Stella POP! ja huippuhieno Stella-arvonta!

Isyyspakkaus

Kaupallisessa yhteistyössä Rovio Entertainment

On jännää, miten niin moni tuntee meidät bloggarit vain blogiminän kautta, vaikka oikeastaan suurimman osan ajasta teen itsekin aivan jotain muuta kuin mistä kirjoitan blogiini. Ja toisaalta bloggarina on joskus todella vaikea tarttua vaikkapa perhe- tai ruoka-aiheeseen, kun ajatukset pyörivät jossain aivan muualla.

Minulla se ”aivan jossain muualla” tarkoittaa käytännössä peli- ja viihdebisnestä, ja viime aikoina ajatusten keskiössä on ollut muun muassa Angry Birds Stella POP!

Ja on oikeastaan hassua kirjoittaa jutun yläreunaan "kaupallisesta yhteistyöstä", kun kyseessä on jotain, joka on myös oman työn tulosta.

Sivusin jo muutama viikko sitten työasioita jutussani, jossa kerroin siitä, miten päädyin Roviolle. En ole kuitenkaan tullut koskaan kertoneeksi tarkemmin, mitä oikeastaan teen työkseni, vaikkei se mitenkään salaista ole.

Olen ehtinyt vaihtaa tehtäviä jo kertaalleen, ja viimeisen vuoden aikana olen ollut projektinhallintatehtävissä ja auttanut pelitiimejä ja tuottajia käytännössä kaikkien uusien pelilanseerausten ja tärkeimpien päivitysten koordinoinnissa. Omalla pöydälläni ovat olleet mm. Angry Birds Epic, Angry Birds Stella, Angry Birds Transformers, Angry Birds GO!, Plunder Pirates, Jolly Jam ja viimeisimpänä globaalina julkaisuna Angry Birds Stella POP!

Käytännön projektinhallintatyön ja koordinoinnin lisäksi olen ollut mukana kehittämässä projektinhallinnan käytäntöjä, prosesseja ja työkaluja ja jalkauttamassa koko firman laajuista pelituotantomallia. Suomeksi sanottuna kehystä, joka kertoo, mitä vaiheita pelituotannossa on, mitä kultakin projektin osapuolelta odotetaan missäkin vaiheessa ja mitä pitää olla tehtynä ennen kuin produktio etenee vaiheesta seuraavaan.

Konkreettisimmillaan tämä on tarkoittanut julkaisua lähestyvien pelien kanssa pidettäviä viikkopalavereja, joissa seurataan, että eri osapuolten tehtävät etenevät suunnitellusti, tiimirajat ylittävät tehtävät tulevat hoidettua, kaikki tietävät, mitä riskejä produktiossa on ja jokaisella osapuolella pelitiimistä markkinointiin ja asiakaspalveluun on yhteinen käsitys tuotteesta, sen julkaisuaikataulusta ja tuotannon tilanteesta.

Stella POP! on toinen Angry Birds Stella -perheen peleistä, ja sen keskiössä ovat alkuperäisestä Angry Birdsistä omille teilleen pompsahdellut Stella-lintu omine kavereineen.

Peli yhdistää vanhoista änkkäreistä tutun ritsan toiseen klassiseen peligenreen, kupla-ammuskeluun. Kentissä on erilaisia tehtäviä, mutta perusidea on sama: yritä muodostaa vähintään kolmen saman värisen kuplan ryhmiä, ja ne poksahtavat pois.

Pelin suola ovat kuuden osuman suorat: kun saat kuudella peräkkäisellä kuplalla onnistuneen osuman, saat erikoiskuplan, joka on jokaisella linnulla erilainen.

Todella koukuttavaa, ja peli on saanutkin yleisesti ottaen hyvän vastaanoton. Stella POP:in ympärillä tapahtuu tänä keväänä enemmänikin, ja pelin kehittäjät ovat luvanneet sekä säännöllisiä lisäkenttiä että hauskoja yllätyksiä. Itse pelasin kaikki kentät läpi NYC:in matkalla, ja odotin kovasti seuraavaa päivitystä ja uusia kenttiä. Se julkaistiinkin tällä viikolla!

* * *

Kun vihjasin töissä, että voisin kirjoittaa blogiini tästä pelistä, Stellan markkinoinnista vastaava Ella kiikutti minulle kassillisen pinkkiä kamaa arvottavaksi teidän kanssanne.

Stella-pehmolelu, toinen pienempi pehmolelu, Stella Telepod-leluja (ensimmäiseen Angry Birds Stella -peliin), Stella-purukumia, Stella-saippuakuplia, Stellan huippuhieno kakkukirja, Stella-luonnoskirja, Angry Birds -kakkukirja ja vieläpä harvinainen Stella-hupparikin lasten koossa! (Voittajat saavat valita sopivan kokoisen hupparin.) Ja Stella-pelistudiosta vastaava Heini lupasi pakettiin vielä Stella POP! -julisteet.

Ja arvatkaas mitä, minulla on arvottavaksi kolme tällaista pakettia!

Mitäs pidätte? Minun mielestäni tämä on aika mahtava setti!

Voit osallistua arvontaan jättämällä kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi sekä kertomalla, millaisia pelejä pelaat itse mieluiten. Sisäänkirjautumaton käyttäjä voi jättää sähköpostiosoitteensa niin, että se näkyy vain bloggarille.

Arvontaan osallistuvat kaikki vastaukset, jotka on jätetty su 3.5.2015 klo 18:00 mennessä.

Arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille!

Ja kävi muuten niin hassusti, että minusta tuli sittemmin puolivahingossa myös pelituottaja, mutta palataan siihen aiheeseen toisessa postauksessa.

Lataa Angry Birds Stella POP! tästä linkistä
Lisätietoja: http://stella.angrybirds.com

Kommentit

MillaCC (Ei varmistettu)

No mähän pelaan mieluiten lautapelejä... Menolippu, alias, trivial... En oikein ikinä oo syttynyt muille peleille, vaikka 80-luvun loppipuolella olenkin syntynyt:) okei, candy crushiin aika ajoin koukutun... Ja katsotaan mitä kaikkea uutta tulen pelaamaan meidän tytön myötä, nyt linnut ovat sillä kova juttu (siis ihan normaalilinnut :D), mutta ollaan käyty lintuja katselemassa myös Angry birds puistossa.

99800 Alaska

Osallistun tähän 6-vuotiaani puolesta. Hän pelaa mielellään Kimbleä ja Arvaa kuka?-peliä. Tabletilla hän pelaa Ekapeliä, Pet Shopia, Candy Crushia ja jotain tuollaista kuplan ampumis-peliä. Stella Pop! vaikuttaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta. Stella on lähellä pikkuneidin sydäntä lähinnä viikonloppulimsan muodossa. 

Mukana arvonnassa siis Pihla, mun sähköpostin kautta!

Silkkitassu

Wow.. ois kyllä siistiä työskennellä pelialalla kuvittajana. Ehkä joskus taidot vielä riittävät.

Oon pelannut konsoli- ja tietokonepelejä pienen ikäni ala-asteelta lähtien. Tällä hetkellä tahkoan ESO:a, kun kyseinen peli vapautui kuukausimaksuista. Mun suosikkigenreä ovat rpgt ja gotta catch them all -meininki. :)
qevnie(at)gmail.com

Hannammari (Ei varmistettu)

Mun lempipelit on aika simppeleitä, bubble shooter ja pacman - aivot narikkaan tyyliin. En oo pitkään aikaan oikeestaan etsiny uusia pelejä, ehkä tästä saa kipinän kokeilla.

Mimzzu 93 (Ei varmistettu)

Mukava arvonta ja kiva kuulla töistäsi, koska tuo ala on ihan tuntematon minulle. Pelaan lähinnä kingin pelejä facebookissa sekä joskus puhelimella :)

jenniiiii (Ei varmistettu)

Lauta ja korttipelejä. Mä niin haluan tuon hupparin mun kummitytölle!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana arvonta. Meidän lintukaima RAKASTAISI voittopakettia. Teemaan sopivat polkupyörä, takki ja pipo jo löytyvät. :-)
Itse pelaan perinteisesti korttipelejä, mahjongia ja jewelsiä, mutta myös subway surferia. Puhelimella ja tabletilla.

SuperJehu (Ei varmistettu)

Niin mukana! Oikein jo innolla odotellut, että tulisko Stella-arvontaa, kun sitä on tässä sivuttu useaan otteeseen. ;) Ois kyllä niin mahtava paketti mun hoitamalle erityislapselle, että tulisi hyvään kotiin yksi paketti. :)

Sitruunalehto

Oijoi! Täällä yksi neljävuotias leijuis varmaan varpaat ilmassa jos tuollainen Stella- aarre osuisi kohdalle :) Ihana arvonta!

Päivituo (Ei varmistettu)

Kahen pienen lapsen kanssa ei ehi paljon pelailemaan, mutta candy crushia kännykällä.. Ja just latasin Stella popin, näyttää ihan siltä että koukutun heti!

vante (Ei varmistettu)

Tykkään pelata mm. Hay Dayn tapaista peliä. Lapsuudessani 80-luvulla pelasin veljeni Amiga 500 tietokoneella Sim cityä. Samanlaiset pelit näköjään kiinnostaa edelleen :)

Mikko P (Ei varmistettu)

Enimmäkseen pelaan nyt bridgeä ja Backgammonia. Muita, joita pelaan, ovat Threes, 2048 ja Cut The Rope. Pelaan sellaisia pelejä, joita voi pelata lyhyen pätkän kerrallaan esim. junaa odottaessa.

vante (Ei varmistettu)

Tykkään pelata mm. Hay Dayn tapaista peliä. Lapsuudessani 80-luvulla pelasin veljeni Amiga 500 tietokoneella Sim cityä. Samanlaiset pelit näköjään kiinnostaa edelleen :)

moonangel (Ei varmistettu)

Vau mikä arvonta :) itse pelaan mielelläni tasohyppelyä ja seikkailupelejä, räiskintäpelitkin menee konsoleilla. Lautapelejäkin meiltä löytyy monenlaisia.

Taitai (Ei varmistettu)

Just tuollaisia pallopelejä tykkään pelata. Vähän jo sormet syyhysi päästä tuo lataamaan vaikka muita vihaisia lintuja ei mun puhelimessa oo näkynyt.

Kummelikopplan
Kummelikopplan

Itse en kauheasti innostu peleistä, mutta wiitä tuli pelattua aikoinaan. Puhelimemme ovat täynnä kolmevuotiaalle sopivia pelejä, joista lenppareita tällä hetkellä ovat Palomies Sam ja Lentsikat peli. 

Hampaat irvessä

Eniten tulee pelattua juurikin nopeasti opittavia "pallopelejä" ja erilaisia tetriksestä ideansa saaneita pelejä. Yleensä en tämän tyyppisiin arvontoihin jaksa osallistua, mutta "Tellu" on sen verran kovassa suosiossa omalla lapsella, että nyt on pakko.

M-M (Ei varmistettu)

Hay day, wordbase ja QuisTaisto on tän hetken lemppari pelejä. Täytyy kyllä ladata tuo Stella POP! Kuulostaa koukuttavalta :)

piiia (Ei varmistettu)

Tetristä aikoinaan ja tyttären kanssa muistipelejä ja muumilottoa.

Heidelmom (Ei varmistettu)

Olipa kivaa lukea työstäsi!
Mä tykkään pelailla bad piggies peliä ja joskus aikanaan olin koukussa farmvilleen jota pelasin facebookissa.

Henneli (Ei varmistettu)

Parhaita on just tommoset kuplapelit tai pallopelit tai mitä ovatkaan, pitändd ladata stella pop... ;)

sariko (Ei varmistettu)

Pelit tulevat kausittain, toisinaan on pitkä tauko ilman mitään koukutuksia. Mutta candy crush ja kaikki tetrikseltä haiskahtavat ovat mieleen. Pelin pitää olla sellainen, että sitä voi pelata vain pienen siivun sopivassa lomassa (lasten nukutus tms.). Mutta tämä pinkki palkinto olisi ilo jakaa 4-vuotiaani kanssa!

JohannaJ (Ei varmistettu)

Mukana... Meidän kohta neljävuotiaan puolesta, hän on suuri Angry Birds fani ja ne piirretyjen jaksot missä Stella seikkailee on katsottu moneen kertaan ( useampi Stella seikkailee meillä myös pehmoleluna). Angry Birdsejä on pelattu yhdessä tabletilla ja muumi katolla on lempipeli muuten.

Elsa-Aalia (Ei varmistettu) http://elsa-aalia.blogspot.fi

Meillä lapset 8- ja 10v ohittivat jo suurimman kiinnostuksensa Angry Birdseihin, mutta tämä voisi piristää ja virkistää! Juuri mediakasvatukseen kouluttautuneena opena, teen parhaani pysyäkseni kärryillä lasten pelimaailmoista. Niinhän se on, että aikuisen pitää olla kiinnostunut näistäkin lasten jutuista. Itse en pelaa juurikaan - kolme lasta pitävät muutenkin kiireisenä. Mukana arvonnassa!

tinttiti (Ei varmistettu)

Kuulostaapa mielenkiintoiselta. Itse pelaan taböetilla juuri suoerkoukuttavia kuplanpoksautuksia kuten candy crushia, kuulostaa siis just mun peliltä :D. kamakol@utu.fi

MikaelaU (Ei varmistettu)

Meillä pääasiassa mies hoitaa tuon pelaamispuolen; nytkin istuu melkein nenä kiinni ruudussa ja pelaa Dragon Agea. Itse innostun enemmän Tetriksen kaltaisista ongelmanratkaisupeleistä. Ja Harry Potteriakin on tullut pelattua... Odotan innolla, että yksivuotias tyttömme hiukan kasvaa ja pääsen tutustumaan pienten lasten peleihin!

Joko teillä pelataan tytön kanssa? Olisi kiva lukea pienille suunnatuista peleistä. *vink vink*

prinsessaelsa (Ei varmistettu)

Osallistun 4-vuotiaan Angry Bird fanin puolesta joka olisi hyvin onnellinen Stella paketista. Hän pelaa välillä puhelimella Angry Birdsejä, Littlest Pet Shopia, Bake Shop kakunleivontapeliä ja tietokoneelta Hertan maailmaa tai Prinsessa Sofia pelejä.

kesakko (Ei varmistettu)

Vitsit mikä työnkuva, ehkä tyttösi mielestä maailman siistein!

Mut aivan täysin koukuttanut, ainut jota pelaan, on Zuma-sammakkopeli joka oli jo pakko poistaa puhelimesta kun tuli pelattua ihan sopimattomissakin paikoissa :D

Mokkasiili (Ei varmistettu)

Kaksivuotias tyttäremme on Stella-fani. Hän pelailee toistaiseksi iPadin Sound touchin tyylisiä yksinkertaisia pelejä. Kohta viisivuotias poikamme puolestaan fanittaa oikeastaan kaikkia Angry Birds -pelejä. Ykkössuosikki on varmaan Seasons. Itseäni ko. freemium pelien mainoskylläisyys on alkanut ärsyttää, mutta lapset eivät vielä mainoksia niin ymmärrä.

Itse pelailen nykyisin jotain nopeatempoisia kevyitä strategiapelejä, kuten Hearthstone tai Kingdom Rush, joita voi pelata vain lyhyen hetken kerrallaan. Myös esports-ilmiö pelien ympärillä kiinnostaa.

Torey
Näissä neliöissä

Voi toi ois meiän esikoisneidin unelma! :D

Meillä pelattiin miehen kanssa Angry Birdsia juurikin esikoisen vauva-aikana. Siinä sitä istuttiin sohvalla ja katsottiin kumpi pääsee pidemmälle. :D

Sittemmin suosittuja kisapelejä sohvalla istuskellessa on olleet mm. sanapeli ja logoquiz. :D Esikoinen sen sijaan on itse sen ikäinen, että on itse jo pelannut vihaisia lintuja. Se oli jo suht pienenä helppo peli jossa "tuurilla" jo sai osumia possuihin! :D

 

Sposti: toreymjmp@gmail.com

hannahooho (Ei varmistettu)

Bubble shooter on ihan suosikki eli pitääpä myös tämä ehdottomasti testata! :) änkkäreitä pelailin myös silloin alkuvaiheessa, mutta on viime aikoina jäänyt vähemmälle. Kaikki lautapelit on myös mahtavia ja sanajahtiin olin kovassa koukussa tovi sitten.
Kiva kuulla sun duunistakin, todella mielenkiintoista :)

KolmenÄiti (Ei varmistettu)

Tällä hetkellä pelaan mieluiten Clash of Clansia. Angry Birds Epicia pelasin siihen asti kunnes veljenpoika käytti kaikki tekemäni taikajuomat, enkä jaksanut enää kerätä niitä kaikkia ainesosia uudestaan. Candy Crushia tulee vielä välillä pelattua, mutta aika harvoin.

Marsupilami (Ei varmistettu)

Vau, tässä olisi lahjaideaa niin itselle kuin pian 2 vuotta täyttävälle kummitytölle! :)

Itse olen täysin koukussa sudokuun. Kyllä. Välillä tulee pelattua muitakin pelejä, mm. Sanajahtia tai Mahjongia. Tasohyppelypelit stressaa liikaa :'D pulssi nousee aina liikaa ja menetän hermot...

Kiitos ihanasta blogista, ilo nousee kasvoille aina pikkuneidin touhuista ja söpöydestä. Uppoaa kuin kuuma veitsi voihin sun kirjoitustyyli!

AnnaBee (Ei varmistettu)

3-vuotias Stella-fanini räjähtäisi jos saisi tämän! (mm. Laastariksi kelpaa vain Stella)

Itse koukutun juuri näihin yksinkertaisiin: Tetrikseen, kuplapaukutteluihin ja pasianssiin :) Näyttää siis just mun peliltä. Valitettavasti ;) (olis meinaan tässä töitäkin...)

unae (Ei varmistettu)

Omat pelilempparit on Flow ja Sanajahti, 3v pojan kanssa tykkään myös pelata Lego Dubloa ja änkkäreitä. Pitäisi löytää lisää lapsen kanssa yhdessä pelattavia pelejä, ne on yllättävän mukavaa ajanvietettä aikuisellekin :)

EmmaPou (Ei varmistettu)

Minun ei tule oikestaan pelattu tietokonepelejä muuten kun matkustaessa. Suosikkipelini iPadillä on ehdottomasti Yatzy. En tiedä mikä siinä yksinkertaisessa pelissä on niin koukuttavaa. Ennen kun meillä oli mieheni kanssa lapsia, pelasimme usein lomamatkalla Yatzya hotellin tai ravintolan terassilla lasi kädessä auringosta nauttien. Ehkä taas joskus kun lapset tuosta hiukan kasvavat :)

Liisu (Ei varmistettu)

Itse pelaan mieluiten ihan vanhanaikaisia seurapelejä ;-) Ihan lempparina Dominion. 2,5-vuotiaan lapsen kanssa pitäisi opetella pelaamaan myös erilaisia mobiilipelejä. Tällä hetkellä lähinnä tutustuttu PikkuKakkosen sovellukseen. Palkintopaketti näyttäisi kuin tehdyltä meidän neidille ;-) Voiton sattuessa kohdalle, laittaisin sen jemmaan ja säännöstelisin pieninä annoksina iloa...

Devika Rani (Ei varmistettu) http://bollywoodista.blogspot.fi/

Upea paketti! Ihastelin tuota hupparia teidän neidin päällä täällä blogissa ja oon käynyt hypistelemässä noita Stella tuotteita alan kaupassakin, mutta työttömänä ei vaan ole ollut varaa. Joten osallistun ilolla tähän kilpailuun 2-vuotiaan tyttäreni puolesta. :)

Lapsena pelasin Super Mario Brossia ja jäin siihen niin pahasti koukkuun että jouduin asettamaan itselleni pelikiellon. :D Nyt aikuisena olen pitäytynyt lautapeleissä ja niissä mua kiehtoo etenkin yhteistyöpelit kuten Pandemia ja Red November. Mieheni tykkää puolestaan pelata monentyyppisiä pelejä ja oon seurannut sivusta kun hän on ratkonut Syberiaa ja Still Life 2:sta, jotka molemmat vaikuttavat huippupeleiltä. :) Kunhan tyttö tuosta kasvaa, niin eiköhän hänetkin tutustuteta pelien maailmaan.

form follows funktion

80-luvulla pelasin elektroniikkapelejä ja paljon pelasinkin, mutta sen jälkeen on tullut pelattua  vain lauta- tai korttipelejä. Kummityttöä ilahduttaisin tällä mahtavalla paketilla, jos voittaisin.

Kei (Ei varmistettu)

Itsehän pelaan mieluiten lautapelejä, mutta Angry Birds-faneja löytyy myös tästä perheestä :)

wewwaton (Ei varmistettu)

Itse pidän lautapeleistä ja viime vuosien suosikki onkin ollut Rummikub. Imetysviihteenä kännykästä löytyy sitten Candy Crush.

2v esikoinen pelaa tabletilla erilaisia palapelejä, Pikku Kakkosen pelejä ja ykkössuosikkina kaikki Lego Dublo pelit :)

Leni (Ei varmistettu)

peleistä tämän hetken suosikki on farm heros, sitä on nyt pelattu pitkään ja hartaasti... Stellan kuplat sopisi hyvin jatkoksi :D Oikeasti jos on seuraa ja aikaa, niin pelaan mieluiten korttia. Lasten kanssa maijaa ja sikaa, aikuisten kanssa vaikka huutopussia ja sinkkiä.

amelievendela (Ei varmistettu)

Tällä hetkellä pelaan mieluiten erilaisia tietokilpailu-tyyppisiä pelejä, kuten quiztaistoa, jossa voi pelata kavereita vastaan.

Mä pelaan todella satunnaisesti tetäistä ja pasianssia, en ole oikeastaan koskaan pelannut esim. Konsolipelejä. Angry birdskin on pelinä outo mut hahmot tietty tuttuja. Oma lapsikin tuntuu hahmoista tykkäävän, vaikka ei vielä pelejä pelaakaan.

 

Meren rannalla

En ite pelaa nykyään oikeastaan mitään, mutta lapseni ra-kas-taa Angry Birdsejä ja kaikkea siihen kuuluvaa. Tyttö on hiukan teidän tyttöä nuorempi, joten varsinaisesta pelaamisesta ei voi ehkä puhua, mutta kovasti lapsi aina yrittää saada linnut lentämään :) 

Aikoinaan tuli pelattua yleensä juuri kuplapeliä tai Kris Mahjongia. 

 

<3 Hyvänen aika muuten, kuinka ihana arvontapaketti <3 

tuua. (Ei varmistettu)

Semmoisia pelejä, joissa täytyy vähän käyttää aivoja. Ettei nyt joka aivosolu kuihtuis pois ;)
Hieno arvonta!

Oi ku ihania. Paketin jakaisin itseni ja veljen tyttöjeni kanssa. Saako aikuinen haluta itselleen tuon pehmolelun? ;) Mutta siis arvonnassa mukana.

Mä itse tykkään pelata kännykästä mahdollisimman yksinkertaisia pelejä, joissa aivot saa kivasti narikkaan. Tällähetkellä candy crush on ollut se juttu ja kaipailen hurjasti vanhaa kunnon tetristä :D Angry birditkin on ihania, mutta ei ole tullut kuin muutamaa pelattua ja itse oon kokenut ne jotenkin hankaliksi. Kun pelaan, en halua käyttää aivoja - en yhtään :)

ninamariatuulikki@gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa!

Niin huikea arvonta, että aivan pakko lähteä mukaan! 2-vuotias kummityttö olisi varmasti onnesta soikeana kun tuollaisen ylkkäripaketin veisin hänelle tuliaisena :) Pelailenkin mielellään kummityttöni kanssa muistipelejä ja lisäksi älypuhelimella taipuu muun muass Sanajahti mutta myös Angry Birds!

Iris

Catju (Ei varmistettu)

Aika vähän pelaan pelejä, mutta CandyCrush on just hyvä peli ja tietty lautapeleistä Afrikan Tähti lasten kans. Mukavaa kevättä!!

li (Ei varmistettu)

Oi mikä paketti! Tämä iskisi kyllä niin minuun kuin Angry Birds- fani kummityttööni!
Olisi mahtava päästä viettämään laatuaikaa kummilapsen kanssa Stella- juttuja värkäten.;)

Vanhat Lucas Artsin klassikot kuuluvat lapsuusmuistoihin, nykyään niitä on intouduttu pelaamaan sisarusten kanssa uudelleen, kun ollaan vietetty pitkinä juhlapyhinä yhdessä aikaa.
Pädillä ja puhelimella pelaan muutamia candy crushin ja Sanamanian tyylisiä ilmaispelejä, joita käytän aikaa tappaakseni tai nollatakseni aivoja. Toisaalta Wiin ja Xboxin kinect- pelien kautta innostukseni pelimaailmaan on lähtenyt uuteen nousuun..

Pages

Kommentoi