Seuraava Pandoran lipas on avattu: (DIY LEGO) Star Wars

No nyt päästään asiaan! Päätin, että tytär on jo aivan riittävän vanhan katsomaan Star Wars -elokuvia. Elokuvien ikäraja on K12, eli 9-vuotias saa katsoa niitä aikuisen kanssa, ja ne synttärithän ovat jo aivan pian edessä.

DIY-LEGO-Star-Wars

En ollut lainkaan varma, pitäisikö lapsi elokuvista, mutta ajattelin, että kokeillaan yhtä. Eihän niitä olisi pakko katsella sitten enempää, jos ne eivät kiinnosta. Hän ei ole koskaan aiemmin katsellut minkäänlaisia avaruus- tai actionleffoja, ja häntä itseäänkin mietytti, että kiinnostaako häntä mikään ”sotaleffa”.

Aloitimme Episodi 4:stä, eli siitä aivan ensimmäisestä Star Wars -elokuvasta. Ehdimme katsoa elokuvan eräänä iltana puoleen väliin, ja puhuimme, että jatkaisimme sen loppuun, kun äiti ja veli menevät omalle hotelli-Staycationilleen perjantaina.

DIY-LEGO-Star-Wars

Ja kuinka ollakaan, kun saimme perjantaina Episodi 4:n loppuun, päädyimme jatkamaan heti seuraavaan osaan, Imperiumin vastaiskuun. Ja se tuntui olevan sitten menoa saman tien.

”Sitten kun en enää tykkää Harry Potter -legoista, alan toivoa Star Wars -legoja.” ”Ei tehdäkään Harry Potter -legoja. Isi, voisitko tehdä minulle Millennium Falconin ja sen kävelijän?” ”Voinko maalata isi tämän yhden ukon asun valkoiseksi, että saisin Leialle asun?” ”Mikä näistä päistä näyttää Leialta?” ”Isi, voitko etsiä netistä kuvan Leian nutturoista?”

Sitten hän kaivoi esiin ruskean silkkimassan ja muovaili silkkimassasta Leian tukan ja lakkasi sen vielä kiiltäväksi.

DIY-LEGO-Star-Wars

Itse huomasin pian kaivelevani legolaatikoita ja etsiväni sopivia paloja, joista koota Millennium Falconin ja AT-AT-kävelijän. Falconin pyöreä muoto oli vähän vaikea saada aikaiseksi, mutta lapsen silmät säihkyivät, varsinkin, kun tein sekä ohjaamoon että itse alukseen avautuvan katon. AT-AT:n liikkuvat jalat ja kääntyvä pää saivat aikaan sellaista ihastelua, että tunsin itseni jo lähes yli-ihmiseksi.

DIY LEGO Star Wars

Tyttö etsi hahmojensa joukosta Luke Skywalkeria ja Han Soloa muistuttavat hahmot.

DIY-LEGO-Star-Wars

Nyt mietin vaan, että apua, minkäs Pandoran lippaan meninkään avaamaan? (Ja samalla olen aivan innoissani, että pääsemme yhdessä fanittamaan Star Warsia!)

Ja mihinkäs voisimme lähettää Rouvan ja pojan, että päästäisiin katsomaan Jedin paluuta..?

perhe lapset vanhemmuus leffat-ja-sarjat
Kommentit (4)
  1. En malta itse odottaa, että pääsen katsomaan Star warseja poikieni kanssa. He tosin ovat vasta 3 viikkoa ja 3 vuotta vanhoja. 🤭😄 Isompaa odottaa silti jo pieni star wars legopaketti jemmattuna. Meillä on vaan yksi ongelma; mun mies on nimittäin Trekkie. 😄

    1. Hahaa! Mutta onneksi voi tykätä molemmista! Vielä pitää tosin odottaa hetkinen…

  2. Tinttirallaa
    25.1.2021, 00:25

    Tyttäremme 10v. on katsonut isänsä kanssa koko sagan eikä viimeiseen 2 kuukauteen ole puhunut mistään muusta kuin jedeistä. Huoh! 😐

    1. Hahaa! Meillä tilanne rauhoittui kuitenkin nopeasti, ja nyt puheet ovat kääntyneet taas Harry Potteriin. Me ollaan katsottu vasta episodit 4 – 6 ja puolet ykkösestä, joten vielä ehtii innostua uudelleen 😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *