Jokirapu-savulohipasta

Ladataan...

Kokeiltiin jokin aika sitten tätä herkkua reseptiä, kun jääkaapin perukoille oli jäänyt pieni köntti savulohta. Oli muuten superhyvää ja tarjoiltiin tätä jo kavereillekkin, kun kävivät istumassa iltaa ja pelailemassa lautapelejä tässä yhtenä viikonloppuna. Ohje on tässä kaikessa helppoudessaan. Aikaa kokkailuun ei mene kuin 15minuuttia. Olkaapa hyvä!

 

Jokirapu-...

Share

Runoja ja valjasnahkaa

Ladataan...

Runokurssin tämän päiväinen tehtävä vei mietteet hetkeksi takaisin Sysmän rauhaan ja hiljaisuuteen, siihen miltä tuntui nauttia aamukahvia runokirjaa lukien. Ei uutisia eikä sosiaalista mediaa, vain nahkasohvan narina pepun alla ja puisella pöydällä venetsialainen lyhty. Ikkunan takana tuulessa huojuvat syreenipuut ja vaahteran latvustosta kuuluva räkättirastaiden etäinen säksätys.

Tehtävänä oli valita runo, joka on vaikuttanut. Pohdin monien runoilijoiden välillä mutta lopulta...

Share

The reflecting skin

Ladataan...
idah Polte

Alussa on kolme kujeilevaa poikaa ja kirkkaan keltaisina hohtavien peltojen ympäröivä pieni kyläyhteisö. Pian yksi pojista katoaa, eikä kyläläisten tai varsinkaan poikien maailma palaa enää koskaan entiselleen.

1950-luvun Idahoon sijoittuva elokuva The reflecting skin...

Share

Mikko Joensuu - Dream about a miracle

Ladataan...
mystery Vision One

En oo osannut viime päivinä kirjottaa mitään järkevää vaikka sanottavaa ehkä olisikin. En oo vaan jaksanut istua koneen ääressä. Mutta nyt oli pakko tulla jakamaan uusi uskomattoman kaunis Mikko Joensuun musiikkivideo. Biisin oonkin varmasti jo hehkuttanut täällä. Mutta voi että miten hyvin tää video tekee sille oikeutta.

...
Share

My Mad Fat Diary ja pre-kolmenkympin kriisi

Ladataan...

Te kaikki, jotka jäitte kaipaamaan Skamiin tyttö-Chrisin omaa kautta, nyt nassu kiinni Yle Areenaan ja My Mad Fat Diary pyörimään. Se voisi olla Chrisin tarina, jos Chris olisi elänyt Stamfordissa vuonna ysikuus. Eli ei oikeastaan, mutta Raen tarina on oikeastaan vielä koskettavampi ja hauskempi kuin Skam.

Olen ilmeisesti kevyesti...

Share

UUSI LEMPPARI: CAPPERI

Ladataan...
Rosahavumaki Day with Rosa

Viime viikonloppuna päästiin vihdoin Oulunkylään avattuun uuteen pizzeriaan Capperiin. Oltiin kuultu niin paljon hyvää kyseisestä ravintolasta, että olihan se pakko päästä itsekkin testaamaan. Suuren suosion takia ilman pöytävarausta ei tänne kannata edes lähteä, koska viime sunnuntainakin moni joutui nälkäisenä kääntymään ovelta pois. Jos suunnitteilla on lähteä ulos syömään (tai vaikka vielä ei olisi), suosittelen tätä paikkaa lämpimästi.

Pizzat...

Share

Harkitsetko blogialustan vaihtoa tai blogin perustamista? Lue tämä.

Ladataan...

Blogialustan vaihto on pyörinyt keskusteluissa nyt viimeaikoina ja olen itsekin päättänyt siirtää blogini uuteen osoitteeseen lähitulevaisuudessa. Blogialustoja mietittäessä vaihtoehtoina ovat esimerkiksi Lilyn tyyppiset blogiyhteisöt tai Wordpressin kaltaiset julkaisualustat.

Blogiyhteisöjen etu on se, että palveluilla on yleensä jo valmiiksi...

Share

Pages