huivilla asustamista

Jostain kun innostuu, sitä haluaa kokeilla vähän kaiken kanssa. Nyt huivit ovat näköjään pääsemässä parin vuoden evakosta taas kaulalleni ja olen aivan innoissani, kuinka erilaisia kokonaisuuksista tulee kaivamalla ryppyisen huivin kaulaan. Tämä on Acnen Canada, ajalta jolloin isot huivit viimeksi olivat muodissa. Eli viitisen vuotta vanha, ehkä? Minun huivini on villaa, ei kashmiria ja ostin sen alennuksestakin. Sävy ei ehkä ole enää oikein minua, eikä kylmä malva oikein sovi ihoni sävyyn, mutta en silloin suostunut huivia kuitenkaan palauttamaan. Nyt se kuitenkin korostaa hiukseni lämmintä sävyä, ja saa jatkoluvan sillä itselleen.

Asussa silkkipaitaa olen käyttänyt nyt seitsemän kertaa, käyttökulu on alle 50 senttiä. Muut asun osat ovat yli 30 kertaa käytettyjä. Housut ovat olleet asuissa aiemmin beigen neuleenruskean neuleenbeigen neuleen ja sitä ennen juhlamekon, siniharmaan neuleenvaalean neuleen, ruskean neuleen,toisen ruskean neuleen, kukkakuvioisen puseron ja vaalean neuleen ja marimekon silkkipaidan kanssa. Huh. Melko litania erilaisia yhdistelmiä. Ilmeisesti olen aika farkkutyyppi kuitenkin, kun käyttökertoja kertyy vähän heikomminkin istuville farkuille järkyttäviä määriä. Paidan olen aiemmin yhdistänyt harmaisiin villahousuihin.

Mitä pidätte tällaisesta sinisen ja punaruskean sekä malvan sävyjen yhdistelystä?

Kommentit (1)
  1. asuja kotona – Vaatekaapilla | Lily
    6.4.2020, 11:51

    […] kertaa. Aikaisemmat versiot blogissa ovat pinkkien housujen kanssa, lisäksi olen yhdistänyt ne sinisiin farkkuihin ja  harmaisiin villahousuihin. Housut ovat yhdeksättä kertaa käytössä. Olen käyttänyt […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *