Karmeita kotikuvia vuoden takaa

Nørrebro Summers

Oon tässä vaivihkaa kalunnut läpi vanhoja blogipostauksiani ja löytänyt vaikka mitä, kröhöm, jännittävää. Hassua, kuinka sitä mitä tahansa vanhempia tekstejään lukiessa aina kelaa kuulostaneensa ihan idiootilta silloin. Erikoinen homma, koska nykyäänhän kuulostan niin pirun fiksulta aina. On kuitenkin myös nostettava itselleen hattua: kehitystä on nimittäin tapahtunut tässä noin vuoden ja neljän kuukauden aikana. Tekstien, kodin sisustuksen ja erityisesti kuvien laadun suhteen. Miten mä en sillon alkuaikoina tajunnut, miten jäätävän hirveitä kuvia mä tänne tuuttasin?!

Nostankin hattua myös niille sitkeille lukijoille, jotka ootte hengaillut messissä ihan alkuajoista lähtien. Käsittääkseni teitä old school -tyyppejä on siellä aika monta <3

Heinäkuun ratoksi päätin julkaista muutaman sykähdyttävän sisustusfoton viime kesältä. Kämpän nykytilan voi halutessaan käydä kurkkaamassa täältä olo- ja ruokailuhuoneen sekä täältä makuuhuoneen osalta.

Let's begin.

 

Kiva kuvakulma hei ja muutenkin tosi nätit sisustusvärit. Jo voi että, mä vihasin tota pöytää.

 

Supernätti kuvakulma taas ja tosi hyvä laatu ja silleen. Muutenkin kaikki fotossa on ihan superkaunista - NOOOOT. Postaus kertoi TV:n sijoittamisesta makuuhuoneeseen, eli oli tarkoituskin saada kyseinen hökötys kuvaan; joka ei tosin selitä sitä, miksi kuva on muuten niin kamala.

 

Kuvakulmien mestari vauhdissa jälleen!

 

OMG nää kuvakulmat. Ja siis miks mä roikotan tota ällöä pinkkiä vilttiä asunnon paraatipaikalla?

 

Nää timanttiamppelit on niin ihanat, että vähän ihmettelen miten oon saanut niistä otettua näin hirveän kuvan?!? Ja sitten vielä filtteröinyt sen pissankellertäväksi, iso peukku.

 

Oih ja laatufotoa meidän eteiskäytävästä. (Nykyään käytävässä on poikkiksen pyörä ja muuta kamaa tukkeena, eli itse asiassa sisustus on mennyt huonompaan suuntaan.)

 

Oon kanssa onnistunut ottamaan unelmieni kauniista vitriinikaapista näin hirveen kuvan. Mielestäni aplodien paikka. Bonuspisteitä siitä, että kuvan oikeassa reunassa näkyy taas tuo hirveä pöytä ja sen päällä epämääräistä sotkua.

 

Jess, oon viimein luopunut punaisesta viltistä erkkerissä. Mutten tästä kuvakulmasta!

 

Ja sitten taas tosi imarteleva kuva makuuhuoneesta, kaiken maailman koreineen, johtoineen ja vesipulloineen. Hirveyteen tuo lisää syvyyttä tuo punainen koirataulu ja viidakkojulisteen mustat raamit, jotka ei sovi makkarin tunnelmaan yhtään.

 

Tässä olkkari alkaa jo näyttää itseltään, mutta kuva on jotenkin harvinaisen aneeminen ja kaikki näyttää vähän... blää.

 

Tässä ruokailuhuonekin alkaa muistuttaa itseään, mutta surkea kuva kaikin puolin. Ja miks toi yks sininen kynttilä?

 

Joo. Pitkälle on pötkitty:

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Crazy flower/cat/glitter ladies & their amazing men

Kun erkkeri viidakoksi muuttui

Kuvia sisustusmatkan varrelta

---

Here are some hideous home pictures from last summer.

---

FOLLOW: Facebook - Bloglovin' - Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit

sallamanteri

Jos yhtään lohduttaa, niin ei varmaan kukaan oo ajatellu noista kuvista, että "onpa outo kuvakulma" tms., esimerkiksi minä en hoksannu niissä mitään vikaa :) Mut huomaa kyllä sen, että kun vertaa noita sun vanhoja ja nykyisiä kuvia niin oot kehittyny aivan huikeasti!

marjapilami
Nørrebro Summers

Kiitti ihanasta kommentista, puss! No hyvä jos ette oo siellä naureskellut koko viime vuotta :D

josha

Voi, niin tuttu tunne... toisaalta ihana huomata itsekin kehittyvänsä koko ajan, toisaalta taas nolottaa mitä kaikkea sitä onkaan nettiin tullut aikanaan tungettua :D

Ei noissa sun aiemmissakaan kuvissa kyllä mun silmään vikaa ole :)

marjapilami
Nørrebro Summers

Just tää kun haluaa samanaikaisesti a) olla aina pöörfekt kaikessa ettei sit tarvi hävetä ja b) kehittyä :D

Kiitos kommentista!

Kommentoi