Kummittelevan Italian-matkan paluu

Ja taas palataan liki kahden vuoden takaiseen Italian-matkaan. Kirjoitin marraskuussa, miten sain kotiini kirjeen, jossa kehotettiin maksamaan maksamatta jäänyt moottiritietulli lisämaksuineen ja korkoineen. Kirje oli sen verran epäilyttävä, eikä tullut edes kirjattuna, että päätin olla reagoimatta siihen.

Nyt sain kuitenkin samasta asiasta muistutuksen.

IMG_3153 (1).jpg

Googlailin vähän asiaa, ja tämä kyseinen Nivi Credit vaikuttaa todella olevan ihan oikea ja maksamattomia tietulleja perivä taho. Okei, pakko kai tähän on nyt reagoida.

Mutta en edelleenkään voi ymmärtää, miten olisin voinut ajaa ulos moottoritieltä maksamatta siitä. Ei minulla tietenkään ole siitä mitään kuitteja tai muita todisteita, joten ei tässä taida olla paljon muita vaihtoehtoja kuin maksaa suosiolla.

Laitoin sentään Nivi Creditin verkkopalveluun viestin, että voin maksaa maksamattoman tullin siltä n. 20 kilometrin matkalta, jonka ajoin kyseisenä ajankohtana Pisasta Luccaan, mutta en tätä liki 70 euron summaa pisimmästä mahdollisesta matkasta, jonka olisin ilmeisesti voinut ajaa ennen Luccan liittymää. Muita todisteita minulla ei ole kuin Pisasta sinä päivänä ottamani valokuvat. 

No, jäädään odottelemaan vastausta. Ehkä sieltä tulee jokin ulosottokirje puolen vuoden päästä. 

Kommentit (6)
  1. Mä en maksanut jenkeistä saatuja parkkimaksuja (niitä tais tulla kolmet oho) ja mitään ongelmaa ollut takaisin mennessä kolme vuotta myöhemmin.

    Jengi pelottelee ettei pääse takas maahan jne, mutta miten kummassa losista saadut sakot saataisiin yhdistettyä passitietoihin? Euroopan unionin sisäisestä toiminnasta en toki tiedä mittään..

    1. Niin ja autokin vuokrattiin uusiks ja mitään ongelmaa!

  2. Wow, no johan on!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *