Mariannekaakao

Ladataan...
JiiHoo Princess in Wonderland

Vanhimman siskoni lapset ovat meillä tämän viikonlopun yökylässä. Tätskä sitten hemmottelee lapsia herkkuruoilla. Herkutellaan illalla, herkutellaan aamiaisella. Lapset haluavat aamupalalla aina kaakaota. Kesällä jostakin jäi yli Marianne crushia ja kysyin haluaisiko siskontyttöni sitä kaakaon joukkoon. Siitä tuli sitten lasten suosikki. Tänäänkin siis saivat Mariannekaakaota juodakseen.

...

Share

Siemenestä se pienikin ponnistaa

Ladataan...
Laura G Kuvaputkessa

”You have to understand your limitations. It’s your limitations that make you the wonderful disaster you most probably are.”

Kuka sopisikaan synkeiden talvipäivien ja punaviinilaseihin tuijottelun soundtrackiksi paremmin kuin Nick Cave. Ja kun sen punkkupullon kerran on avannut, kannattaa...

Share

Ihania löytöjä

Ladataan...

Jos kaipaat menovinkkiä, niin suosittelen Turun Messukeskusta ja Osaava Nainen messuja!! Kävin siellä eilen äitini kanssa ja olin positiivisesti yllättynyt messuihin ja niiden tarjontaan. Muutama aivan huippu näytteilleasettelija löytyi, joita suosittelen erityisesti!! Mä ainakin tykkäsin kovasti!

...

Share

Bianca

Ladataan...
sanninen Shoutdogs!

(Projektista / About a project)

Tämä on Bianca. Bianca pelastettiin kunnalliselta koiratarhalta. Näissä tarhoissa koirat elävät surkeissa oloissa, ilman ruokaa ja vettä, omien ulosteidensa keskellä, kuolleet elävien seassa. Maan lain mukaan jokainen kulkukoira voidaan tappaa kahden viikon kuluessa kiinniottamisesta. Kuolema on brutaalia ja kivuliasta: tarhoja kutsutaankin välillä koirien keskitysleireiksi. Biancan silmissä asuu yhä suru.

This is Bianca. Bianca was rescued from...

Share

Perjantaipalat

Ladataan...
Eeva Kolu Kaikki mitä rakastin

Parasta internetissä tällä viikolla: 

... Hurraa! Kaikki, jotka olette ikävöineet Chicling-blogia, klikatkaa Hannan upouuteen Hanna G -blogiin. Kaunis, tyylikäs ja hauska, kuten kirjoittajansakin. (Hanna G)

... 50 Cent Is My...

Share

It's 5 past wine time

Ladataan...
kuuh I can't speak French

Luin jo aiemmin paljon Lily:n blogeja mutta kun aloin kirjoittamaan omaa niin myös blogien lukeminen lisääntyi ja tykkään todella paljon siitä fiiliksestä mikä Lily:ssä vallitsee, niin siitä yhteisöllisyydestä. Lily on myös ihan mahtava paikka siihen jos vaikka haluaa jotain muutakin postia kuin laskuja. Viime perjantaina posti toi tarroja ja tänään työmatkan jälkeen ilahdutti hieman isompi kuori.

...

Share

VINKKEJÄ VIINITURISTEILLE! Tallinnan ihanat viinipuodit X 3

Ladataan...
Tinni Still Leben

Tallinnan keskustaan on viime vuosien aikana alkanut ilmestymään toinen toistaan suloisempia viinipuoteja. Ajattelinkin vinkata tänään teille omista suosikkipaikoistani, joissa asioin varsinkin kun haluan oppia jotain uutta tai ostaa hitusen hienomman lahjan viemiseksi illanistujaisiin. Tällaiselle ei-ammattilaiselle kyseiset viinipuodit ovat erittäin hyödyllisiä,...

Share

Ainutlaatuinen Boyhood

Ladataan...
lilmsveera ***Flawless

Boyhood on ainutlaatuinen elokuva, jollaista ei ole koskaan tehty ja tuskin tullaan koskaan tekemään uudestaan.

Kaikille, jotka eivät tiedä Boyhoodin taustoja (jos se nyt enää on mahdollista), kyseessä on Richard Linklaterin 12 vuotta työn alla ollut elokuva, jota kuvattiin yhteensä reilu kuukausi...

Share

Perjantain piristys, tai: Kundit kokeilevat

Ladataan...
Jemina No Sex and the City

Pistetäänpäs vähän keventäen, näin rankan aiheen jälkeen, ihan vain perjantain kunniaksi. Ja mikäs sen parempi kevennys kuin Buzzfeedin videot! Itse tykkään aivan erityisesti näistä Guys try on...-videoista, joissa miehet kokeilevat muun muassa sellaisia asioita kuin naisille tarkoitettuja "seksikkäitä" Halloween-asuja ja erilaisia naisten alushousuja.

...

Share

Blood Swept Lands and Seas of Red

Ladataan...
Katie Aika kypsä äidiksi

Britanniassa kaatuneiden muistopäivää vietetään 11. marraskuuta - päivänä, jolloin ensimmäisen maailmansodan aselepo astui voimaan vuonna 1918. Sitä edeltää vuosittain iso Poppy Appeal: ihmiset ostavat punaisia paperiunikkoja rintapieliinsä sodissa kaatuneiden muistoksi ja veteraanijärjestö Royal British Legionin hyväksi. Loka-marraskuun taitteessa ei ainakaan keskustassa voi välttyä...

Share

Pages