Fanitapaaminen Itiksessä

Mimi ja Kuku ovat edelleen tytön ykkössuosikkeja. Lähes joka kerta, kun hän näkee puhelimeni, iPadini tai Apple TV:n kaukosäätimen hän sanoo toiveikkaasti: ”Mimi Kuku.” (Ja monesti jatkaa vielä: ”kukukkukukku.”) Olen yrittänyt joskus näyttää hänelle Netflixistä ja Lasten Areenasta muitakin lastenohjelmia, mutta muutaman minuutin jälkeen hän sanoo jälleen: ”Mimi Kuku.”

Kun huomasin, että Mimi ja Kuku esiintyivät lauantaina Itiksessä, ei ollut epäilystäkään siitä, menisimmekö katsomaan heitä.

IMG_3465.jpg

IMG_3487.jpg

Nukketyttö Mimi ja leijona Kuku aloittivat show’nsa yhdeltätoista ja esiintyivät kolme kertaa tunnin välein. Katsoimme esityksistä kaksi ensimmäistä ja kävimme välissä syömässä lounaan Itiksen yläkerran ravintolamaailmassa.

IMG_3462.jpg

Ensimmäisen esityksen aikana lapsi oli aivan ihmeissään. Hän halusi olla vain isin sylissä eikä innostunut tanssimaan edes tuttujen laulujen tahtiin. Naureskelinkin esityksen jälkeen Mimille, että katselemme heidän ohjelmiaan lähes päivittäin ja että tämähän on lähes kuin tapaisi Madonnan. Kyllä minäkin jäätyisin.

IMG_3526 (1).jpg

IMG_3534.jpg

Sylissä otetut fanikuvat kuitenkin mursivat jään, ja toisessa esityksessä tyttö halusi jo eturiviin. Siinä hän leikki ja lauloi Tuiki, tuiki tähtöstä ja jammaili muiden kanssa Kirpun ja Lokkenlollin tahtiin.

IMG_3558.jpg

IMG_3544.jpg

IMG_3555.jpg

Molempien esitysten laulut olivat pääosin tuttuja Mimin ja Kukun tv-sarjasta, ja isikin huomasi laulavansa niiden mukana. Esitykset olivat mukaansatempaavia, myös varsinaisen kohdeyleisön mielestä, ja innokkaimpia faneja näytti olevan vaikea pitää poissa lavalta.

IMG_3537.jpg

Kyllä isikin olisi voinut hyvin katsoa vielä sen kolmannenkin esityksen, mutta päiväuniaika painoi päälle.

Täytyypäs katsella heidän verkkosivuiltaan, milloin heitä voisi käydä katsomassa seuraavan kerran.

Kun pieni niin kovasti tykkää.

Kommentit (8)
  1. Siihen kai tottuu. Mä olin alkuun…hmm…hämmästynyt?järkyttynyt? kun katsoin paria jaksoa, mut nykyisin voin katsoa sitä lapsen kanssa ihan selvinpäin ja huomaamattani lauleskelen mukana niitä biisejä, tanssiliikkeet mukana tietysti. 😀 Mukavan iloinen ja turvallinen sarja pienille lapsille.

    Voi kunpa oltaisiin oltu viikonloppuna terveitä, olin jo suunnitellut meneväni neitimme kanssa tuonne Itiksen tapahtumaan!

  2. Ensimmäisenä ajattelin, että sinä olet se idoli, jota joku fani on Itikseen tullut tapaamaan 🙂

    1. No huh! Ei mulla nyt ihan niin suuret luulot itsestäni ole 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *