Pienet vaatteet kiertoon Ipanaisessa

Et arvaakaan, miten isosta asiasta tässä kuvassa on kyse!

IMG_1580.jpg

Armottomasti pieneksi jääneet Elsa-kengät ovat tässä viimeistä kertaa tyttösen jalassa. Lupasimme hänelle, että jos ne saa myydä pois kirpputorilla, hän saa rahat itse ja voi ostaa niillä jotain kivaa.

IMG_1586.jpg

Vein nämä kengät ja kaksi isoa kassillista muuta pieneksi tai tarpeettomaksi käynyttä vaatetta, lelua ja peliä Ipanaisen täyden palvelun kirpputorille, ja juuri saamani tiedon mukaan ne ovat myynnissä huomenna torstaina!

Haikein mielin luovuimme myös esim. näistä kahdesta pienen pienestä mekosta, jotka olivat lempimekkojamme, kun tyttö oli vuoden ja kahden ikäinen. Tässä välissä ne kävivät kavereillamme heidän tyttönsä käytössä, mutta vaatteet palautuivat meille, ja niiden on aika päästä kiertoon.

IMG_1590.jpg

IMG_1603.jpg

Pieneksi käynyttä vaatetta olikin kertynyt kaappeihin ja laatikoihin yllättävän paljon, kun sitä alettiin kerätä kasseihin. Vaatteet olivat lähinnä 50 – 60 -senttisiä bodyja ja muuta aikaa sitten pieneksi käynyttä vaatetta pikkuvauvalle. Tytölle pieneksi jääneitä ja kavereiden kautta kiertäneitä mekkoja oli jokunen, ja päätyipä kassiin muutama aivan hiljattainkin pieneksi käynyt mekko.

Sainpa suostuteltua tytön luopumaan myös Timanttiponit-pelistään lupaamalla myös sen myynnistä tulevat rahat hänelle itselleen!

IMG_4479-3.jpg

Ipanainen muutti alkuvuodesta uusiin tiloihin Pitkänsillan kupeeseen, osoitteeseen Siltasaarenkatu 2. Liikkeeseen pääsee julkisilla parhaiten, kun ottaa raitiovaunun Hakaniemeen.

Kirpputorille otetaan myyntiin niin vaatteita, kenkiä, leluja kuin pelejäkin. ”Täysi palvelu” tarkoittaa sitä, että tuotteet toimitetaan Ipanaiseen kassissa, Ipanainen hinnoittelee tuotteet ja laittaa ne myyntiin rekkeihinsä. Kun tuotteet on myyty, rahat tilitetään tilille, ja jäljelle jääneet tuotteet voi joko noutaa pois tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Me valitsimme jälkimmäisen. Yksi kassillinen maksaa 45 € ja on myynnissä 8 päivää, kahden kassillisen hinta on 75 € ja myyntiaika on 12 päivää. *)

IMG_4470-3.jpg

Kirpputorin lisäksi myynnissä on myös pienten lasten kantamiseen, ruokailuun ja muuhun arkeen liittyviä tuotteita.

IMG_4473-3.jpg

IMG_4463-2.jpg

IMG_4476-3.jpg

IMG_4458-2.jpg

IMG_4459-2.jpg

Tervemenoa Ipanaiseen kirppari- ja muillekin ostoksille!

 

*) Kirpputoripöytä saatu Ipanaiselta

Kommentit (5)
  1. Timanttiponipeli pääsi hyvään kotiin yhdelle 3v:lle. 🙂 Ps. Jos turkoosi poni sattuu löytymään, niin voin tulla hakemaan, se puuttui pelistä!

    1. Hei, mahtavaa! Ja voi ei! Mä olin niin keskittynyt etsimään ja laskemaan timantteja (olivat päätyneet muihin leikkeihin), etten tajunnut laskea pelinappuloita. Yritän katsella pelikaappia sillä silmällä lähipäivinä, jos sattuisin sen löytämään.

    2. Jee, puuttuva nappula löytyi!

  2. Tässä oli peräkkäisissä päivityksissä rouvan ja tytön kuvia, ja kyllä onkin niin samanlaiset piirteet ja ilmeet heillä. 🙂

    1. On, todella. Heillä on aivan saman muotoinen suu ja samanlainen hymy!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *