisuhdekärhämä

Kiusallisimmat sosiaaliset tilanteet osa 1/2

10 asiaa, joista on OK henkilökohtaisesti syyttää poikaystävää hänen maassaan

FOLLOW: Facebook – Bloglovin’ – Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (4)
  1. No ei jäätelöä tai mehujäätä nyt vaan kertakaikkiaan kuulu haukkailla! Sehän loppuukin tuolla menolla ihan liian äkkiä. Onkohan tää nyt joku miesten oma juttu, munkin mies aina haukkailee. Mutta se on myös tyyppiä Joey doesn’t share food, eli molemmilla on onneksi aina omat. 

    1. Joo niinpä, hampaathan siinä jäätyy eikä puremalla saa kiepautettua samanlaista makukavalkadia kuin antaumuksella lipaisemalla 😀 Mä oon siitä ihan järkyttävä, ettei mun koskaan tee mieli jätskiä mutta sit haluunkin osingoille kun F pureskelee vieressä omaansa – siksi kai se nykyään tilailee kokoa JÄTTI. 

    2. Mä haukkailen lipaisu liian hidasta mulle ja jätski ehtii sulaa

      1. Siks just pitää olla kaks syöjää ;o) 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *