Kahvila Majurska ja suloiset pikkupuodit samassa rakennuksessa

Ladataan...
JiiHoo Princess in Wonderland

Kävin ystäväni kanssa nautiskelemassa teetä mielestäni Lappeenrannan kauneimassa kahvilassa, kahvila Majurskassa linnoituksessa. Kahvilasta löytyy erilaisia huoneita ja niin paljon ihailtavia yksityiskohtia, että saisi tovin jos toisenkin vierähtämään kahvilassa vain tavaroita ihaillen. Haluan tietenkin jakaa kahvilan tunnelman myös teille.

IMG_2341.JPG

...

Share

Trendi: The September issue

Ladataan...
Petra Koivisto you feelin it

bloggarimuoti_ syyskuu.jpg

Have you already picked the September issue of Trendi? As many of you probably know me and Jenni the superstar are taking turns in each issues style challenge story. Well it was my turn to create three looks with a leather skirt and here's one for a tease. Go get the issue to see the rest!

Photo:...

Share

IKEA-vaelluksen elämänkaari

Ladataan...
Jenni H. Terävät hampaat.

Suuri ja mahtava IKEA. Lähdin eilen ystäväni kanssa valloittamaan tuota valtavaa hallia ja aina se reissu tuntuu menevän samalla kaavalla: suunnattomasta lapsenriemusta elämänhalun hiipumiseen.

...

Share

Mitä mä kuuntelen nyt

Ladataan...

Mä luulen et noin 90 % ihmisistä sanoo rakastavansa musiikkia. En kuulu siihen jäljelle jäävään 10 prossaan. Musiikki on mahtavaa. Se jakaa mielipiteet ja siitä jos mistä saa ratkaisemattoman mielipide-eroriidan aikaiseksi.

Jossain vaiheessa kävin tosi paljon keikoilla ja festarit olivat kesän kohokohtia. Liekö kasvanut ikä ja mukavuudenhalu, mutta viime kesän ainoa festarikeissi oli Flow, joka olikin siis kyllä varmasti yksi parhaista festareista, millä oon koskaan ollut. Olin ekaa...

Share

Café Ursulan Brunssi

Ladataan...
jenni-mari Jenni-Mari

Paras mahdollinen tapa aloittaa sunnuntaipäivä on ehdottomasti brunssi ystävien seurassa. Viime vuosina on tullut testattua useampiakin brunssipaikkoja, mutta Kaivopuiston Café Ursula oli jostain kumman syystä jäänyt kokeilematta. Tämä puute saatiin paikattua tänään ja voi kyllä se olikin odottamisen arvoinen!

Ursulaan ei saa tehtyä pöytävarauksia alle kahdeksan hengen seurueille, mistä syystä hieman jännitti mahdutaanko syömään olleenkaan. Tämä oli kuitenkin turha pelko, sillä tilaa...

Share

Saana ja Olli

Ladataan...
inavivian snapshots!

Muotoiluyritys ja suunnittelijapariskunta joille tärkeintä töissään on rehtiys, omaehtoisuus sekä inhimillisyys. Heidän tekstiileissään käytetään 100% Eurooppalaista hamppukangasta. Tuotteet toteutetaan ja valmistetaan...

Share

Tirppa testaa: Luonnontieteellinen museo

Ladataan...
Kristaliina Puutalobaby

Nimimerkki Anomuumi kirjoitti viimeisimmän kirkkobloggauksen kommentteihin näin:

"Vaadin että alkaa virallinen "Tirppa goes kirkko" -gonzojournalismisarja, jossa teette tupatarkastuksen kaikkiin pääkaupunkiseudun kirkkoihin. Kunhan tirppa vähän kasvaa, sen vois esim antaa haastatella kirkon työntekijöitä (ja laatia kysymykset tietenkin itse). Sitä ennen just esim...

Share

Taverna Dimitris, Kamari Santorini

Ladataan...
JiiHoo Princess in Wonderland

Olen unohtanut ihan täysin päivittää ensimmäisen illan bouzouki-illastamme Taverna Dimitiksessä. Ruokakuviahan laittelin aiemmin, mutta pitäähän fiilistelykuviakin illasta laittaa.

Ulkopuolelta taverna näytti vähän niin ja näin, mutta kun astui sisään, suustani tuli vain WAU. Todella kaunis paikka! Seinillä oli ihania maalauksia Santorinin saaren kohteista. Pääasia Oiasta, kuinkas muutenkaan :)

...

Share

Pages