Viihdyn näiden parissa – kesäkuu

Olen katsonut lempparisarjani loppuun, ja nyt on vähän sellainen mitäs sitten tekisi olo. Ihastuin niin syvästi Gilmoren tyttöjen herttaiseen, tavalliseen ja elämän makuiseen menoon, että pitkästä aikaa on vaikea keksiä mitään uutta tilalle.

Sarjat/elokuvat: Gilmore Girls: Vuosi elämää

Pahimpaan sarjan päättymissuruun katsoin tämän neljän erikosipitkän jakson sarjan Netflixiltä. Se kertoo mitä tyttöjen elämässä tapahtuu lähes vuosi alkuperäisen sarjan päättymisen jälkeen. Jaksoissa sujahtaa suoraan tuttuun Gilmore-menoon, ja voi että minkälaiseen kohtaan sarja päättyy. Sanon vaan, että on ihan huutava vääryys, jos sarjaa ei jatketa, tai faneille ei anneta edes kakkososaa Vuosi elämää-sarjalle!

Kirjat: Jenny Colgan, Majakanvaloa ja tuoreen leivän tuoksua

Höpsöä, romanttista ja hyvin paljon aiemman Jenny Colgan kirjan Uusia lukuja ja onnellisia loppuja henkeä noudattava tarina Pollysta, joka epäonnistumisten jälkeen muuttaa elämänsä suuntaa ja löytää itsensä. Jenny Colganin kirjoja kutsutaan hyvän mielen romaaneiksi, ja sitä ne ovat, aikuisten satuja. Minusta niitä tarvitaan, ja kirjojen parissa pitää päästä irti todellisuudesta ja kokea jotain uutta. Bonuksena kirjan lopussa on kaikki kirjassa leivottujen leipien ja leivonnaisten reseptit. Tätä lukiessa tulee nälkä!

Musiikki: All out of  70’s

Onkohan kenelläkään muulla sellainen tunne, että seitkytluvun saundit kuuluvat kesään. Jotenkin huomaan hakeutuvani tämän All out of 70’s soittolistan pariin Spotifyssä yhä uudelleen. Nautin siitä miten aurinkoiset kesäpäivät vierähtävät Fleetwood Macin, BeeGeesin ja ABBA:n tahdissa. Aivan täydellistä roadtrip musiikkia lyhyille ja pitkille reissuille. Löytyy otsikon nimellä Spotifysta.

Tammikuussa viihdyin näiden parissa

Helmikuussa viihdyin näiden parissa

Maaliskuussa viihdyin näiden parissa

Huhtikuussa viihdyin näiden parissa

Toukokuussa viihdyin näiden parissa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *