mustat farkut

Sain itselleni uudet farkut. Harmittaa vietävästä ostaa uutta, mutta paikkakunnallani käytettyinä löytyy vain matalavyötäröisiä tai pillifarkkuja. Enkä pidä kummastakaan tällä hetkellä. Nämä nyt korvaavat edelliset mustat farkkuni. Nämä ovat Leviksen balloon- mallia. Päätin pitää viisi päivää peräkkäin samoja farkkuja saadakseni niille heti alkuun käyttökertoja. Tässä asut:

Asu 1

Tässä asussa yhdistin farkut tummansiniseen villaneuletakkiin ja valkoiseen puuvillapaitaan sen alla. Puuvillapaita on korvaava ostos vaalealle romanttiselle puserolle. Edellistä ei ole blogissa ehditty edes näkemään, se on jo viime keväänä kohdannut loppunsa. Siitä lähtien olen korvaajaa etsinyt ja nyt päädyin tähän Monkin versioon. Pääasiassa siksi, että siinä oli hauska kaulus ja kotiäidille sopiva hinta. Neule on viime elokuulta. Neuleen käyttökerta on 16. ja käyttökulu on 4,95 euroa. Muut ovat ensimmäistä kertaa käytössä. Neule aikaisemmin on ollut osa asuja villakankaiseen hameeseen yhdistettynä, mustien housujen kanssa, harmaiden housujen kanssa ja sitä ennen  kamelinväristen sekä vihreäruutuisien housujen ja  sinisien farkkujen kanssa.

Asu 2

Tässä asussa paritin vaaleanpunainen villatakin kirkkaan vihreään neuleeseen. Käänsin farkkujen lahkeita vähän. Asu sai ainakin minut hyvälle tuulelle. Farkut toivat vähän kiiltonahkaisten bootsien kanssa särmää muuten aika naiselliseen asuun ja vastavärit keväistä tunnelmaa. Pidin tästä asusta valtavasti. Housut käytössä toista kertaa, neule seitsemättä kertaa. Käyttökulu farkuille 57,5 e ja neuleelle 13,60 e. Neule on ollut aikaisemmin asuissa mustien villahousujen kanssa, vihreiden farkkujenvihreäruutuisten housujenminihameen, vaaleiden farkkujen ja harmaiden villakangashousujen kanssa.

Asu 3

Jatkan vaaleanpunaisella. Tässä asussa musta villapoolo jatkaa mustien farkkujen linjaa ja lohenpunainen (?) farkkupaita tuo väriä asuun. Yhdistin asuun itse tekemäni silkkirusetin hiuksiini. Tein sen ja muutaman hiusdonitsin tummansinisen silkkipaitani raunioista. Ajattelin rusetin sopivan asuun aika mukavasti, kun se oli aika maskuliininen muodoiltaan ja materiaaleiltaan. En osaa pukeutua kovin naisellisesti, mutta pidän siitä, että voin tuoda jotain extranaiselliseksi koettua asuihin. Housut asussa kolmatta käyttökertaa, 38,35 e. Neule käytössä 11. kertaa, 5,35 e. Farkkupaita toista kertaa blogissa ja käyttökerta on neljäs. Neule aiemmin alushameen kanssa, ruskeiden ruutuhousujen, kokomustassa, kukkapaidan allaja 10×10-kokeilussa.Farkkupaita aiemmin hameen kanssa.

Asu 4

Vaaleanpunaisten asujen jälkeen yhdistin toisen Gaspard -neuletakkini farkkuihin. Toimiva perusasu. Neule on viidettä kertaa käytössä, 19 e. Aikaisemmat kerrat mustien villakangashousujen kanssa ja vihreiden farkkujen kanssa ja kokobeigessä kokonaisuudessa ja harmaiden pukuhousujen kanssa. Asua koetin uudistaa nyt sitomalla huivin rusetille kaulaan. Muutenhan ruskea neule on vain ruskea neule.

Asu 5

Kevätkapselissani on paljon persikkapinkin sävyjä. Tässä taas yksi vaaleanpunainen pusero. Yhdistin farkkuihin vanhan villableiserin vyöllä ja Doctor who -fiiliksiä lisäämään röyhelökauluksisen paidan, josta tulee rusetti mieleen tässä asussa. Bleiseri on toista kertaa käytössä, aikaisemmin olen sen pukenut ruutuhousujen kanssa. Silkkipaita on syksyn ostos ja olen sitä käyttänyt ruskeiden culotteshousujenvihreiden vakosamettijoggersien, vaaleiden farkkujen sekä kahdesti eri vihreisiin housujen  ja mustien farkkujen sekä harmaan neuleen kanssa. Käyttökerta on 12. ja kustannus 7,90 euroa.

Tässäpä viiden päivän asut yhteen koottuna!

Kommentit (3)
  1. kevätkapseli 10×10 osa 4 – Vaatekaapilla | Lily
    12.5.2020, 13:13

    […] ja sitä ennen ruskean neuleen kanssa. Neuleen olen yhdistänyt viimeksi leohameeseen, sitä ennen mustiin farkkujen, mustien villahousujen kanssa, vihreiden farkkujen, vihreäruutuisten housujen, minihameen, […]

  2. vihreää asuissa – Vaatekaapilla | Lily
    3.5.2020, 12:30

    […] kesältä. Hametta olen ehtinyt käyttämään 11 kertaa. Neuletta olen pitänyt seitsemän kertaa. Mustien farkkujen,  mustien villahousujen kanssa, vihreiden farkkujen, vihreäruutuisten housujen, minihameen, […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *