7 x arkimeikkipostaus

Ihanaa maanantaita! Arkimeikki on juttu, jonka haluaisi tapahtuvan aamulla itsestään tai ainakin mahdollisimman nopeasti. Aamuisin kun ne sekunnit tuntuvat kuluvan muuta päivää nopeammin.. Tässä siis muutama kikka ja tekniikka, joilla arkimeikkaamisesta tulee nopeampaa ja helpompaa. Meikäläisellä homma hoituu 10-15 minuutissa, entä sulla? 😉

arkimeikki.jpg

Tummien silmänalusten peittäminen. Omat silmänaluseni ovat välillä niin tummat, että käytän kahta eri peiteainetta. Eli ensin vähän tummempaa aivan tummimpiin kohtiin ja sitten vaaleampaa kuten tuossa linkkaamassani postauksessa. Tällöin saan kirkastusta silmien alle, mutta alue ei jää loistamaan muista kasvoista erilliseksi, kun vaaleampaa peiteainetta häivyttää vähän alaspäin.

Tehokas keino peittää näpyt eli näppyjen sävyn neutralointi. Tämä kikka voi tulla tarpeeseen, jos näpyissä tai aknearvissa on vahva punainen sävy, joka ei meinaa millään pelkällä meikkivoiteella peittyä.

arkimeikki ohjeet.jpg

Ohjeet kolmen stepin kulmakarvameikkiin. Tähän et tarvitse kuin kulmakynän! Itse en oikein muulla tapaa enää kulmiani meikkaakaan ja etenkin arkena käytän tätä hyvin yksinkertaista kaavaa.

Kulmakarvojen kotivärjäys. Tämä ei varsinaisesti liity arkimeikkiin, mutta helpottaa sitä kyllä huomattavasti, jos kulmasi ovat luonnostaan huomaamattoman vaaleat. Oma lempparituotteeni tähän on nykyään BeautyLash Sensitive.

Helpotusta rajausten tekoon. Kun kissansilmärajausten loppukohtiin tekee pienet pisteet ja piirtää rajaukset niiden mukaan, meikistä tulee symmetrinen ja helposti toteutettava. Tätä kikkaa käytän edelleen itsekin! Ja jos kissansilmärajaus ei siltikään onnistu…

luomivari_rajaus_nude2.jpg

Astetta helpompi rajaus luomivärillä onnistuu varmasti! Tämäkin tekniikka on kyllä itselläni hyvin usein käytössä, kun en jaksa keskittyä nestemäisellä rajausvärillä työskentelyyn, mutta haluan kuitenkin tehdä jotain, joka korostaa silmiä. Niin helppoa ja nättiä, kokeile vaikka!

Ja lopuksi vielä viime kesänä tekemäni video omasta 15 minuutin arkimeikistäni. Toivottavasti saitte hyödyllisiä vinkkejä! Ja kerro, mistä arkimeikkiin liittyvästä jutusta haluaisit seuraavaksi nähdä postauksen 🙂

Pysy mukana <3 Blogit.fi + Facebook + Youtube + Instagram

Kommentit (9)
 1. Heippa. Aina yhtä ihana lukea sun blogia ja korvaamattomia vinkkejä ️ mua kiinnostais opastus cut creasen tekoon
  Ihanaa alkavaa kevättä ️

  1. Voi kiitos! <3 Ja hei pitääpä ehdottomasti yrittää tehdä tutorial lähiviikkojen aikana 🙂

 2. Moi! En oikein kommentoi mihinkään blogiin, mutta pari viestiä olen sulle jättänyt tämä blogi on ihan varkkarikamaa lukulistalla ja super kiva!

  Sellanen tuli vielä mieleen, että osaatko suositella hyviä rakennepaikkaavia (blondatut hiukset) shampoita tai hoitsikkaa? Ja käytätkö syväpuhdistavaa shampoota?

  1. Kiitos, ihana kuulla <3

   Hmmmm no ainakin syväpuhditava shampoo on ihan must! Itse käytän L’anzan Clarifying shampoo, josta juttua tässä postauksessa: http://www.lily.fi/blogit/nude/kuinka-usein-syvapuhdistavaa-shampoota-kannattaa-kayttaa Tosin tuon pullon ulkonäkö on jo muuttunut. Mutta syväri tekee tosiaan ihan huomattavan eron välillä hiusten sävyyn kun se kirkastaa ja poistaa kaiken epämääräisen vihreyden.

   Rakennepaikkaavista en sitten sen enempää tiedä, muuta kuin että OLAPLEX!!! Siis jos sulla ei sitä vielä ole niin äkkiä ostamaan! Muuta et tarvitse ikinä enää 😀 Löytyy esim. täältä: https://eleven.fi/olaplex-hair-perfector-no3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *