Kun erkkeri viidakoksi muuttui

Se kaikki taisi alkaa oliivipuusta (palataan varsinaiseen oliivipuuhun toisella kertaa).

Olin jo aiemmin, pari vuotta sitten, saanut päähäni, että tarvitsen oliivipuun, sitten joskus. Nyt kevään ja kesän tullessa kaikki Köpiksen kukkakaupat ja marketit tuntuivat suorastaan ivaavan mua: oliivipuut tönöttivät rivissä kaduilla myymälöiden edessä, eikä mulla ollut yhtäkään. Kateellinen paska, mähän kerroin teille jo.

Sitten tuli se sunnuntai, kun mulla ei ollut oikeen mitään tekemistä ja F oli koko alkupäivän jossain. Tiesin, että noin puolen kilsan päässä meiltä on edullinen kukkakauppa, josta löytäisin varmasti kaikkea kivaa. Varmaan myös oliivipuun. Sinne siis suuntasin ja palasin pian kotiin, mukanani pienehkö oliivipuu ja paljon muutakin. Ja kyllähän te tiedätte miten siinä välillä käy, kun tekee yhden pikkumuutoksen himassa:

sitten pitää siirtää vähän kaikkea ja lopputuloksena on täydellinen makeover.

 

FullSizeRender 11.jpg

IMG_0348.JPG

IMG_0349.JPG

 

Kyseinen oliivipuu päätyi ruokailuhuoneen nurkkaan ja siitä käynnistyi dominoefekti, jonka lopputuloksena erkkeri muuttui viidakoksi. Ja mä oon ihan rakastunut tähän uuteen lookiin! Nyt kun tuota nurkkausta katselee, en voi muuta kuin ihmetellä, etten keksinyt tuutata sitä täyteen kasveja jo paljon aiemmin. Vaikkapa täällä voi kurkata erkkerin aiempaa olomuotoa.

Erkkeri on mulle aina ollut sellainen parvekkeen korvaaja ja nyt viidakkotyylissään muistuttaa ulkotilaa entistä enemmän. Love it.

F sai taas ihmetellä mitä meillä on tapahtunut, kun saapui himaan. Toisaalta, se on jo kai tottunut. Kunhan en maalaile seiniä vaaleanpunaiseksi, kyllä se sen kestää.

P.S. Kaikille teille, jotka ette uskalla ostaa huonekasveja sen pelossa, että tapatte kuitenkin ne kaikki, pieni lohdutuksen sananen. Näettekö tuon palmuviritelmän suurimmassa ruukussa lattialla? No siinäpä ”komeilee” marraskuussa aika monella rahalla ostettu jättimäinen kentiapalmu, jonka olen onnistunut sittemmin lähes murhaamaan. Eikä se oo niin vakavaa, tekevälle sattuu, harjoitus tekee mestarin ja aina voi hankkia lisää kasveja (mutta ehkä niistä ei kannata maksaa yhtä paljoa kuin me tuosta palmusta…).

 

IMG_0350.JPG

IMG_0351.JPG

IMG_0369.JPG

IMG_0352.JPG

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Kotikierros 3/3: Olohuone ja ruokailuhuone

Laiskan kotipuutarhurin kasvivinkit

Olohuoneen vaaleanpunainen tulokas

Welcome to the jungle corner.

FOLLOW: FacebookBloglovin’ – Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (7)
  1. Okei, mä en kestä teidän kotia. Se on mielettömän ihana! Vannoitunut omakotiasuja alkaa jo kaivata vanhaan kerrostaloon…

    1. Oo kiitti! <3 Ja mä tässä vaivihkaa kaipailen omakotitaloon… Tehdään vaihtikset! 😉 

  2. Kiitti ihan superihanasta blogista ja monista samaistuttavista ajatuksista 🙂 oon imaissut blogiasi kohta jo vuoden taaksepäin loman ratoksi 😀 nyt oisi yksi kysymys, jos ehdit jossain vaiheessa vastata: minkä merkkinen on tuo erkkerin metalli(?)sohva? Oot varmaan kertonutkin jossain postauksessa mutta vielä ei osunut silmään.

    1. Ihana kuulla, kiitti kun jätit kommentin! <3 Sohva on tää: https://www.bahne.dk/bahne-mexico-sofa-2-pers-hvid.html&nbsp;

      1. Kiitti paljon 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *