Testissä Kivistön punaviini-salviarisotto

punaviinirisotto_loppu.jpg

Viime aikoina olen inspiroitunut useammastakin Kivistö-reseptistä. Ehdottomasti kokeiltavien listalle pääsi heti Punaviinirisotto salvialla. Kun hevonperseessä maaseudun idyllissä asuva työkaveri vielä halusi jakaa suppilovahverosaaliinsa kanssani, oli kaikki tarvittava kasassa.

punaviinirisotto_aineet.jpg

Ainoa muunnos jonka tein, oli kasvisliemen vaihto vasikkaan. Ja ok, salviaakin saattoi vahingossa luiskahtaa sekaan enemmän kuin 6 lehteä.

Viiniksi valitsin yllä näkyvän nebbiolo-pohjaisen pohjoisitalialaisen sekoituksen risottoraamattuni River Cafe Classic Italian Cookbookin suosituksen mukaisesti (yllä näkyvä söpö pullo oli sattumalta halvin löytämäni, hinta alle 8 euroa).

Ihan yhtä nätinväriseen lopputulokseen en päässyt kuin alkuperäiskokit – tai sitten se on vaan tämä vähiin käyvä syysiltojen valo – mutta mikä maku, mikä maku! Ei taida jäädä viimeiseksi kerraksi, kun teen risottoni punaviiniin…

Kiitos siis ihanasta reseptistä Kivistön maalaisromantikoille 1 & 2. Kaikki muut: kokeilkaa tätä!

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.