5 + 1 -vuotisjuhlat

Isyyspakkaus

Kyllä on elämä nyt yhtä juhlaa! Tytön synttäreitä on ehditty juhlia jo useamman kerran eri kokoonpanoilla, ja jäljellä olivat vielä yhteiset 5 + 1 -vuotisjuhlat poikasen kanssa. Kun lasten synttärit ovat reilun kahden viikon välein, niitä voi juhlia äidin ja isin kavereiden kanssa kätevästi yhdellä kertaa!

Tytölle tärkeimmät synttärit olivat tietysti juhlat päiväkotikavereiden kanssa, mutta näihinkin juhliin oli kutsuttu monta hänelle tärkeää ihmistä ja pari kaveriakin. 

Rouvan pitopöydästä löytyi quinoa-munakoiso-paprikasalaattia, parsasalaattia, linssinugetteja ja uunifetaa. Hain pöytään myös leipää, Heidi-valkohomejuustoa ja Provolone Piccantea.

Yllättävän suosion saavuttivat lapsille pilkotut porkkanatikut ja oman puutarhamökin uusista raparpereistä keitetty mehu.

Onnittelulaulu laulettiin kahdesti. Ensin pienemmälle päivänsankarille.

Sitten isommalle, jolle onnittelulaulun kuuleminen tuntuu olevan parasta maailmassa.

Kakut olivat samainen mansikka-suklaamoussekakku, jota on tarjottu useasti aiemminkin, sekä gluteeniton ja laktoositon marjapavlova. Lisäksi kahvipöydässä oli yllätys-raparperipiirakkaa ja suklaa-pähkinäkeksejä.

Poikanenkin sai maistaa kakkua samaan tapaan kuin siskonsa neljä vuotta sitten, mutta hän oli kokemuksesta selvästi enemmänkin hämmentynyt kuin innoissaan.

Kiitos kaikille vieraille! Ihanaa, että pääsitte mukaan juhliin!

Kommentit

SarkkuS (Ei varmistettu)

Siis tuo suklaakakku:) IHANA! Saisko rouvalta reseptejä juhlatarjouluista?

Tommi K
Isyyspakkaus

Se on erinomainen! Muiden juhlatarjoilujen reseptejä joudun vähän panttaamaan, sillä ne löytyvät nimittäin joinain versiona elokuussa julkaistavasta kirjastamme ;) Joitain Rouva saattaa jakaa Instassaan, kannattaa seurata!

pikkukalanen (Ei varmistettu)

Mäkin kuulisin mielelläni reseptejä, erityisesti quinoa-munakoiso-paprikasalaattiin ja linssinugetteihin :D

Katriaa (Ei varmistettu)

Parsasalaatin ohje olis kans toivottu!

Tommi K
Isyyspakkaus

Rouva lupasi jakaa sen reseptin Instagram-tilillään, eli sinne seuraamaan!

Tommi K
Isyyspakkaus

Se salaatti on juurikin kirjassamme :) Nämä nugetit olivat käsikopeloversiot, ja vähän kuivanlaiset. Kirjassa on niistä parempi versio. Hieman pitää vielä odottaa.

Lia L. (Ei varmistettu)

Aivan mahtavat tarjoilut! Ihastuin itse Kreikan matkalla lämmitettyyn fetaan ja olen siitä asti miettinyt, että mikä Suomen kaupoista löytyvistä fetoista sopisi uuniin. Onko suosituksia? Ja tänne myös kiinnostaisi kovasti linssinugettien resept :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos, niin olivat! Meillä uuniin laitetaan ihan perusfetaa, ei tarvita mitään ihmeellistä. Nämä olivat Rainbow'n luomufetaa, aiemmin on ollut Pirkan ja Fontanan fetaa.

Kommentoi