Suklainen kuningatarhillo & luksusaamiainen

kuningatarhillo_leivatetu.jpg

Tämä on ehkä herkuinta mitä olen paahtoleivälle eläessäni levittänyt. Ohje on sovellus Maalaisunelmassa 6/2011 julkaistusta reseptistä, josta haaveilin jo jokin aika sitten.

1 purkillinen hilloa:

  • 250 g tuoreita mustikoita
  • 250 g tuoreita vadelmia
  • 250 g hillosokeria
  • 100 g tummaa suklaata

Keittele marjoja ja sokeria noin 20 minuuttia. Lisää kattilaan lopuksi rouhittu suklaa ja kaada steriloituun purkkiin. Kansi kiinni saman tien, jäähdytys huoneenlämmössä ja sitten jääkaappiin!

kuningatarhillo_aineet.jpg

kuningatarhillo_isopurkki_ylta.jpg

Valmiin, yön yli jääkaapissa seisseen hillon koostumus on todella paksu ja täyteläisen kiinteä. Todella pieni lusikallinen riittää voin kanssa paahtoleivälle.

kuningatarhillo_leivatylta.jpg

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.