Keijukaisneuvos Koo sulattaa sydämet

Ladataan...
Maiski Nuotin vierestä

Kävin tänään päivällä katsomassa Helsingin Kaupunginteatterin ohjelmistoon palanneen Keijukaisneuvos Koon. Kyseessä on teatterin tanssiryhmän Helsinki Dance Companyn valmistama ihastuttava lastenesitys, koko perheen tanssiseikkailu. Käsiohjelmassa luki hauskasti, että esitystä suositellaan kaikille yli 5-vuotiaille – ja mielestäni todellakin kaikkien yli 5-vuotiaiden tulisi käydä se...

Share

Sorin Sirkus - Las Necalas

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

 

Muijat pääsi perjantaina katsomaan Sorin Sirkuksen 30-vuotisjuhlajoulushowta, joka kantaa nimeä Las Necalas. Edes rikki mennyt bussi tai aivan maailmanloppua enteilevän karmea sää ei pystynyt estämään muijien matkaa Nekalaan. Ei tule meille nimittäin sitä kuuluisaa joulua jos ei tätä showta olla nähty!

...

Share

Marraskuun biisivalinnat

Ladataan...
Räyhälä Räyhälä

Tällä hetkellä olen oletettavasti seilailemassa jossakin Helsingin ja Tukholman välillä, mutta tässä lupaukseni mukaisesti marraskuun biisivalintoja. Aika laiha saldo, mutta sellainen oli marraskuunikin. Ehkäpä joulukuu sitten vähän vahvemmin.
 

Hassisen kone - Syytön

...

Share

M.I.A - Borders

Ladataan...
mystery Vision One

JUMAAAALAUTA!!!!

M.I.A on mennyt tekemään niin hel-ve-tin, uskomattoman, järisyttävän hienon ja tärkeän musiikkivideon upealle biisilleen, että tää ansaitsee oman postauksensa. 

M.I.A!!! RAKASTAN SUA!

Ei mun varmaan muuta tarvii sanoakkaan. Nimenomaan TÄRKEÄ on se sana mikä kuvaa koko videon, uh. Upeeta....

Share

Yrittäjyyden ihmeellinen maailma

Ladataan...

Uusia tuulia mun elämässä!

Joku on saattanut ihmetellä pitkää hiljaiseloani tai oikeastaan katoamistani blogikartalta, mutta nyt voin paljastaa siihen syyn.. Olen nimittäin puuhastellut oman yrityksen perustamisen parissa! Floristi-puutarhurin päivätyöni lisäksi olen nyt myös sivutoiminen yksityisyrittäjä!

Olen aina...

Share

Lissabon, ihana Lissabon!

Ladataan...
Tanskhiir Jäniksen vuosi

Lissabon

Tämä on viimenen osa ja postaus NYC-Toronto-Lissabon -reissulta elokuussa 2014. Lissabon, Portugalin pääkaupunki on rakennettu seitsemälle kukkulalle ja sijaisee Atlantin rannalla. Lissabon on hyvin vanha ja vastapainona Nykin ja Toronton suhteellisen nuorille kaupungeille oli mukava tulla hetkeksi historiaa uhkuvaan vanhan maailman kaupunkiin, yhteen Euroopan vanhimmista pääkaupungeista.

Majoitus

Majoituimme Airbnb-huoneessa/...

Share

Vuoden paras tv-sarja: Jessica Jones

Ladataan...
Elinaelise Ja kello tulee kolme

En ole ikinä hirveästi välittänyt supersankaritarinoista. Olen pitänyt niitä pinnallisena, väkivaltaa glorifioivana, juoneltaan ontuvana ja henkilöhahmoiltaan latteana, 50-lukulaisiin sukupuolirooleihin juuttuneena pseudotieteisfiktiona, jossa kaikki pyörii sankariksi henkilöidyn kaikkivoipaisuusfantasian ympärillä ja jako hyviksiin ja pahiksiin on ikuisesti lapsellisen mustavalkoinen ja kyseenalaistamaton. Eikä edes aloiteta niistä typeristä kostyymeistä. Sitten luin Alan...

Share

Pages