Miksei kukaan puhu Mirel Wagnerista?

Ladataan...
kata_eric What else is there?

 

Kirjoitin tänne vuodenvaihteessa siitä järkytyksestä etten ollut aiemmin bongannut tätä suomalaista, järisyttävän upeaa artistia mistään yhteydestä. Löysin hänet selaamalla spotifyn listoja läpi, lähinnä ulkomaisten ihmisten profiileista. 

Uskomattoman laadukas musiikki loksautti leuan auki. Ja sitten tosiaan...

Share

Maailma kylässä

Ladataan...
Elmu Elmu.

Ai että. Olipa melkoinen kattaus ruuanystävälle. Paikalle oli eilen aurinkoisen sään saattelemana eksynyt muutama muukin kulttuurinystävä, mutta hyvin mahduttiin. Nimensä mukaisesti Rautatientori ja Kaisaniemenpuisto saavat viikonlopun ajaksi maailman kylään tanssin, musiikin, näyttelyiden, ajankohtaisten puheohjelmien ja tietysti ruuan merkeissä. Mahani muistelee tälläkin hetkellä suurella kaiholla eilen nautittuja burgereita, vartaita, samosoja, mangolasseja ja churroja. Jos et...

Share

Mustan kullan arvattava loppu

Ladataan...
sonaj Irralliset

Helluni mun havahtui taannoin lahjaleffalippujen vanhenemiseen. Haluaisin sanoa, että tämä tapahtui eilen, mutta kalenteri huutaa totuuden olevan lähempänä kahtakymmentä päivää taaksepäin.

(Mihin kaikki aika on juossut, kysyn vaan.)

Siinä sitten kipitimme iltasella Turun Kinopalatsiin ja huomasimme, että myös toinen puoli turkulaisista oli tajunnut lahjalippujen vanhenemisen.

Eikä sillä. Hyvä, että ihmiset menevät, käyvät ja tekevät. Vaikka kyllähän istuisin...

Share

ihan Kokkona.

Ladataan...
i make cake. i make cake

Viime viikolla tuli vihdoin käytyä Café Kokossa Kalevankadulla. Niin ihana tunnelma että meinattiin pakahtua. Otettiin rakkua ja juotavaa - kokeilin acai-teetä joka itseasiassa sopi superhyvin kakkusten kylkeen.

Tämä on itseasiassa aika tylsä kahvila-arvostelu, sillä pessimisti-...

Share

Naisena olemisen taito (eli OLEN FEMINISTI!!)

Ladataan...
Helmi K sivulauseita

On kuitenkin yksi asia, jonka kehotan tekemään. Sanokaa: "Olen feministi." Vielä parempi jos nousette tuolille, ja huudatte: "MINÄ OLEN FEMINISTI." 

On erittäin tärkeää, että sanotte nämä sanat ääneen. "MINÄ OLEN FEMINISTI." Jos tuntuu, ettei sitä voi sanoa, ei edes lattiatasolta, minulla on syytä huoleen. Se on ehkä yksi tärkeimmistä asioista, jonka nainen voi elämänsä aikana sanoa.

Sanokaa se. SANOKAA SE! SANOKAA SE NYT! Jos ette pysty siihen, se on...

Share

Lynda Renham: Fudge Berries and Frogs' Knickers - eli näin katoaa mainen kunnia...

Ladataan...

Romanttisen komedian kuningatar Lynda Renham vie uusimman Fudge Berries and Frogs' Knickers kirjansa päähenkilön niin kuvaannollisesti kuin kirjaimellisesti vieraille vesille.

Kun ökyrikkaan Poppyn ministeri-isä saa petossyytteen, joutuu tytärkin puille paljaille. Tarinan lähtöasetelma on siis hieman samanlainen kuin television Tyhjätaskut -sarjassa.

Poppyn on luovuttava kerta heitolla niin hulppeasta elämäntyylistään kuin hienosta Belgravian asunnostaan ja...

Share

Ikivihreitä leffasuosituksia

Ladataan...

En löytänyt mitään uutta leffaa katsottavaksi eilen illalla, joten päädyin katsomaan vanhan Teräskukat-leffan, jota tähdittää hieno näyttelijäjoukko: Sally Field, Shirley MacLaine, Julia Roberts, Olympia Dukakis, Dolly Parton ja Daryl Hannah. Mahtava leffa! Muistelin samalla, mitä muita ikivihreitä leffahelmiä ja omia suosikkeja löytyy vähän vanhemmasta tuotannosta. Tässä poimintoja, joihin en ainakaan itse taida kyllästyä koskaan :) 

...

Share

Biisi lauantaiksi

Ladataan...
Jenniii Pupulandia

 

Nyt höristelkäähän korvianne Bon Iveristä sekä lempeistä ja melankollissävytteisistä indiefolk-soundeista tykkäävät ihmiset! Tulossa on sellainen musavinkki, että arvelisin yllä mainituilla mieltymyksillä varustetuille korville kolahtavan. :) Belgiasta tulevan Isbellsin biisi Reunite (joka on siis julkaistu jo vuonna 2009) iski vähän...

Share

Pages