Parasta burgeria metsästämässä: Bosgård Hakaniemen hallissa

Isyyspakkaus

On vierähtänyt jo hyvä tovi siitä, kun viimeksi etsin kaupungin parasta hampurilaista. Tämä tavoite nousi kuitenkin jälleen esiin, kun huomasin muutama viikko sitten, että Hakaniemen kauppahalliin on avautunut uusi ruokapaikka! Aiemmin luomulihojaan myynyt Bosgård on siirtynyt toiselle puolelle hallia ja avannut lihamyymälänsä yhteyteen bistron. Ja mitäs listalla komeileekaan?

Luomunaudan burgeri talon oman charolais-karjan lihasta! Tämä versio on pekonihampurilainen, ja tarjolla on myös pekoniton versio.

Lihakauppa grilleineen sijaitsee hallin Hämeentien puoleisella käytävällä, aivan lempijuustokauppamme, Lentävän lehmän, vieressä. Lihatiskistä löytyy tuoretta luomunautaa monessa muodossa, ja grillistä voi tilata myös pihvejä. Bistro tarjoaa myös vaihtuvaa lounasta, ja sillä on A-oikeudet.

Me tyydyimme kyllä veteen ja Afri-colaan.

Poikanen joutui puolestaan tyytymään nuolemaan näppejään. Rattaat mahtuivat kivasti tiskin päähän.

Hampurilainen oli mehevä ja lihaisa. Pihvi oli jonkin verran murenevaisempaa kuin mihin olen tottunut, mutta mitäpä tuosta. Mausteita (pekonihampurilaisessa punasipuli, paprikarelissi sekä chilimajoneesi / tavallisessa BBQ-kastike ja valkosipulimajoneesi) olisin laittanut hieman avokätisemmin.

Kyllä minä tätäkin hampurilaista uskaltaisin suositella, ja voisin hyvinkin syödä sen toisen kerran jonain toisena laiskana lauantaina!

 

Sarjan edelliset osat:

Roslun Teurastamo - vol 2
Treffi Pub
Roslund Hietalahti
Sinne Helsinki (nyk. Ravintola Smyg)
Naughty Brgr

Friends & Brgrs
Loung3
Roslund Teurastamo

Kommentit

Näyttipä hyvälle tuo annos. Mun onkin pitänyt mennä pitkästä aikaa Hakaniemen halliin syömään, mutta aina unohdan heidän tarjonnan, kun olen siellä suunnalla liikkeellä.

Tommi K
Isyyspakkaus

Mä taas en ole suoraan sanoen koskaan aiemmin syönyt hallissa mitään, sillä lounasaikaan olen aina muualla, ja yleensä launtaisin käyn vain ruokaostoksilla ja kiirehdin mahdollisimman pian takaisin kotiin. Olisi kyllä tosi kiva, jos hallissa olisi ruokapaikkoja, jotka ovat auki iltaan asti. Tämä kyllä varmasti myös jakaa mielipiteitä.

Tämäpä juuri! Olisi kiva jos olisi laajemmat aukioloajat. Uskon, että kysyntää olisi.

Middle Eastern (Ei varmistettu)

Oletko jo testannut Levantin burgerit? Lauttasaaren lounasravintolassa perjantaisin entrecote-burgeri ja Bulevardilla puolestaan falafel-versio, kannattaa tsekata.

Tommi K
Isyyspakkaus

Enpäs olekaan! Kiitos vinkistä. 

Lukeva Luolamies (Ei varmistettu) http://lukevaluolamies.blogspot.fi/

Bites Vallila, kannattaa testata heidän konstailematon burgerinsa.

Kommentoi