Joogaretriittipäiväkirjat Sri Lankalla – osa 3

Retriittipäiväkirjat -sarjassa pääset lukemaan kokemuksia järjestämiltäni joogaretriitiltä Sri Lankalla. Miltä Lotasta tuntui kokeilla ensi kertaa intuitiivisen kirjoittamisen harjoituksia joogatuntien yhteydessä?

”Ennen retriittiä olin joogannut noin nelisen vuotta, mutta tämä oli ensimmäinen kerta elämässäni, kun joogasin kaksi kertaa päivässä. Aamuisin keskityimme meditaatioon ja vartaloa herättävään flow-joogaan ja iltaisin painopisteenä oli rauhoittuminen ja yin-jooga.

Joogatunnit olivat monipuolisia, mutta kuitenkin ihanan lempeitä, joten useamman tunnin jooga ei ollut mikään ongelma. Anna on mielettömän hyvä joogaopettaja, joka osaa ohjeistaa selkeästi ja ottaa kaikki huomioon. Eniten uusia ideoita sain meditaatiosta ja yin-joogan yhteydessä tekemästämme tennispallohieronnasta – ne ideat yritän ehdottomasti ottaa mukaani Suomen arkeen.

Retriitin teemana oli myös intuitiivinen kirjoittaminen. Kirjoittaminen ei missään tapauksessa ole vahvuuteni ja pari kertaa sain mennä reilusti mukavuusalueeni ulkopuolelle. Osallistuin kuitenkin kaikkiin kirjoitustehtäviin – myös vapaaehtoisiin. Kirjoittaminen ylitti ehdottomasti odotukseni. Oli mieletöntä kokeilla jotakin täysin uutta ja saada myös kokonaisia tekstejä muistoksi kotiin.

Retriitti oli ehdottomasti kokemisen arvoinen. Sri Lanka on mielettömän kaunis maa ja villan puitteet olivat todella upeat. Kaikista parhaiten jäi kuitenkin mieleen kaikki ne ihanat ihmiset, joihin sain kunnian tutustua kymmenen päivän ajan. Meillä oli lähes heti mahtava ryhmädynamiikka ja paluulennolla oli jo sellainen olo, että reissasi vanhojen ystävien kanssa. Suosittelen lämpimästi retriittiä kaikille, joita se vähänkin kiinnostaa – tätä matkaa et tule katumaan.” (Lotta, tammikuun 2019 Manifest Magic retriitistä).

Kuvat Manifest Magic -joogaretriitiltä Sri Lankalla tammikuussa 2019. Seuraava joogaretriitti järjestetään marraskuussa 2019 ja voit ilmoittautua mukaan 16.9.2019 saakka.Ilmoittautuessasi mukaan ystävän kanssa saatte molemmat joogaretriitin opiskelijahintaan (-15% normaalihinnasta). Löydät lisätietoa ja kauden kaikki joogaretriitit Sri Lankalla täältä. Käy myös seuraamassa Wanderlandyoga -facebooksivua jos haluat tiedon tulevaisuuden joogaretriiteistä Suomessa ja ulkomailla (kuvat: Jessica Häyhä).

hyvinvointi matkat hyva-olo terveys
Kommentit (1)
  1. Muhammad ILyas
    23.9.2019, 05:52

    i really like your blog..such a nice article.
    https://jobsnewpk.com/new-jobs-2019-in-polyclinic-islamabad/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *