Tervetuloa Cremaan!

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Crema

IMG_1319.jpg

Kahvikauppamme on Crema. Sen voisin kertoa, vaikka yllä ei lukisikaan mainintaa kaupallisesta yhteistyöstä.

Olemme olleet Creman vakioasiakkaita siitä asti, kun he avasivat liikkeensä Liisankadulle vuonna 2010, ja sen jälkeen olemme hankkineet kaupasta lähes kaikki kahvimme ja ison osan kahvitarvikkeista. Eipä siis tarvinnut kahdesti miettiä, kirjoittaisinko heidän tuotteistaan myös blogiini.

IMG_1123.jpg

IMG_1054.jpg

Cremasta on hankittu sekä espressot että suodatinkahvit.

Espressossa vannoimme pitkään Arcaffè Rotondan nimeen, mutta sittemmin ihastuimme Kaffa Roasteryn ja Helsingin Kahvipaahtimon tuotteisiin, jotka kuuluvat myös kaupan valikoimiin.

Suodatinkahvipuolella olemme luottaneet samoihin merkkeihin, mutta nyt sain niille vakavasti otettavan kilpailijan: Creman oman tuotemerkin.

IMG_1093.jpg

Sain Cremalta maisteltavaksi kaikki neljä makua:

  • tummapaahtoisen House Blendin
  • vielä tummemman French Roastin
  • täyteläisen Indonesia Javan ja
  • makean Colombian.

IMG_1335.jpg

Omaksi suosikikseni näistä nousi mustan etiketin taakse pakattu House Blend, jossa on juuri omaan makuuni sopiva paahto ja hapokkuus. Kahvi on matalahappoinen (4 asteikolla 1 – 10) mutta silti selkeästi hapokkaampi kuin hyvin matalahappoinen French Roast. Olikin aika jännää, että vaikka French Roast on taas paahdoltaan House Blendiä tummempi, sen maku ainakin omaan suuhuni on miedompi.

Kakkossuosikikseni nousi Indonesia Java, joka toimi myös erittäin hyvin sen pienen maitotilkan kanssa, jonka kaadan aina kahvini joukkoon. Ei sokeria.

Ja miten hauskaa: Creman kahvit paahdetaan Porvoon Paahtimossa, siinä hienossa punatiilimakasiinissa aivan Porvoonjoen rannassa.

IMG_1071.jpg

Crema haluaisi nyt kutsua myös lukijani tutustumaan Kruununhaan liikkeseen ja maistamaan kahveja!

Kun kerrot, että olet Isyyspakkauksen lukija, saat paikan päällä kupillisen Creman omaa suodatinkahvia, ja lisäksi he lupasivat antaa kaikille liikkeessä poikkeaville lukijoilleni 25 %:n alennuksen tässä jutussa esitellyistä neljästä Creman omasta suodatinkahvista. Tämä tarjous on voimassa syyskuun loppuun.

Eipä sitten muuta kuin hyviä kahvihetkiä!

 

Crema Kruununhaka, Liisankatu 15

Kahveja voi tilata myös netistä Creman verkkokaupasta: http://www.crema.fi/

Ylimmässä kuvassa on muuten lautasella Leipomo Limbun suklaaleipää. Ihan törkeän hyvää.

Kommentit (3)
  1. Kaveri oli vastikään suositellut Cremaa ja tämä kirjoitus sai lopullisesti liikkeelle menneenä viikonloppuna. Kiitos, nyt on tainnut uusi lempikahvikin löytyä! 🙂

  2. Ehdottomasti pitää käydä tuolla 🙂 Eksoottisemmat kahvit just kiinnostaa, eikä aina perus juhla mokka. Kiitokset postauksesta !!

    1. Hienoa! Kiva, että kiinnostuit!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *