Rakennuslupa on hyväksytty! Sitten tarvittaisiin joku tekemään remonttia

Kääk!

Haettu lupa myönnetään ja esitetyt pääpiirustukset hyväksytään
seuraavin määräyksin…

Ei ole kulunut kuin muutama viikko siitä, kun pohdin sitä, etten tiedä, miten pitkään rakennuslupamme käsittelyssä vielä menee. Asia selvisi eilen, ja voisimme periaatteessa aloittaa remontin heti, kun rakennustyölle on nimetty vastaava työnjohtaja. Rakennusvalvonta edellyttää myös rakennesuunnitelmien toimittamista ennen töiden aloittamista, ja ennen töiden aloittamista niistä on tehtävä ilmoitus rakennusvalvontapalveluun.

Myöhemmin pitää vielä pyytää rakennusvalvontaa tekemään katselmuksia, mutta aivan ensimmäisenä pitäisi keksiä, kuka työt tekee. Emme ajatelleet alkaa moukaroida seiniä itse, eikä siihen olisi edes aikaa eikä osaamista. Jotain tasoitus- ja maalaushommaa varmaan voisi tehdä, mutta kyllä tämä remontti teetetään pitkälti ammattilaisilla.

Tänä vuonna ei tapahdu vielä mitään, mutta omasta puolestani remontti voisi alkaa heti alkuvuodesta, jos ja kun vaan tekijät löytyvät. Eli otan mielelläni vastaan kaikki mahdolliset referenssit luotettavista remonttifirmoista, jotka:

  • tekevät, mitä on tilattu
  • siinä aikataulussa ja budjetissa mitä on sovittu ja
  • kertovat poikkeamista aikataulu- ja kustannusarvioihin työn aikana.

Valitettavasti on kokemusta myös painvastaisesta toiminnasta. Voit kertoa kokemuksistasi, hyvistä tai huonoista, kommenteissa, sähköpostitse (tomkoi ät gmail piste com) tai vaikka Instagramin yksityisviesillä. Kiitos etukäteen!

koti remontointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *