Kaivataan ravintolavinkkejä Kööpenhaminaan

Jos joku olisi mahdollisesti lähdössä lähiaikoina Köpikseen, niin missä siellä pitäisi syödä?

Lähdetään siitä, että Kødbyens Fiskebar on meille jo tuttu paikka, ja vuoden 2012 reissullamme se teki niin lähtemättömän vaikutuksen, että sinne olisi päästävä uudestaan.

IMG_1110 (1).jpg

Ja silloinhan Rouva oli tilassa, jossa molemmat alla näkyvistä herkuista oli kielletty. Nyt hän haaveilee isosta kasasta ostereita. Ja varmaan myös tuosta skumpastakin.

IMG_1045.jpg

Toinen hyväksi havaittu ravintola oli Paté Paté.

IMG_0808.jpg

 Ja Motherin pizzat olivat erinomaiset.

IMG_0763.jpg

Mutta mitäs muuta Köpiksen-kävijät ja kaupungin tuntijat suosittelisivat? Mitä uutta kaupunkiin on avattu sitten vuoden 2012? Tai mitä olisi kannattanut kokeilla jo silloin?

Kuvat ovat helmikuun 2012 Kööpenhaminan-reissultamme, josta kirjoitin jutussani Wondercool Copenhagen aivan tämän blogin alkuaikoina. Siitä tuntuu olevan jo pieni ikuisuus.

Kommentit (24)
  1. http://www.rizraz.dk/ tämän ravintolan muistan aina. Kasvisruokabuffet oli ihan valtavan kokoinen ja valikoimaa oli kerrakseen paljon. Ja pihvi jonka tilasin siihen rinnalle, oli aivan valtava ja herkullinen. Tunnelmaltaan mukava paikka. Aivan top!

  2. Jos tykkäätte puurosta, käykääpä testaamassa Grodin luksuspuurot (ja toi o on se tanskalainen kenoviiva-o, en löytänyt näppiksestä). 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *