Helppo kiinalaistyylinen lihakastike

Parantelen angiinaa ja ajattelen kokeilla myös lähtiskö pöpö paremmin myös ruuan avulla:

Kastike

  • 4 rkl vettä
  • 4 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl etikkaa
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 0,5 tl suolaa
  • 2 tl soijakastiketta
  • 2 rkl ketsuppia
  • 1,5 tl worcesterkastiketta
  • 1 chili
  • 4 valkosipulinkynttä

018.jpg

Kaikki vain tehosekottimeen.

019.jpg

Ja hyvää tulee! Laitoin itseasiassa nelinkertasen määrän tätä kastiketta tähän reseptiin 😀 Tosin mulla oli kyllä tosi paljon aineksiakin!

 

Sisältö

  • 400-600g kanaa/nautaa/possua/tofua
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 kukkakaali
  • 1 pkt herkkusieniä
  • 3 sipulia
  • 3 porkkanaa
  • 1 punainen paprika
  • 1 vihreä paprika
  • Oliiviöljyä
  • Maizenaa

Kuutioi kaikki kasvikset suht pieniksi. Paista pannulla lihat valmiiksi. Ota lihat pois pannulta, lisää oliiviöljyä ja kaikki muut kasvikset paitsi paprikat. Paista koko ajan sekoittaen. Kun kasvikset alkavat näyttää kypsiltä, lisää kastike ja lihat ja huuhtaise tehosekoittimen kannu kuumalla vedellä ja lisää se vesi myös pannulle. Näin saadaan kaikki hyvät maut mukaan ;) Anna kiehahtaa ja lisää ihan lopuksi paprikat, niiden ei tarvitse muuta kuin lämmetä. Lopuksi lisää Maizenaa, jos tarvis. Syö riisin kanssa.

020.jpg

022_0.jpg

Kylläpä onnistui hyvin :) Mun mielestä ei olisi edes tarvinnut lisätä lihaa, oiken maukasta pelkkänä kasvisversionakin.

koti ruoka-ja-juoma diy
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.