Sitten olikin jo elokuu, eli loppukesä

Jotenkin pelottavaa, miten yksi kesä voi hurahtaa ohi näin nopeasti, ennen kuin se ehtii kunnolla edes alkaa. Tai no eihän se nyt vielä oo ohi, mutta tiedätte mitä mä tarkoitan. Ei aika koskaan kulu näin nopeasti marras- tai maaliskuussa. Heinäkuu on siis taputeltu, suurella osalla meistä lomat sen mukana. Yleensä tässä vaiheessa oon jotenkin paljon valmiimpi syksyyn ja kaikkeen uuteen mikä tuntuu leijailevan ilmassa. Nyt en oo ollut tarpeeksi kuumissani, en lampsinut epämukavissa sandaaleissa liikaa, kaupunki ei oo ollu sellainen hiljaisen kaikuva, väreilevä ja vähän vieras, kuin se usein keskikesäisin on. Onneksi syyskuussa odottelee vielä yksi lomaviikko, ehkä se auttaa tähän oloon.

 

IMG_0231.JPG

IMG_1478.JPG

 

Mua jotenkin harmittaa, että tää kesä jäi vähän keskeneräiseksi, ei päässyt tekemään niitä kaikkia juttuja mitä suunnitteli. Tai oikeastaan juuri mitään niistä. Koska sää; vaikkei säästä saisi valittaa eikä sen saisi antaa asettua suunnitelmien tukkeeksi, on vähän eri asia lukea kirjaa duunin jälkeen puistossa poutasäällä kuin tihkusateessa. Tai kierrellä terasseja 25-asteisessa kesäillassa kuin tuulenpuuskassa lenteleviä pikkuesineitä väistellen. Vaellella kuumassa kesäkaupungissa mekossaan kuin pukeutua sadeviittaan. Ei mua varmaan muuten edes haittaisi, koska kuten sanottu mä rakastan himassa palloilua, mutta tän piti olla The Kesä. Kahden vähän hukatun kesän jälkeen olin valmis tekemään comebackin, tehdä vihdoin kaikki ne jutut (tai edes osan niistä), jotka on jäänyt edellisinä kesinä väliin.

Toisaalta tää on ollut hyvää aikaa, oon vihdoin ollut kunnolla läsnä elämässäni, meteli pään sisällä on hiljentynyt. Tää on ollut eka kesä, kun oon tuntenut olevani Köpiksessä kotonani, tavallisesti, rauhassa, arkisesti. Ja se on kai tärkeintä, kun isoa kuviota katselee.

 

IMG_1477.JPG

IMG_1476.JPG

 

Ja se on kanssa tärkeää, että tätä kesää on vielä kuitenkin jäljellä. Niin paljon kivaa on elokuun kohdalla kalenterissa ja kenties säätkin muuttu vähän vähemmän välikausimaisiksi. Mä toimin yleensä tehokkaimmin pikkuisen paineen alla, eli ehkä nää nopeasti hupenevat loppukesän päivät (Loppukesän, kelatkaa! Justhan vasta oli juhannus.) motivoi meikäläisen ulos kolostaan, nauttimaan niistä tunneista kun taivaalta ei sada mitään. Vähän niin kuin viime lauantaina, kun meidän piti frendin kanssa syödä sushia himassa, mutta päädyttiinkin kävelemään 15.000 askelta kauniissa kesäillassa, sateen jäljiltä raikkaassa, sellaisessa joka jo tuoksui vähän syksyltä.

Ihanaa elokuuta sinne! Napataan tässä kuussa monia hetkiä talteen syksyn varalle <3

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Kesä + CPH = <3

Loppukesän tunnustus

Rannetta pitkin valuva kastike ja muita onnen aiheita

It feels like summer is over before it really even begun.

FOLLOW: FacebookBloglovin’ – Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (4)
 1. Ekassa kuvassa on mun vakkarimesta pussikaljalle! 

  Onneksi lämpimät kelit usein kestävät syyskuulle asti, kesä ei ole vielä ohi 🙂 

  1. Oi toi on yks ihanimpia mestoja viinille (tai pussikaljalle)! Ja siis mutku mitä jos lämpimät kelit ei oo kunnolla ees vielä alkaneet? Tai siis palanneet sen kesäkuun alkupuolen jälkeen…blaa. 

 2. Viherjuuria
  1.8.2017, 07:12

  Hei ei kesä vielä ole ohi!
  Mulla alkaa kesäloma vasta ylihuomenna ja Kölnissä on vihdoin taas saatu nauttia kesäilmoista.
  Silloin kun asuin vielä Suomessa, elokuu oli kesän loppu ja syksyn alku. Mutta Saksassa elokuu tarkoittaa ihanan lämmintä loppukesää, joka jatkuu usein pitkälle syyskuuhun. Kesä on täällä siis vasta parhaimmillaan – ja mulla kohta loma!
  Ihania kuvia muuten <3

  1. Onnekas sinä, vaihdetaanko? 😀 Nää on näitä hetkiä kun mietin, että miksen voinut tavata vaikka jotain saksalaista tai italialaista, haha! Ihanaa loppukesää ja lomaa sinne <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *