Muotokuvat, hautausmaa ja kuolema ja elämä, Tove Jansson, tämä viikonloppu

Ladataan...
Krista L krista el

 

Perjantaina kävimme Kiasmassa ja muistin taas että maailman voi nähdä myös ilman meidän arkitodellisuutemme normien vääristämiä silmiä, kaiken voi kääntää nurinpäin, vain huomatakseen, että meidän maailmamme loogisuus onkin keksittyä siinä missä kaikki muukin. Minua ei Robert Mappletorphe kiinnostanut, olen kyllästynyt katselemaan seksiä ja peniksiä ja rintoja ja mustavalkoisia potretteja. Ne ikävystyttävät minua, ne ovat joka paikassa vaikka on olemassa paljon paljon...

Share

Tänään, designsunnuntai!

Ladataan...
mindin mindin

 

Hei Pupuset! Tänään on se päivä! On designsunnuntain aika. Eilinen 15h työpäivä + allerginen nuha on vieneet kaikki mehut minusta (fyysisesti), mutta innostus on ihan katossa! Nyt olen autossa matkalla Seinäjoelle, klassisesti lähtö venyi tunnilla ja olen taas so late.. Jokatapauksessa, mahtava päivä tulossa! Nähdään rytmikorjaamolla!

 

 

 

 

...
Share

Piirtoprojekti lähtenyt hyvin käyntiin

Ladataan...

Viime postauksessa mainostin uutta blogiani Mariadrawsdaily ja ilokseni voin jo kertoa, että olen edennyt haasteessa omasta mielestäni varsin mainiosti.

Äsken eetteriin pujahti nimittäin yhdestoista kuva. 

...

Share

Ihana raspikurkku

Ladataan...
kata_eric What else is there?

     Tanskan kieli on mun mielestä suomea lukuunottamatta paras kieli maailmassa, mutta olen tullut tulokseen että ruotsin kieli saattaa olla kuitenkin kauniimpi musiikissa, Tai sitten se johtuu siitä että tietämäni ruotsinkieliset bändit on parempia. Kentin laulajan uskomattoman kauniin lauluäänen lisäksi rakastan Thåströmiä. Olen...

Share

Viisi musavinkkiä lauantaihin

Ladataan...
aannukka Annukka Juulia

Hei kaikki ihanaiset siellä! Blogissa on ollut melko hiljaista, sillä viime viikkoni oli aika kreisi. Muutoksia töissä, tunteiden myllärrystä, ihon hakkaamista tatuointineulalla ja sitä rataa. Nyt pitkien yöunien jälkeen fiilis on kuitenkin mahtava. Olen vierailulla Tampereella, ja täällä paistaa ihanasti aurinko. Lähdetäänkin kohta ulos nauttimaan mahtavasta säästä, mutta sitä ennen halusin tulla vinkkaamaan teille viisi biisiä, joita olen viime aikoina luukuttanut....

Share

Love has no borders, nationalities or genders!

Ladataan...
Nella Miss Nella Jives

 

Vietin juuri elokuvailtaa Goldsmithsin kuraattoriopiskelijoiden studiossa. Toverini Erik oli valinnut ohjelmaksemme kaksi sekopäistä b-elokuvaa: yhdysvaltalainen Voyage of the Rock Aliens ja japanilainen Wild Zero.

Voyage of the Rock Aliens...

Share

Huomenna tanssitaan!

Ladataan...
Kristaliina Puutalobaby

Iik, huomenna tanssikatselmus Stoori Tikkurilassa!

Lauantaina Tanssistudio Sahramilla esiintyy yli 200 tanssijaa - ja heistä tuomarit valitsevat esiintyjät sunnuntain yleisönäytökseen (klo 17 Tikkurilan lukion auditorioissa). Katselmuksen tanssiryhmien yhdistävänä ideana on tarinan kertominen tanssin välityksellä.

Estradilla nähdään (ainakin lauantaina;...

Share

Fashion revolution

Ladataan...
mindin mindin

 

Tänään vietetään vaatevallankumousta. 24. huhtikuuta tulee kuluneeksi tasan kaksi vuotta siitä, kun Plaza Rana -tehdasrakennus romahti Bangladeshissa. 1 133 ihmistä kuoli ja yli 2 000 ihmistä loukkaantui. Siksi 24. huhtikuuta vietetään jälleen Vaatevallankumousta.

Vaatevallankumouksessa ihmiset eri puolilla maailma näyttävät, että me haluamme...

Share

Pages