Vielä yksi brunssivinkki Amsterdamista: Bakers & Roasters

Huomasin juuri, että olen jättänyt kertomatta yhdestä erittäin lämpimien suositusten arvoisesta paikasta Amsterdamissa. Palataan siis toukokuuhun ja Bakers & Roasters -kahvilaan De Pijpissä (Eerste Jacob van Campenstraat 54, Amsterdam).

IMG_3150.jpg

Paikan kerrotaan olevan uusiseelantilainen kahvila, joka sisältää runsaan annoksen Brasiliaa – perustajiensa kotimaiden mukaan tietysti. Kahvila on hyvin suosittu, joten pöytäpaikkaa on varauduttava odottamaan melko pitkään.

IMG_3183.jpg

Kun yritimme kahvilaan ensimmäisen kerran, pöytää olisi pitänyt odottaa yli tunti, joten vaihdoimme toiseen paikkaan. Toisena päivänä sisätilat olivat jälleen täynnä, mutta terassilla oli yksi pöytä vapaana. Ilmat olivat vielä silloin hieman viileämmät, joten muut jonossa olleet halusivat istua mieluummin sisätiloissa. 

IMG_3142.jpg

Brunssiannoksemme olivat muhkeat ja maukkaat: itse valitsin rapean tortillan päälle tehdyn ja mausteisen Huevos Rancherosin.

IMG_3167.jpg

Rouvan Kiwi Brekkie oli tuhti, makkarainen ja perunainen.

IMG_3146.jpg

Myös tytön Fresh as a Summer Hash oli niin runsas, että siitä riitti nyhtölammasta ja perunaa myös isille ja äidille.

IMG_3151.jpg

Jälkiruoiksi voi valita herkkuja sisätiloissa olevasta kakkupöydästä. Me otimme mutakakkua ja Rocky Roadia, nam!

IMG_3179.jpg

IMG_3171.jpg

IMG_3172.jpg

Kyllä tänne toistekin tulisin, jos nurkilla olisin!

IMG_3157.jpg

IMG_3164.jpg

IMG_3175.jpg

* * *

Ja kun nyt olet jo menossa De Pijpiin brunssille, käy samalla tsekkaamassa muutaman korttelin päässä oleva juhlatarvike- ja lelukauppa De Kinderfeestwinkel (Gerard Doustraat 65, Amsterdam). Todella söpö paikka, jossa on paljon kaikkea pieniä ihmisiä kiinnostavaa!

IMG_3188.jpg

IMG_3193.jpg

Nyt on Amsterdamin-matka loppuun käsitelty. Ja vaikka matkalla olikin omat haasteensa lasten kanssa, kyllä oli kuitenkin kiva käydä pitkästä aikaa!

 

Muut ravintolavinkkini Amsterdamista:

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *