Tutuilla hoodeilla Turussa: Park Hotel ja Ravintola Tintå

On niitä lomia, kun haluaa nähdä ja kokea mahdollisimman paljon kaikkea uutta eikä missään tapauksessa syödä samassa paikassa kuin joskus aiemmin. Tämä ei ole sellainen.

Park Hotel - Turku

Edellisellä Turun-reissullamme kaksi vuotta sitten koettu Park Hotel oli sen verran sympaattinen ja uniikki paikka, että päädyimme yöpymään sinne uudelleen. Hotellin Jaakko-papukaija oli valitettavasti kuollut viime talvena, mutta muuten hotelli oli yhtä säväyttävä kuin viimeksi. Tällä kertaa huoneemme oli sisustettu metsästysteemaisesti, ja kyllä, WC-istuimen vieressä oli tässäkin huoneessa seinäpuhelin.

Park Hotel - Turku

Tämän ensimmäisen illan ravintolavalinnassa otettiin myös varman päälle, ja varasimme pöydän Ravintola Tintåsta.

Ravintola Tintå - Turku

Olemme käyneet Tintåssa jo useamman kerran, ja se on ollut aina erittäin hyvä.

Ravintola Tintå - Turku

Illallisvarauksemme oli vasta kahdeksaksi, sillä emme olisi ehtineet aiemmin, joten varasimme pienimmälle mukaan puuhakortteja pitämään hänet iloisella mielellä.

Ravintola Tintå - Turku

Alkuun jaoimme rapu-lohiceviche-salaatin (13€).

Ravintola Tintå - Turku

Lapset saivat Margherita Extra -pizzan (14 €) puolitettuna.

Ravintola Tintå - Turku

Tytär oli kyllä sitä mieltä, että hän olisi syönyt enemmänkin, mutta onneksi otimme niin ison jälkiruoan, että se ei ollut tarpeen.

Ravintola Tintå - Turku

Marokkolainen Lammas-Koftavarras (29 €) sisälsi paahdettua paprikaa, hunajamunakoisoa, paahdettua kvinoaa, pitaleipää ja harissajogurttia. Se oli ihanaa.

Ravintola Tintå - TurkuRouva valitsi Korean härkäbunit (24 €): flank steakia, papaijasalaattia, retikkaa, chilipähkinää ja srirachamajoneesia.

Ravintola Tintå - Turku
Hyvin oli taas hyvää, ja kiittelimme itseämme sekä mainiosta ravintolavalinnasta että siitä, että onnistuimme pitämään lapset iloisella mielellä, vaikka illallinen venyikin aivan tavattoman myöhään.
Vaikka olimme jo jatkoajalla, päätimme tilata vielä jälkiruoat. Lapset valitsivat vitriinistä leivonnaiset, ja kun he olisivat halunneet sekä jättimäisen cookien että vielä kookkaamman muffinsin, päätin tilata molemmat puolitettuina.

Ravintola Tintå - Turku

Meille Rouvan kanssa riitti puolestaan yksi suklaakakun (10 €) palanen jaettuna. Ja miten se olikin niin hyvää ja suklaatäyte niin kuohkeaa?

Ravintola Tintå - Turku
Seuraavana aamuna vuorossa oli yksi matkan odotetuimmista kohokohdista, retki Muumimaailmaan, mutta palataa siihen toisena päivänä.

perhe matkat ravintolat lapset
Kommentit (2)
  1. Kiitos ravintolavinkistä!:) Ollaan parin viikon päässä lähdössä Turku-Naantaliin lomailemaan pariksi päiväksi, ja tämä ravintola vaikuttaa kyllä niin hyvältä (ja hyvän hintaiselta myös) 🙂
    Mukavaa Muumimaailman-retkeä!
    Ida Kotona kaupungissa -blogista

    1. Kivaa! Suosittelen lämpimästi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *