Horoskooppeja lukevat miehet

visual diary

(Olen Paperi T -otsikoija, tiedän). 

Voitko kuvitella, ystäväni vaahtoaa eräänä alkuiltana puistoterassilla kun kannan pöytään kaksi olutta.

Se mies kysyi mun horoskooppimerkkiä! Siis mitä? Mistä lähtien miehet on olleet kiinnostuneita horoskooppimerkeistä ja niiden mukaisista luonneanalyyseistä?

Kieltämättä aika outoa, on pakko kompata. En ole ikinä kokenut samaa. Ja sitten muutaman päivän kuluttua:

täsmälleen sama asia tapahtuu minulle.

Mies, jonka olen juuri tavannut, tivaa horoskooppimerkkiäni baaripöydässä ja kun en sitä heti kerro, hän arvailee. Pieleen menee. Kun sitten kerron olevani Kaksonen, hän sanoo sen tunnin perusteella mitä on minua katsellut: no oot kyllä NIIN Kaksonen. Jaahas. 

Olen hämmentynyt. Seuraavana aamuna kaivan internetin syövereistä Kaksosen luonnehoroskoopin ja sitten kuuntelenkin päästäni kuuluvaa BLING –ääntä.

(En ole sekoamassa. Tai ehkä muuten olen: eräänä yönä kun en saa unta, koska olen jostain syystä ihan varma että minulla on aivoverenvuoto, otan varmuuden vuoksi uninutturan pois, ajatuksella: jos mut löydetään kuolleena, niin on tukka ainakin nätisti. TSIISUS).

Bling –ääni tulee siitä, miten sopiva luonneanalyysi onkaan. Vai miltä kuulostavat esimerkiksi nämä poiminnat:

Kaksonen on älyllinen ja liikkuva kaupunki-ihminen, jolla on suuri sopeutumiskyky, valpas mieli ja paljon levotonta kyselevää uteliaisuutta. 

No ihan vaan just hyvä määritelmä tästä blogista. 

Koko ajan pitää olla vireillä joku uusi idea tai mieluummin useampia yhtä aikaa. Levottomana sieluna Kaksonen osaa kyllä suvereenisti olla aloittamassa yhtä jos toistakin projektia, mutta loppuun saattaminen ei onnistu ihan yhtä helposti. 

(Ompelin erästä tilkkutäkkiä viisi vuotta ja kun hetken mielijohteesta tein 35 things to do before 35 -listan, keksittymiskykyni riitti tasan viiden asian keksimiseen). 

Useimmiten Kaksosen voi tunnistaa hänen puhelahjoistaan ja ainutlaatuisesta kyvystään sopeutua uusiin ja arvaamattomiin tilanteisiin.

(Kun esimerkiksi joutuu vaihtamaan myöhästyneen deitin toiseen).

Kaksonen ei malta jättää tutkimustaan kesken, vaikka olisikin jo varma suhteen mahdottomuudesta.

(Rio de Janeiro ja Lissabon, ihan naapurikaupunkeja). 

Tuskin löytyy sellaista paikkaa tai tilannetta, jossa Kaksonen jäisi sanattomaksi. Kun puhuu riittävästi niin jotain osuu aina kohdalleenkin. 

(Ja aina voi viettää aikaa puhumalla vieraille ihmisille mistä vaan tuntikausia). 

Kestävyyttä ja pitkäjännitteisyyttä ei liikkuvalta Kaksoselta myöskään löydy. Jos asiat jumiintuvat tulee vilkkaasta Kaksosesta hermostunut kakara, joka ei ota enää mitään vastuuta mistään. 

(Maisteriopintonihan meinasivat kaatua ensimmäiseen tehtävänantoon, joka vei minut pois siltä kuuluisalta epämukavuusalueelta).

Kaksosen heikkouksia ovat pinnallisuus ja tuuliviirimäisyys, jotka tosin tuottavat eniten vaikeuksia ympäristölle. 

(Olen ehdottomasti pinnallinen tuuliviiri). 

 

APUA! Taidan olla aivan oppikirjaesimerkki Kaksosesta! Onko langoilla muita supliikkeja mutta heikkohermoisia tuuliviirejä tai muuten vaan täydellisiä esimerkkejä omasta merkistään?

----

Luonnehoroskooppisitaatit Astro.fi:n luonneanalyysistä. 

Aiheeseen liittymättömät kuvat minusta: Leyla Avsar. 

----

I´m SO Gemini it scares me. 

Kommentit

Nica
Klassikko viikossa

Mäki oon kaksonen. Tunnistan kuvauksesta itseni muuten mut mä jään kyllä sanattomaksi tämän tästä (ja voi miten ärsyttävää se onkaan).

saarah
visual diary

Nojoo, kyllä mäkin joskus. Ne tilanteet on kyllä ärsyttäviä, kun aina sit jälkikäteen keksii jotain NEROKASTA sanottavaa :D

EricaK
EricaK

Mä oon itse niiiin kalat. Malliesimerkki. Paras on sellainen kirja, missä on analyysit jokaisena vuoden päivänä syntyneelle. Hykerreltiin kaverin kanssa, kun luettiin sitä minun kuvaustani; teki mieli ottaa kopio ja tyrkätä jokaisen uuden ja vanhan tuttavan käteen tyyliin "lue ja yritä ymmärtää". :D

saarah
visual diary

Hahaaa, "lue ja yritä ymmärtää" -ohjelappu ois just hyvä :D

nonbeliever (Ei varmistettu)

Jos iskee sellainen "too spooky" tunne siitä miten tismalleen toi luonnehdinta sopii omalle kohdalle niin kannattaa lukea myös muiden horoskooppimerkkien selostukset... Epäilen että ne iskee ihan yhtä tarkasti :P (ja joo oon tällänen ilonpilaaja tylsä skeptikko!)
Ja muuten ihan randomisti kiitos blogista, sun jutut piristää aina vaikken yleensä olekaan bloginlukijaihmisiä :)

saarah
visual diary

Kiitos!

Hah, piti ihan käydä lukemassa randomisti jonkun toisen horoskooppimerkin kuvaus. Olihan siellä joitain osuvia mut ei niin paljon kun tässä :D 

 

mystery
Vision One

Mä oon skorpioni ja kaikki luonnekuvaukset osuu kanssa täysin omalle kohdalleni, myös tuolla sivustolla. Ja jotenkin mua kiinnostaa kanssa aina tietää treffikumppanien horoskoopit , koska oman kokemuksen mukaan härät ja oinaat ovat ainakin itselleni ihan liian voimakastahtoisia jääräpäitä, ja esim. leijonat liian itsetietoisia. :D eli uskon siis aika paljonkin näihin!

saarah
visual diary

Joo, on kyllä kiinnostavaa tietää ystävien ja uusien tuttujen horoskooppimerkkejä. Joskus niistä tosiaan tulee sellanen "no ilmankos" -oivallus :D

Essi R.
kirja+kakku

Olen niin Rapu, vaikka en millään haluaisi sitä myöntää. Toisaalta uskon, että horoskooppimerkit on sen verran yleistä liirumlaarumia, että jokainen samaistuu vähintään johonkin kohtaan. Mutta jostain syystä samaistun kyllä huomattavasti enemmän Rapuun kuin vaikkapa Leijonaan. Että tiedä siitä nyt sitten! Uusi ilmiö kyllä nämä horoskoopppimerkkitietoisen miehet? 

saarah
visual diary

No niinpä! Emmäkään ihan täysin noihin usko, mutta osui niin moni kohta kaksosesta kyllä ihan täysin että oli pakko jakaa :D

 

iidis
Varpain jaloin

Olen useammin kuin kerran saanut kuulla eri ihmisten sanomana: "Sä oot niin Vaaka!"

Luin kuvauksen.

"Vaaka-ihmisillä on muita merkkejä useammin vaikeuksia päättää mitä he itse haluavat"

"Vaaka-ihmisen voi tunnistaa hänen tavastaan hymyillä mitä ihmeellisimmissä tilanteissa ikään kuin kaunis hymy voisi hälventää kaikki häiritsevät tekijät siinä paikassa."

"Vaaka tarvitsee itselleen tilaa tehdä tänään tätä ja huomenna tuota. Jotta tämä omisi mahdollista täytyy {suhteen} molempien osapuolten olla tietoisia Vaa'an taipumuksesta pyrkiä miellyttämään kumppaniaan oman elämänsä kustannuksella. Vaakaa täytyy aina vähän potkia omiin hommiinsa."

"Jotta henkilökohtaiset ihmissuhteet löytäisivät oikeille raiteille tulee Vaa'an oppia pitämään puoliaan ja ilmaisemaan oma kantansa myös silloin kun hän on normaalissa vuorovaikutustilanteessa muiden ihmisten kanssa."

Mitä tähän voisi sanoa? Story of my life.

saarah
visual diary

Noniin, on siis muitakin oman merkkinsä oppikirjaesimerkkejä :D

Mulla on myös muutamia Kaksos-ystäviä ja musta toi kaksosen määritelmä osuu heihinkin hyvin. On näissä kai jotain perää siis. 

Hanna Maria
Hanna Maria

Täällä tyypillinen Vaaka hei jonka miestä kiinnostaa horoskoopit myös. :D Tosin ylläolevasta kuvauksesta en ihan yhdistä itseeni kaikkea mutta sellainen perusanalyysi osuu kyllä täysin.

saarah
visual diary

Ahaa, meitä oppikirjaesimerkkejä on siis enemmänkin!

Ja miehet! Pitääkin ottaa tää puheeksi seuraavan kerran kun tapaa jonkun uuden miehen. Että kerro merkkisi, osuuko kuvaus ja kiinnostaako horoskoopit vielä tarkemminkin :)

Utelias lukija (Ei varmistettu)

Mikä olet mbti-tyypiltäsi?
(jos et ole tehnyt testiä, suosittelisin tekemään, sillä siinä on ainakin tiedettä taustalla edes siteeksi, eli eroaa horoskoopeista :)

iidis
Varpain jaloin

No voi apua, mun on pakko tehdä tääkin testi!

iidis
Varpain jaloin

Tulos oli ENFJ-T "PÄÄHENKILÖ"

Allekirjoitan tämänkin. Ehkä en olekaan vaan "niin Vaaka!", mutta myöskin "niin ENFJ-T!"

saarah
visual diary

No oli ihan pakko tehdä tää testi nyt samantien: PERSOONALLISUUSTYYPPISI ON:

“KONSULI” (ESFJ-T)

Allekirjoitan kyllä tuonkin analyysin :)

 

 

Utelias lukija (Ei varmistettu)

Aika jännä. Olen itse INTP, joka on tuossa teoriassa ESFJ:n eräänlainen vastakohta. Vastakohta sillä tavalla, että ESFJ:n kehittynein ominaisuus, ulospäinsuuntautuva tunne (eli kaikki ryhmässä tapahtuva tunteiden huomioonottaminen ja ymmärtäminen ja muihin ihmisiin vaikuttaminen), on INTP:n vähiten kehittynyt ominaisuus käytössä olevista neljästä "pääominaisuudesta". Taas sitten INTP:n kehittynein ominaisuus, sisäinen analyyttinen ajattelu, eli systeemiajattelu ja "loogisrationaalisten" mallien ja konseptien muodostaminen eri asioista itsekseen, omassa ajattelussa, on ESFJ:n vähiten kehittynyt ominaisuus niistä neljästä osuudesta, joita ESFJ eniten käyttää.

Tietyllä tavalla tämä persoonallisuusero kyllä tulee esiin. :D Katsoin portfoliotasi, ja olet siis näköjään tehnyt paljon mm. naistenlehtiin hommia. Itsekin olen visuaalinen suunnittelija, mutta suunnittelen peliötököitä ja -hirviöitä 3d-mallintamalla, ja myös käyttöliittymiä ja käytettävyyttä.

villenkulma
Villenkulma

En tiedä kuinka paljon uskon horoskooppeihin sillä tuntuu että jokainen tosiaan löytää itsensä kuvauksesta vaikka tekstit olisi sekoitettu keskenään. Kuitenkin uskon että syntymäpäivän ajankohdalla on jotain tekemistä persoonallisuuden kanssa.

Kaksi kertaa elämässäni olen kohdannut ihmisen joka on tuntunut aivan liian tutulta, kuin olisin kommunikoinut itseni kanssa. Ensimmäinen oli norjalainen kämppikseni asuessani Englannissa. Kului kuukausia ennen kuin kävi ilmi että olemme syntyneet samana päivänä. Toinen henkilö oli mies jota aikanaan deittailin. Mies tuntui samalla tavoin tutulta, joten rohkenin randomisti kysymään koska hän on syntynyt. Ja syntymäpäivä sijoittui tietenkin parin päivän päähän omastani.

Jose / ajastaika.com (Ei varmistettu) http://ajastaika.com

Mä olen myös kaksoset horoskoopiltani. Ensin lukiessani tuota kuvauksia olin ihan, että ei tämä kyllä ole yhtään mua! Vähän ajan päästä silmäilin uudestaan ja reaktio moneen olikin "no joo, ehkä sittenkin". :) En pahemmin ole elämässäni horoskooppeja lueskellut, mutta joku joskus totesi mun loppumattomaan järjestelyvimmaan että oon niiiiiin selkeä kaksoset. Ymmärsin myös paremmin itseäni miksi ihmeessä mun pitää säännöllisesti esim. tyhjentää peilikaappi ja järjestellä putelit sinne uudestaan... Mieheni (oinas) ei lainkaan ymmärrä tätä ja aina kiroilee, kun tavarat ovat yhtäkkiä vaihtaneet paikkaa. :D

Amandariini (Ei varmistettu)

HAHAHA toi aivoverenvuoto-uninutturajuttu!!!! Mäkin oon joskus roadtripille oikein ajatuksella laittanu mätsäävät alkkarit ja rintsikat, jos sattus ajamaan vaikka puuta päin.

Kommentoi