jatkumo asuissa osa 1

Tämän viikon teemana pukeutumisessa on ollut minulla käyttää joka päivä jotain edellisen päivän asusta. Tämä johtuu #iworeitagain haasteesta, joka alkoi sunnuntaina. Sunnuntaina pidin mekkoa, jota käytän tämän postauksen ensimmäisessä ja toisessa asussa. Kolmannessa asussa kokonaisuudesta jatkaa villapaita ja sitten housut.

Asu 1

Edellisestä asusta tässä kokonaisuudessa jatkoi mekko, jonka taittelin topiksi. Mekko on tosiaan viskoosia ja materiaali on niin kevyttä, että pystyin tunkemaan osan ylimääräisestä kankaasta rintaliivien alle ja osan farkkuihin. Kesähelteellä en pystyisi mekkoa näin taittelemaan napapaidaksi niin, että vatsakin vilkkuu, mutta lämpötilan keikkuessa nollassa se toimii hyvin. Kevyempi housumateriaali ei kyllä toimisi, farkut 100 % puuvillana ovat riittävän jäykät tukemaan mekon niin, ettei se pömppää ihan hirveästi vyötärössä. Housut ovat kuudetta kertaa käytössä, aikaisemmat käyttökerrat tässä postauksessa. Villakankainen overshirt on yli 100 kertaa käytetty.

Asu 2

Tässä asussa jatkoin edelliseltä päivältä samalla taas mekolla. Yhdistin mekon Babaan villaneuleeseen. Neule on viidettä kertaa käytössä, käyttökulu periaatteessa (oli joululahja minulle puolisolta) on nyt 40 euroa. Neule aikaisemmin vaalean harmaiden villakankaisten housujen kanssa, ja sitä ennen olen käyttänyt sitä  leopardikuosisen hameen kaverina sekä pinkkien housujen ja farkkujen kanssa.

Asu 3

Tässä asussa edelliseltä päivältä jatkoi Babaan villaneule. Se on kuudetta kertaa päällä. Yhdistin neuleeseen kierrätyskeskuksesta löytämäni puvun housut.  Housut ovat toista kertaa käytössä, aikaisemmin ne ovat olleet asussa niihin kuuluvan bleiserin kanssa. Koko setti maksoi 12,5 euroa, eli käyttökulu nyt on 6,25 euroa. Tämä asu oli kertakaikkisen ihana mielestäni. Toisaalta kaikki toimii tuon villapaidan kanssa täydellisesti. Onneksi uskallettiin se tilata, vaikka värimallina oli tummempi-ihoinen henkilö ja pelkäsin roosan sävyn sopivuutta omaan ihonsävyyni. Palauttaminenkin olisi ollut maksullista.

Asu 4

Tässä asussa edelliseltä päivältä jatkoivat salvianvihreät housut. Yhdistin housut äitini vanhaan 90-luvun farkkupaitaan ja villaiseen pooloon. Kasaria ja ysäriä siis tänään. Farkkupaita on blogissa ollut päällä kerran, mutta sen käyttökerrat ovat yli 30. Viime kesänä käytin sitä käytännössä koko ajan. Housut ovat kolmatta kertaa käytössä. Kokeilin uudenlaista tapaa pitää paitaa. En ole varma mitä ajattelen käytännössä tuollaisesta puolittain housuihin tungetusta lookista, mutta kuvassa se näyttää aivan kivalta. Tässä asuja kuvatessa on tullut selväksi, että osa vaatteista näyttää luonnossa hyvältä ja osa kuvassa hyvältä. Tällainen ”half tuck” näyttää kuvassa hyvältä ja luonnossa höpöltä minusta.

Kommentit (1)
  1. vihreää asuissa – Vaatekaapilla | Lily
    25.4.2020, 13:37

    […] kertaa käytössä, kulu parin euron luokkaa. Viimeksi puin ne bleiserin kanssa, sitä ennen roosan villapoolon ja farkkupaidan kanssa ja ensimmäisellä kerralla taas asuun kuuluvan bleiserin kanssa. Pusero on kolmatta kertaa […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *