Sadepäivän uintiretki

Jotenkin pidän näistä sadepäivistä kaupungissa, kun voi oleskella sisätiloissa ilman huonoa omaatuntoa ja katsoa vaikka jonkin elokuvan.

Tai sitten keksiä jotain aivan muuta ja lähteä uimapukuostoksille ja uimahalliin.

IMG_5138.jpg

Nolottaa myöntää, mutta edellisestä uimahallikäynnistäni olikin vierähtänyt jo noin 20 vuotta. Helsingissä en ollut käynyt koskaan uimahallissa, sillä ne katastrofaaliset vauvauinnitkin järjestettiin Kampin palvelukeskuksen uima-altaassa.

Kun vauvauinti loppui itkujen ja huutojen säestämänä, emme kokeneet suurta tarvetta lähteä yrittämään uintia tytön kanssa heti uudelleen, eikä hän myöskään ole osoittanut kiinnostusta uimista kohtaan edes mökillä. Paitsi nyt juhannuksena.

Ja siitä tulikin sitten tarve alkaa harjoitella uimista uudellen, ja aivan ensimmäisenä piti päivittää tytön uima-asu. Ihmettelen vieläkin, miten helppoa hänet oli saada vakuuttuneeksi siitä, että voisimme ostaa jotain muuta kuin Elsa ja Anna -uikkarit.

IMG_5151 (1).jpg

Koska meillä oli käytössämme auto, päätin ajella katsastamaan Vuosaaren uimahallin, sillä Mäkelänrinteen uintikeskus on remontissa lokakuuhun saakka.

IMG_5170.jpg

Ja voi miten tyttö tykkäsi! Hän ui niin rohkeasti kellukkeiden kanssa, että ei olisi uskonut, että hän oli tavallaan ensimmäistä kertaa uimassa. Hän halusi jopa kokeilla muutaman kerran uimista ilman kellukkeita. Ei ole kyllä isäänsä tullut näissä asioissa.

Iso vesiliukumäkiallas oli remontissa, mutta meille se olisikin ollut vielä vähän turhan hurja. Näytti kyllä hauskalta härveliltä.

IMG_5164.jpg

Vaikka polskimme lämpimässä altaassa, kyllä siinä isälle alkoi tulla jo kylmä. Tyttö taas ei olisi malttanut millään lähteä kotiin, vaikka altaassa ehdittiin olla kaksi tuntia.

Se vaatikin sitten kotona veronsa.

IMG_5185.jpg

No mutta nyt kun on tämäkin homma korkattu, seuraavan kerran onkin sitten helpompi lähteä! Ja pieni tyttö tykkäsi siitä niin paljon, että seuraava kerta tulee varmasti nopeammin kuin uskonkaan.

Kommentit (4)
  1. Kaverini uimaope on niin tätä puolta liikunnan/uimisen hyvää tekevästä vaikutuksesta pajattanut, että tuli nauru, kun näin viimeisen kuvan. Nimittäin kamuni ihmettelee aina, kun vanhemmat valittavat, että leikki-ikäinen lapsi ei illalla nuku vaan on virtaa täys nukkumaanmenoaikaan. Ei takuulla oo, jos viettää pari tuntia uimahallissa!

    – Elma –

    1. Vaan voi kun se uni riittäisi nukkumaanmenoaikaan! 😀 Arvaa vaan, mitä tapahtui, kun tätä tyyppiä yritettiin saada pari tuntia myöhemmin nukkumaan..?

  2. Tuo Vuosaaren uimahalli on meidän vakiopaikka, siisti ja hinta kohdallaan! Sinne pääsee muuten kätevästi metrollakin kun se on ihan päättärin vieressä! Sitten tietty jos haluaa oikein pitkän kaavan kautta pulikoida ja köydä vesiliukumäissä mitkä sopivat 4-vuotiaille niin Flamingo!

    1. OK! Vähän pitkä matka Flamingoon ilman autoa, mutta näyttääpä hienolta! Pitää kyllä käydä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *