esteettisesti miellyttävää

Tänään asussa seikkailee taas housut, jotka aioin jättää pois kevään kapselista. En ole vielä löytänyt niitä vaaleita housuja ja heti, kun ne löytyy saavat nämä housut jäädä lepäämään lahkeiden lyhennyksen jälkeen. Asu on mielestäni esteettisesti todella miellyttävä sävyjen sulautuessa ja sopiessa saumatta toisiinsa. Olen niin iloinen, että sain tuon villapaidan joululahjaksi. Sekin jatkaa kevään kapseliin ehdottomasti. Eihän kevät ole vielä edes oikein alkanutkaan ja vihaan palelua.

Asun neule on käytössä nyt neljättä kertaa (50 euroa käyttökulu periaatteessa 0 e, koska en itse ostanut tuotetta). Neule on ollut leopardikuosisen hameen kaverina ja sitä ennen olen yhdistänyt sen  pinkkeihin housuihin ja farkkuihin. Housut ovat käytössä yllättäen vasta 19. kertaa. Käyttökulu on enää 4,15 euroa. Housut ovat olleet asuissa toissapäivänä keltaisen collegepuseron kanssa ja sitä ennen  sinisen silkkipaidankamelinvärisen neuleentummansinisen neuletakinruskean pooloneuleen, harmaan neuleen, toisen harmaan neuleen, vaalean kasarineuleen, vihreän neuletakin, mustan silkkipaidan ja vaaleanpunaisen neuletakin kanssa.

Auttakee mistä minä löydän hienot vaaleat housut itselleni eettisesti tehtyinä tai käytettyinä! En osaa kuvitella kesällä käyttäväni enää villakangasta housuissa 😀

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *