Joululahjat hoidettu!

Uskomatonta: jouluun on vielä viikko aikaa, ja kaikki lahja-asiat ovat jo kunnossa! Pari toivetta välitin kummeille ja itse lähdin etsimään sitä tiettyä My Little Ponya. Mutta siinä ei sitten käynytkään aivan niin kuin piti.

IMG_0585.jpg

Lähdin siis etsimään juuri sitä My Little Ponya, joka oli lelukuvastosssa. Tai siis sen ponin valkoista versioita, Prinsessa Celestiaa. Kuvassa oli violetti Prinsessa Luna.

Tehtäväpä ei ollutkaan niin helppo kuin olisi voinut kuvitella. Kyseistä valkoista ponia ei ollut saatavilla yhdessäkään liikkeessä, josta sitä etsin. Tarjolla olisi kylläkin ollut sitä violettia Prinsessa Lunaa ja pinkkiä Prinsessa Cadancea.

IMG_0203.jpg

Ongelma oli se, että kaikki kolme ponia tulevat kauppoihin samalla tuotenumerolla (tai jotain), ja ne toimitetaan valmiina lajitelmina, joissa on sen värisiä poneja kuin sattuu olemaan. Kauppojen (ja verkkokauppojen) valikoimistakin näkee vain, onko tätä Sparkle Bright-sarjaa lainkaan mutta tietyn värin saatavuus pitäisi tarkastaa soittamalla jokaiseen kauppaan yksitellen ja pyytää myyjää tarkistamaan tilanne hyllystä. Verkkokaupat ilmoittavat tylysti, että väri saattaa olla toinen kuin minkä tilaat.

Ei ole todellista ajattelin, ja valittelin samaa asiaa Instagramissa. Mutta sielläpä sainkin seuraajalta loistavan vinkin: Prisman verkkokauppa myi upeaa Midnight in Canterlot -settiä, jonka hahmojen joukossa oli sekä Prinsessa Celestia että Prinsessa Luna (tai sen alter ego: Nightmare Moon). Ja vielä lisäksi viisi muuta ponia kuten Fluttershy ja Rarity ja pieni Spike-lohikäärme. Tilasin sen samalta istumalta.

Tällä viikolla kyllä huomasin, että Sparkle Bright -sarjan valkoista Prinsessa Celestiaa oli jo tullut läheisen lelukaupan hyllyyn.

Mutta kyllähän juuri tämä Midnight in Canterlot -setin Prinsessa Celestia on kaunis, ja näyttää myös enemmän sarjan hahmolta. Ja mikä parasta, se ei vilku eikä pidä mitään ääntä!

IMG_0589.jpg

Jaahas, kyllä kai minustakin tässä vielä brony tehdään. Vaikka oikeasti olen ollut kyllä paljon innostuneempi Barbie: Life in a Dreamhouse -sarjasta. Ehkäpä palataan tähän teemaan joskus toiste.

Kommentit (2)
  1. Ei hitsi hei, kiitos nyt soi päässä sen Barbien tunnusmusa! On muuten ohjelma jota jää vahingossa tuijottamaan. 😀

    1. Mä hekottelin itsekseni sellaisille vitseille, joissa ne nuket ovat niin kovin tietoisia siitä, että ovat nukkeja: ”Hei! Älä leikkaa hiuksiasi, ne eivät kasva takaisin!”

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *